Останні статті і огляди
Новини
Отключить Green Power ИБП (UPS)
-
Alex+
Member
Ви підключаєте зовнішнє зарядне не відключаючи батарею від дбж?
До випаювання резистору працювало нормально?
До випаювання резистору працювало нормально?
-
gnojevik
Junior
Alex+
так не відключаюВи підключаєте зовнішнє зарядне не відключаючи батарею від дбж?
Не можу сказати тому що не підключав зарядного . Думаю воно по напрузі обмежує. Таким чином каже що АКБ поганий . А зовнішнє зарядне моцне там поза 14.5 вольт даєДо випаювання резистору працювало нормально?
-
Alex+
Member
тоді зрозуміло чому в аварію падає. Обмежте напругу до той, що видає рідна зарядка, аварії не повинно бути. Або відмикайте батарею на час зарядки (але напруга все одно висока для свинцю, швидко помре батарея)gnojevik: ↑ 27.01.2023 19:01А зовнішнє зарядне моцне там поза 14.5 вольт дає
-
sanya555
Member
gnojevik
Ищите зарядник с регулировкой напряжения окончания заряда, и с регулировкой тока, тогда схема будет работать. Проверял такое на старом APC rs500, напряжение ставил 13.8, ток 0.6А, если навернуть напряжение больше 14.2 упс тоже начинал сходить с ума
Ищите зарядник с регулировкой напряжения окончания заряда, и с регулировкой тока, тогда схема будет работать. Проверял такое на старом APC rs500, напряжение ставил 13.8, ток 0.6А, если навернуть напряжение больше 14.2 упс тоже начинал сходить с ума
-
gnojevik
Junior
Вийшов з ситуації послідовно в плюсовий дріт від зарядного включив діод від автомобільного діодного мосту напруга трохи просіла і не висикається
-
Vasil19
Junior
Добрий вечір!
Підкажіть будь ласка, як можна виключити таймер на APC bx650ci-rs щоб працював модем і роутер
Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
Alex+
Добрий вечір!
Підкажіть будь ласка, як можна виключити таймер на APC bx650ci-rs щоб працював модем і роутер
Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
Alex+
Добрий вечір!
-
Alex+
Member
-
AlexNIKO
Junior
Вітаю всіх, друзі! Маю два ДБЖ: logic power lp-850va-6ps та Ritar RTM600 360 Вт Proxima-L (RTM600L). Може хтось знає як вимкнути грін мод?
-
Alex+
Member
AlexNIKO
Плати показуйте, крупним планом та з обох боків.
Плати показуйте, крупним планом та з обох боків.
-
AlexNIKO
Junior
https://momerybox.com/s/17d18XOaXm_GL2KWxnqObgw
Сфотографував Ritar, на Лоджик Павер допрацьовую. Фото в хмарі
-
Alex+
Member
Не можу нічого ні подивитися ні завантажити з того сховища. Завантажте десь іще
-
AlexNIKO
Junior
https://drive.google.com/drive/folders/ ... jU8HBpjmDYAlex+: ↑ 01.02.2023 10:11 Не можу нічого ні подивитися ні завантажити з того сховища. Завантажте десь іще
А так?
-
Alex+
Member
Пише нема доступу. Закачайте просто на хостинг, типу https://postimages.org/uk/
-
AlexNIKO
Junior
https://postimg.cc/gallery/Hxy9tjZAlex+: ↑ 01.02.2023 10:28 Пише нема доступу. Закачайте просто на хостинг, типу https://postimages.org/uk/
Зробив Відкрив доступ у Гугл диску, посилання працює.
-
Alex+
Member
AlexNIKO
Судячи по фото він на базі программованного контроллеру Atmel.
Скоріш за все він прошитий так - або таймер, або Грін. Це не лікується. Хіба що перевіряти з мультіком, чи нема десь на ньому сигнала, який змінюється при зниженні навантаження на дбж, але це треба сидіти за ним та розуміти що шукать та що потім з цим робити.
Напишіть маркування контроллеру, якщо її видно. Цікаво глянуть інфу на нього
Скоріш за все він прошитий так - або таймер, або Грін. Це не лікується. Хіба що перевіряти з мультіком, чи нема десь на ньому сигнала, який змінюється при зниженні навантаження на дбж, але це треба сидіти за ним та розуміти що шукать та що потім з цим робити.
-
AlexNIKO
Junior
Додав фотки крупним планом до архіву гугл драйв. Що ще сфоткати потрібно кажіть, досвід у терміналі в мене є, як і залізо для прошивок по ттл, роз'єм rx tx gnd теж є, але що туди заливати або що корегувати не зрозумію. Шив тільки роутери, диски та айпітв приставки.Alex+: ↑ 01.02.2023 10:54 AlexNIKO
-
Alex+
Member
AlexNIKO
Шоб щось шить, треба мати модифіковану прошивку
Відправлено через 11 хвилин 4 секунди:
Якщо у вас є досвід в модифікації прошивки та програмування контроллерів, можете глянуть даташити на чіп
35469l, там в деталях розписано як реалізований та працює Грін мод.
У мене такого досвіду немає.
Якщо у вас є досвід в модифікації прошивки та програмування контроллерів, можете глянуть даташити на чіп
-
AlexNIKO
Junior
Може мені більше пощастить з Лоджик Павером? Подивіться будьласка: https://drive.google.com/drive/folders/ ... 3sC8riEIKVAlex+: ↑ 01.02.2023 11:57 AlexNIKO
-
Alex+
Member
Вибачайте, не підкажу. Мікруха сама по собі дуже схожа з мотороловською, яка легко виліковується, але це чисто китайське іздєліє, від Хайєр. Інформаціі по ньому трохи більше ніж ніякої. Даташит тільки на єрогліфах, нічого з нього не пойму. Можна ризикнуть та пошукати все той же бажаний резистор, але не факт що він є, та навіть якщо і є, то не знаю чи то той що треба і воно не вб'є дбж.
Можливо хтось в курсі та підкаже точно
-
AlexNIKO
Junior
Точно таке по платі та зовнішньому виду є у фірмі Dexp та Sven. А якщо прийняти за моторолівську? То як лікувати? Може якісь заміри зробити? Мультіметр є. Мені від цього упса толку мало, він працює з нагрузкою 100 ватт хвилин 15. Можу ризикнути у пошуках резістора чи лікуванні мікрухи.Alex+: ↑ 02.02.2023 15:32 Вибачайте, не підкажу. Мікруха сама по собі дуже схожа з мотороловською, яка легко виліковується, але це чисто китайське іздєліє, від Хайєр. Інформаціі по ньому трохи більше ніж ніякої. Даташит тільки на єрогліфах, нічого з нього не пойму. Можна ризикнуть та пошукати все той же бажаний резистор, але не факт що він є, та навіть якщо і є, то не знаю чи то той що треба і воно не вб'є дбж.