Автотема: всё из мира авто-мото

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
zmax
Member

Повідомлення

Hells Angels: 19.01.2023 20:46в європі всі дизеля шиють :gigi:
не зрозумів.
Hells Angels: 19.01.2023 20:46людина написала 10-13 рік, це типу 7.
7 пассат и 3 меган в зовсім різних класах і цінах.
Я теж не фанат 3 мегану, але машина досить вдала. 4 меган намного кращий, але там вже ціна навіть вище за 7 пассат.
Hells Angels
Member

Повідомлення

zmax: 19.01.2023 21:01не зрозумів
душать машину, подача палива зовсім інша, сажевий не так забивається при їзді по місту, типу дідівська тачка котра не поїде більше 100 умовно.

Відправлено через 8 хвилин 31 секунду:
zmax: 19.01.2023 21:01Я теж не фанат 3 мегану
тут не до тачки, тут до французів впринципі, в них є нормальний зовнішній вигляд, але повний аху..й відносно до того щоб щось зробити по ремонту/обслуговуванні двигла самому в гаражі.
Бачив як на трафіку скидали бампер та опускали телік щоб поміняти свічки накалювання :apes:
Mad Dog
Member

Повідомлення

mumu: 18.01.2023 14:34 дизель і по місту економніший. 200км пробігу за робочий тиждень - от і 2-5 літрів економії.
А тепер подивись різницю в ціні на газ...

Отправлено спустя 5 минут 14 секунд:
kyky: 19.01.2023 14:03 Потрібен універсал с-класу. Щось типу гольф 6
був у мене гольф 6 з Німеччини. Від'їздив на ньому десь 4-5 років, з 170т кми до 250т км. Ремонтував тільки кондей.
Мучився тільки через клірен, через нього і продав.
Від кордону - Варшава - Гданськ і назад на одному баку заправленому на кордоні. :super:
Імхо ціна/якість "універсал с-класу" зе бест. :up:

Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
Hells Angels: 19.01.2023 15:24 kyky
пассат універсал на 2.0 дизелі також нормальний варіант, декілька знайомих катаються, тому ось це малий пробіг треба бензин це просто маячня ;)
ну мій у пробках жере нормально так... А якщо по пару км їздити в магаз то в 10л не вкладешся навіть у режимі пенсіонера.

Отправлено спустя 4 минуты 24 секунды:
leif: 19.01.2023 18:38 якщо ж до суто економії додаються ще інші фактори типу надійності, доступності якісного пального, ТО, навантаження з яким їхздить машина зазвичай, співвідношення траса/місто, і так далі, то можна ще трохи по-іншому на це подивитись.
Для мене ще ключевим є запас ходу. їхати з кимось в парі хто на бензі, або ще гірше на газу, це якась жесть. )
А так в Ужгороді заправився, Угорщину, Сербію, пролетів +- на максимально дозволеній швидкості, і заправився уже у Чорногорії...
Scoffer
Member

Повідомлення

Mad Dog: 20.01.2023 13:08їхати з кимось в парі хто на бензі, або ще гірше на газу, це якась жесть.
Рядова бензинка по трасі їде кілометрів так 700-800. Що, ні разу за ці кілометри не вийти яйки не протрусити на заправці?
The_Rusik
Member

Повідомлення

Scoffer
Ну бензин еще ладно, а вот газ… Я его вообще не понимаю, 300км и газа нет… И еще в придачу бензин все равно нужен. Не экономия а геморой.

Это по нашим убитым дорогам хочется выйти, а по хорошей дороге 500км за раз легко, и смысл останавливаться время тратить, искать те заправки, смотрел на уровень топлива и думать, хватит или нет.
Scoffer
Member

Повідомлення

The_Rusik
500 км по автобану на всіх парах це 4 години якщо ніде не притормажувати, що саме по собі вже малореалістично. І не знаю як вам, а мені через 4 години вже хочеться вилізти з машини і трішки пройтись.

Відправлено через 12 хвилин 20 секунд:
А газ то для таксистів з сто тищь кілометрів по місту на рік.
Mad Dog
Member

Повідомлення

Scoffer: 20.01.2023 13:35
Mad Dog: 20.01.2023 13:08їхати з кимось в парі хто на бензі, або ще гірше на газу, це якась жесть.
Рядова бензинка по трасі їде кілометрів так 700-800. Що, ні разу за ці кілометри не вийти яйки не протрусити на заправці?
Але ж можна вийти де хочеш, а не де мусиш.
А далі якщо говорити про економію, то на автобанах заправки дорожчі.
ну а з газом ще цікавіше, бо він там є далеко не скрізь.
Patruletz
Member

Повідомлення

Mad Dog: 20.01.2023 13:08А тепер подивись різницю в ціні на газ...
дизель тоже вміє на газу, але то мазохізм :gigi:
Scoffer
Member

