Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
benderok007
Member

Повідомлення

Leo777
О, задели чувства любителя гигабайта :lol: :lol:
Правильно, лучше не читай, а то пукан разорвёт окончательно :laugh: :laugh:
yupi
Member

Повідомлення

Купил моник и резко стало места мало на столе по глубине, тк монитор далеко от стены стоит из-за конструкции ноги.
Посоветуйте ногу для монитора весом +-13кг, чтоб обратно к стене его отодвинуть? Из регулировок нужна только свободная регулировка по высоте
Paradox1306
Member

Повідомлення

yupi
та ну мені тут знайомі розеточні хвалили, мовляв норм тримають...але щось слабо віриться
Sh@G
Member

Повідомлення

yupi: 14.12.2022 00:55 Купил моник и резко стало места мало на столе по глубине, тк монитор далеко от стены стоит из-за конструкции ноги.
Посоветуйте ногу для монитора весом +-13кг, чтоб обратно к стене его отодвинуть? Из регулировок нужна только свободная регулировка по высоте
Мой профильный монитор 34" LG 34GN850-B висит на таком креплении - всё отлично держится. К самому креплению нет никаких нареканий - держит как высоту, так и горизонталь нормально. Из минусов, как многие пишут, неработающий комплектный USB-кабель, отваливающиеся найлеки клозетки и не самый лучший кабель-менеджмент. В остальном же такой же китай, что и с али будет, только это здесь и сейчас :)
P.S.: Откуда +/- 13 кг, когда на оф. сайте указано:
Нетто (кг): 10.1
Нетто без стенда (кг): 7.1
Гросс (кг): 14.6
P.S.S: И да - я свой крепил вторым вариантом через отверстие в столешнице, т.к. для того, чтобы максимально шлубоко задвинуть монитор назад ногу нужно смещать влево или вправо относительно центра, за счёт этого тогда штатное крепление за борт стола будет сильно выступать и стол нужно будет выдвигать на его толщину от стены.
yupi
Member

Повідомлення

Sh@G: 14.12.2022 11:01Откуда +/- 13 кг
Видел на сайте амазона вроде :gigi:
Aca
Member

Повідомлення

Хлопаки шукаю монік фуллхд і 144 герц. Дивлюсь в бік benq zowie xl2411p. Дивлюсь б.в. та чи вартий він своїх 6к грошей зараз? Чи є якісь альтернативи?
FunnyBear
Member

Повідомлення

Leo777
Купив саме m32qc, задоволений
Leo777
Member

Повідомлення

FunnyBear
поздравляю, отличный выбор!
Gallardovich
Member

Повідомлення

Всім привіт
Є тут власники macbook m1?
Хочу спитати декілька моментів:
чи обов'язково монітору мати thunderbolt, щоб мак при підключенні по type-c і заряджався, і виводив зображення, і через usb hub бачив клавіатуру/мишу?

чи через звичайний type-c все заведеться?
перевіряв що через 18 ваттний павербанк ноут заряджається, тому power delivery думаю не обов'язковий
corban_jum
Member

Повідомлення

Порадьте будь-ласка, 2к монітор-32 дюйма, IPS, регулювання висоти( як мінімум), матовий. Щоб і грати комфортно та непрофесійна робота з фото та відео.
Nouriel
Member

Повідомлення

Aca
не знаю нашо в 2022 купувати з тн матрицею
Васильович
Member

Повідомлення

Gallardovich: 27.12.2022 20:32 Всім привіт
Є тут власники macbook m1?
Хочу спитати декілька моментів:
чи обов'язково монітору мати thunderbolt, щоб мак при підключенні по type-c і заряджався, і виводив зображення, і через usb hub бачив клавіатуру/мишу?

чи через звичайний type-c все заведеться?
перевіряв що через 18 ваттний павербанк ноут заряджається, тому power delivery думаю не обов'язковий
А скільки ват на рідному блоку живлення вказано?
В мене профільний Macbook має 87 ват зарядний пристрій - тут без Power Delivery вже ніяк.
Я до чого - в USB 3.0, наприклад, по стандарту 5 вольт і 1 ампер на порту може віддаватися.
Тобто, всеодно менше ніж від модних павербанків.
Тому я б на простий Type C не надіявся, а шукав би монітор з Power Delivery.
Наприклад, мій профільний монітор взагалі має блок живлення на 140 ват.
І одним кабелем - заряджає ноут, виводить зображення в 4К, працює з периферією через підключений активний USB 3.0 хаб, виводить звук на 3,5" аудіо jack.
slavon
Junior

Повідомлення

Вітаю!
Вирішив взяти монітор, розглядаю такі варіанти:

Viewsonic VA3209-MH , модель 2022 року, ціна 189 евро
https://www.viewsonic.com/global/products/lcd/VA3209-MH

Viewsonic VX3276-MHD-3 , модель 2021 року, ціна 216 евро
https://www.viewsonic.com/global/produc ... 3276-MHD-3

