Пропоную обговорити У Epic Games Store дарують одразу три гри
В аккаунті епіка ігр вже більше ніж у стімі і жодної не купляв, от минулого разу F.I.S.T. роздавали, ото
Останні статті і огляди
Новини
У Epic Games Store дарують одразу три гри
-
j3s0n
Member
-
FusionSteel
Junior
І в жодну не гравj3s0n: ↑ 12.01.2023 20:25 В аккаунті епіка ігр вже більше ніж у стімі і жодної не купляв, от минулого разу F.I.S.T. роздавали, ото
-
aaleksandrenko
Member
Глянув і нічого толкового нема.
Краще одну нормальну дайте.
Краще одну нормальну дайте.
-
Morra
Member
На вкус и цвет...
-
j3s0n
Member
Death Stranding давали тиждень томуaaleksandrenko: ↑ 12.01.2023 21:12Краще одну нормальну дайте.
-
KimRomik
Member
я уже ветеран этих раздач
у меня на акке большой список бесплатно полученных игр
Эпик, ну может хватит уже?
у меня на акке большой список бесплатно полученных игр
Эпик, ну может хватит уже?
-
DaKaR
Member
Я купив Кибербанк у свій час за 150 грн. ДЛС до Borderlands 3(саму гру раніше дали безкоштовно) за 200грн і Tiny Tina Wonderlands за 1,1к грн.
Так що +- їх акції працюють.
Так що +- їх акції працюють.
-
XAMCTBO
Member
Давали, от тількі геймплейно гра конкретне дно, пробуєш грати і як по станіславському - Не Вірю! Наче відкритий світ, але масштабність не відчувається, якась возня у посудній лавці із тупими умовами.j3s0n: ↑ 12.01.2023 21:23Death Stranding давали тиждень томуaaleksandrenko: ↑ 12.01.2023 21:12Краще одну нормальну дайте.
-
Kyoo
Member
ага
-
Wonderboy
Member
Особисто я так і не зміг її додати на свій акаунт, хоча всякий інді-непотріб додався на ура. Походу всратий EGS українські акаунти прирівнює до рашиських.j3s0n: ↑ 12.01.2023 21:23Death Stranding давали тиждень тому
-
The_Rusik
Member
Wonderboy
Ничего подобного, забрал без проблем, просто подождал когда спадет ажиотаж.
Ничего подобного, забрал без проблем, просто подождал когда спадет ажиотаж.
-
Wonderboy
Member
Купив у Стімі Directors Cut версію, гра на любителя, хоча є набагато тупіші. Аудіоряд так взагалі шикарний. Більше бісять дебільні онлайн-позначки, несумісність з Nvidia DSR, неможливість вимкнути музику при бойовках.XAMCTBO: ↑ 13.01.2023 00:16Давали, от тількі геймплейно гра конкретне дно, пробуєш грати і як по станіславському - Не Вірю! Наче відкритий світ, але масштабність не відчувається, якась возня у посудній лавці із тупими умовами
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
The_Rusik
Я її в останні дні так і не зміг забрати, як і деякі інші ігри. Писав у сапорт, прислали стандартну відписку, хоча спецом наголошував, що і інтернет не мобільний, і VPN ніякого нема.
-
j3s0n
Member
Ну я додав без проблем, ще жодної гри у них не купив, от FIST пройшов, дуже сподобалася, а кур'єра навіть не починав.Wonderboy: ↑ 14.01.2023 22:02 Походу всратий EGS українські акаунти прирівнює до рашиських.