Повідомлення

Mad Dog
От якби ти поскаржився що бенз не тягне твій 12-тоний причепчик з катером то це дійсно вимагало б дизеля, а у тебе якась надумана проблема.
zmax
Member

Повідомлення

Mad Dog: 20.01.2023 13:08А так в Ужгороді заправився, Угорщину, Сербію, пролетів +- на максимально дозволеній швидкості, і заправився уже у Чорногорії...
желательно раз в 2 часа выходить из машины и дать крови погулять хотя бы 5-10 мнут, иначе геморрой проф болезнь дальнобоев гарантирована за каких то пяток лет.
На газу тоже можно проехать 600-800 км, но лучше дозаправляться по дороге, т.к. газ не везде есть, особенно в Европах. Ничего страшного не вижу, учитывая п.1.
Timedemo
Member

Повідомлення

kyky: 18.01.2023 09:14 Підскажіть хто в темі. Потрібно авто, пробіг за день 15-20 км в одну і стороу і назад, як так розумію при такій відстані дизель відпадає?
дивлячись яка ціна.
дизель дорожще купете, дорожще продасте. в мене були франзуци и ваг. ваг в усьому краще, від обслуги, до якості. 6й гольф бул 1.6 купляв з Європи з пробігом 200т. прошив отразу, проїхав до 330тис, ніяких проблем, ремонт кондіка, підшипники генератора на 300к і все. дещо по подвісці дрібне. купив товариш, наїздив ще 200т. і розбив. ніяких проблем не була, двигун масла не брав, турба рідна була у весь час. при тому що була прошита на 140к.с. по Німеччіні часто їздив зі швидкістю 230.
зараз 7й гольф дизель 2.0 брав новий з салону дизель гейт. зараз 178к пробігу, за весь час замінив 2 сайлента, одну тягу, та зашуміла недавно муфта кондіка, поміняли підшипник. І це все по 7му. дуже вдалі дізеля, економні. місто 5.5, якщо навалювать то до 7. трасса, від 3х до 9ти. в залежності від швидкості. 3л при 75, 9ть при 170-200 по Європі. при 90 десь 3.7.
Mad Dog
Member

Повідомлення

Scoffer: 20.01.2023 17:23 Mad Dog
От якби ти поскаржився що бенз не тягне твій 12-тоний причепчик з катером то це дійсно вимагало б дизеля, а у тебе якась надумана проблема.
У мене нема проблеми. є констатація факта. Кожна вимушена зупинка як мінімум додає дискомфорту.
А всі ці аргументи я давно чув і від власників Ліфів. :gigi:
heidfeld
Member

Повідомлення

япы делают вещи.
спойлер
The_Rusik
Member

Повідомлення

heidfeld
А немцы автомобили :)
Alexsandr
Member

Повідомлення

The_Rusik: 20.01.2023 13:54 Ну бензин еще ладно, а вот газ… Я его вообще не понимаю, 300км и газа нет… И еще в придачу бензин все равно нужен. Не экономия а геморой.
По трассе за 400км на газу легко. Учитывая наши дороги, где иногда вообще на первой приходится ползти по ямам на трассе вполне нормально. Все равно надо выйти и размяться через 300-400км. Газ+бензин дальность только в плюс. Никто же не заставляет газ заправить немедленно.
murzik
Member

Повідомлення

тих виродків, які блокують авто євро інтеграцію вже посадили? якщо Україна - це Європа, то де підготовка до вільної транспортної зони? чи ті виродки, які на цьому заробляють, боялться, що не знайдуть іншого заробітку? Україна вже втратила 1000 млрд уе, так що ті копійки від розмитнення авто - ніщо. ефект від більш доступних авто дасть сильніший ефект економіці.
Mad Dog
Member

Повідомлення

murzik: 05.02.2023 12:38 ефект від більш доступних авто дасть сильніший ефект економіці.
Який ефект воно дасть економіці? Приклад?

поставить хрест на українських автовиробниках, сильно вдарить по ринку нових авто, всі власники авто в одну мить стануть трішки біднішими?
Hells Angels
Member

Повідомлення

Mad Dog: 05.02.2023 13:56поставить хрест на українських автовиробниках
прикрутити колеса то не зробити авто :lol:
Mad Dog
Member

Повідомлення

Hells Angels: 05.02.2023 14:07
Mad Dog: 05.02.2023 13:56поставить хрест на українських автовиробниках
прикрутити колеса то не зробити авто :lol:
Так це якраз вже наслідки таких інтеграцій. У нас були вже фактично готові лінії по випуску Туксонов, Акцентов, і ще чогось там. Але в день відкриття заводу Ющ підписав угоду про вільну торгівлю з СНГ, чим зразу і похоронив ті заводи.
Дуже смішно...
odessitmws
Member

Повідомлення

Ребят если в стране не будет машиностроения то будем сырьевым придатком который будет поставлять рабов, зерно, лес
С надеждой что господа расщелрятся и дадут техники
Відповісти