Вимоги: 32" Full HD 1920x1080, IPS, 75 Hz, матове покриття
Розумію що така діагональ та Full HD це вже анахронізм, але в мене профільна відеокарта GTX 1060 3Gb якої в принципі вистачає (для моїх потреб) і яку в найближчі 1-2 роки міняти не планую (3060 було в планах, але на даний момент не на часі). До того ж знаходжусь не в дома і коли повернусь невідомо, тому вибираю недорогий але пристойний варіант, за яким можливо пересидіти до кращих часів, а в потрібний час скинути на барахолці без особливого жалю, тому що везти додому пару тис. км не варіант.
Монітор потрібен для: роботи (текст, фотошоп, VEGAS Pro, CorelDRAW, Adobe Audition), ігор (HMM3 HD edition, StarCraft remastered, MOO2, Galactic Civilizations III, WOT) ігри в основному старі окрім танчіків, на моїй конфігурації на максималках 1920х1080 ~100 кадрів, фільми/ютуб.
В даний момент тимчасово (з серпня) вимушений сидіти за TV Hisense 40" IPS 60Hz, не самий поганий варіант, якщо гратись та дивитись кіно, для роботи вже гірше, із плюсів IPS та діагональ, із мінусів - після довгого сидіння болять очі.
Вдома залишився Evromedia i27, 1920x1080, IPS, 75Hz, матовий, якого вистачало і повністю мене влаштовувало, але для фільмів хотілось більшу діагональ.
Можливо є хтось на форумі хто мацав ці монітори, сам схиляюсь до Viewsonic VX3276-MHD-3, але цікавить як у нього з битими пікселями, засвітами та чи немає свисту (ШІМ)?
Чи можливо є якісь інші варіанти перевірені часом, які вписуються в мій бюджет та параметри.
Besmertnik
Member

Повідомлення

slavon: 28.12.2022 19:54 Монітор потрібен для: роботи (текст, фотошоп, VEGAS Pro, CorelDRAW, Adobe Audition)
краще беріть самий дешевий 27" 2560х1440 60/75гц, саме працювати з такою щільністю пікселів одне задоволення
мене навіть на 24" FHD дратує, теж довелось посидіти кілька місяців, уявляю який "піксель-арт" буде на 32"
slavon: 28.12.2022 19:54 ігри в основному старі, фільми/ютуб.
тем паче, якщо навантаження ніякого
Aca
Member

Повідомлення

Nouriel: 28.12.2022 12:48 Aca
Сорян але ж я написав питання досить чітко. Хочеться монік більше 75 герц. Вибір пав на бенкю. Якшо шось то поправте. B-)
SergN
Member

Повідомлення

slavon: 28.12.2022 19:54Вимоги: 32" Full HD 1920x1080,
Не треба робити помилку. Спочатку страждати власними очима, а потім на барахолці шукати такого ж поціновувача. Краще відразу взяти нормальне сучасне рішення.
На 4к прекрасно йдуть ;)
Васильович
Member

Повідомлення

slavon: 28.12.2022 19:54 Вимоги: 32" Full HD 1920x1080, IPS, 75 Hz, матове покриття
slavon: 28.12.2022 19:54 Монітор потрібен для: роботи (текст, фотошоп, VEGAS Pro, CorelDRAW, Adobe Audition)
Маю у власності кілька 27" 1080р моніторів, один з них 144 Гц.
Так от, що можу сказати з власного досвіду - це чудовий варіант для ігор (менш потужну відеокарту треба), перегляду відео.
Але для роботи вже не те - навіть в шрифтах чітко видно окремі пікселі. До цього можна звикнути, так.
В порівнянні QuadHD монітор виглядатиме як семимильний крок вперед, а якийсь 4К - як політ в космос.
27" 1080р для роботи я радив би лише людям зі слабким зором - із-за співвідношення розміру діагоналі і щільності пікселів картинка буде добряче так збільшена (в угоду якості - що слабкий зір, напевно, ігноруватиме).

Якщо треба універсальний монітор на 27" - брати не менше QuadHD, навіть і з 60 Гц.
А з іншого боку - QuadHD з 144+ Гц варіантів за адекватну ціну є багато на ринку. Це саме ультимативне рішення, як на мене.
Сарацинов
Member

Повідомлення

Куплено HP x27q 2k ips 165hz.
Досить не поганий монітор. Має декілька недоліків щодо ергономіки, сковзка нога, не крутиться по вертикалі, кнопки меню. А так, досить високий рівень підсвітки (як для дішмана) та контрастність (як для ips). Можна брати.
https://www.rtings.com/monitor/reviews/hp/x27q
kap_lun
Junior

Повідомлення

Маю монітор Samsung C24RG50, при підключені через DP, не залежно від виставленої герцовки, чорний колір робиться дуже темним і в іграх коли темно дуже некомфортно грати.
Але якщо підключити його через HDMI і поставити частоту не вище 120гц, то чорний буде світліший.
спойлер
120.jpg
144.jpg
dp.png
hdmi120.png
Nouriel
Member

Повідомлення

Aca: 28.12.2022 21:32
Nouriel: 28.12.2022 12:48 Aca
Сорян але ж я написав питання досить чітко. Хочеться монік більше 75 герц. Вибір пав на бенкю. Якшо шось то поправте. B-)
так бери монітор ips більше 75 герц в чому проблема?
Відповісти