О нашем диалоге я писал выше:
всё остальное непонимание и ступор или я таким не пользуюсь и типа вам не советую (на тебе минус).
На тобі мінус. Бо це якраз твоя логіка. де ти бачив інтернет-центр не у Кінетіка?Avenger80: ↑ 25.01.2023 21:41 Mad Dog
О нашем диалоге я писал выше:
всё остальное непонимание и ступор или я таким не пользуюсь и типа вам не советую (на тебе минус).![]()
У юбіка на сайті для точок можна було знайти до речі діаграми направленності.Scoffer: ↑ 25.01.2023 21:41 tablestikus
Це ж юбік, а не рукус. Там нічого видатного по залізу на борту нема.
Жертва парашного маркетингуMad Dog: ↑ 25.01.2023 22:00 Це ти у ступорі, а не всі інші. Кожен користується тим чим хоче і так як хоче (або іншим не заважало). А тебе тупо залкинило на Кінетиці.![]()
софт важливіше за залізоtablestikus: ↑ 25.01.2023 22:29воно працювало рівно до запуску офісу
ти написав про клас роутерів "Інтенет центр". Покажи у кого він ще є крім Кінетіка.Avenger80: ↑ 25.01.2023 22:25 А тебе везде Кинетик мерещится (реклама или ещё что-то).
Лайно воно, а ти ним продовжуєш обмазуватися та постійно ссилатися. Фу, бридко.Avenger80: ↑ 25.01.2023 22:33 tablestikus
Кинетик - это домашняя железяка, прежде всего. Почему на нём офис был с мешами и тому подобным - ну вопрос к хозяину. Ставили бы ему всякие ваши Юбики, Рукусы и т.п.
тим що ти використав це маркетингове дно, я пішов почитати що воно таке, а там одні кінетікі, жодних Асусів, ТП-лінків, Ксяомі і всього іншого. А тепер ти мене звинувачуєш що мені мерещиться Кінетік.Avenger80: ↑ 25.01.2023 22:37 Mad Dog
Та я просто вспомнил эту фразу - я могу её применить к роутуру Asus AX5400 - чем не интернет-центр? Сервер DLNA есть, FTP есть, торрентокачалка есть, модем поставить можно. Интернет-центр! TP-link AX72, 73 и ещё куча - всё интернет-центры.
ти точно не вмієш. Наслухався маркетингової нісенітниці і тепер натягуєш її на все і придумуєш якісь свої класи.Avenger80: ↑ 25.01.2023 22:42 Mad Dog
А шире мыслить не умеем, да? Детский сад развели... Просто придрались к слову...![]()