Вибір акумулятора + ДБЖ для газового котла

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
TSMatvey
Member

Повідомлення

А що по надійності АГМ акумуляторів, наскільки вони вибухонебезпечні чи легкозаймисті. Бо я взяв типу мультигель акум і в нього була надламана ручка коли я його забирав на НП https://logicpower.ua/ru/product/3876. Можливо його сильно вдарили і всередині є якісь розриви? Хочу відправити батькам, а вони уж дуже сильно переживають за пожежну безпеку. Є ще CSB HRL 12330WG 12V 100Ah? але він 100Аг, а не 120 як у ЛП.
Гугл пошук щось вяло реагує на запити про небезпеку АГМ акумуляторів
Alex+
Member

Повідомлення

TSMatvey
Справний вважаються безпечними. Але якщо в банках трапитися кз, то може бути сильний розігрів, виділення газів та навіть займання. Але це до любого акумулятора відноситься, хоч свинець, хоч літій. Причому літій якщо загориться, то вже не погасиш поки не вигорить, та і не встигнеш погасити
Timedemo
Member

Повідомлення

TSMatvey: 23.01.2023 13:17 А що по надійності АГМ акумуляторів, наскільки вони вибухонебезпечні чи легкозаймисті. Бо я взяв типу мультигель акум і в нього була надламана ручка коли я його забирав на НП https://logicpower.ua/ru/product/3876. Можливо його сильно вдарили і всередині є якісь розриви? Хочу відправити батькам, а вони уж дуже сильно переживають за пожежну безпеку. Є ще CSB HRL 12330WG 12V 100Ah? але він 100Аг, а не 120 як у ЛП.
Гугл пошук щось вяло реагує на запити про небезпеку АГМ акумуляторів
якщо електроліт ніде не виступає, то скоріш за все, все добре. головне правильна зарядка, або ДБЖ який вміє правильно заряджати, і правильно зберігати.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Ох, шо то я в этой теме плохо шарю, подскажите. Нужен аккум + инвертор(нужна ли чистая синусоида?) и наверное зарядка под тату машинку 120 ват в пике по бп и 65 ват свет и что бы эта связка проработала пол года стабильно с использованием 4 часа без света раз в день. На шо смотреть?)
Відповісти