Останні статті і огляди
Новини
OverSanta
-
WSavage
Member
Всім привіт, ми вирішали запусти невеликий проект під назвою «OverSanta», ціль проекту, збирати ПК для малих оверів та малозабезпечених сімей, на нашому рахунку вже є одна збірка і була вона подарована на новий рік молодому оверу ILVGdev, але ми маємо змогу ще зробити одни, а може й два, а може всі десять подарунків, тому долучайтесь до нашої спілки, ви можете подарувати старі комплектуючі, від звичайної мишки до материнської плати, або можете підказати нам, хто потребує на такий подарунок. Всіх з Новим роком!
https://t.me/oversanta
Історія подарунка для ILVGdev
viewtopic.php?p=3494609#p3494609
Історія подарунка для ILVGdev
viewtopic.php?p=3494609#p3494609
-
Saffa
Member
Хороший проект,да вот всем детям системников не соберёшь... Надо в виде викторины какой либо разыгрывать (ни в коем случае НЕ рандом. Что бы халявщиков,детьми прикидующимися отсеять ). Понятно,что будут недовольные,но всё же. Уровень благотворительного фонда оверы точно вывезут?
-
WSavage
Member
Привіт! Наприклад від ILVGdev ми отримали інформацію щодо його старого пк, у вигляді фото та були впевнені що він з категорії потребуючих, оскільки він нажаль не немає можливості оновити свій пк, а 775 у наші часи не найкраще що може бути, також після отримання він записав відео як отримав пк, там ви можете побачити саме ті емоції, які надихають на схожі проекти.Saffa: ↑ 04.01.2023 02:45 Хороший проект,да вот всем детям системников не соберёшь... Надо в виде викторины какой либо разыгрывать (ни в коем случае НЕ рандом. Что бы халявщиков,детьми прикидующимися отсеять ). Понятно,что будут недовольные,но всё же. Уровень благотворительного фонда оверы точно вывезут?
Стосовно вікторини, якщо ви маєте якісь ідеї, як її проводити або готові поділитись своїм досвідом, ми будемо тільки за
Якщо буде багато бажаючих взяти участь, то цілком можливо, ми поки зібрали один пк і маємо ціль та частину комплектуючих для другого
-
nochnik89
Member
Заезжает много чего , будем собирать мальцам
-
nochnik89
Member
Всем добрый день .
Если что в Херсоне , еду туда на следующей неделе. И там загляну в школу. Мои контрагенты по безналу там начали за свой счет компы собирать , а то русня все потырили. Там тупо заходили в гос учереждения и все ценности выносили. В больницах оборудование тоже вывозили. Короче полный пипец там творился. Народу кучу чухнуло кто куда ибо ракеты летели с двух сторон.
По железу . Платы делл 3600 , процы и память даю я . Охлады тоже, корпусами помогли добрые люди, подогнали старые АТХ под распил под платы.
Мне нужны блоки питания. Старые 300-350 ват тоже подойдут. Нагрузки там небольшие.
Если что в Херсоне , еду туда на следующей неделе. И там загляну в школу. Мои контрагенты по безналу там начали за свой счет компы собирать , а то русня все потырили. Там тупо заходили в гос учереждения и все ценности выносили. В больницах оборудование тоже вывозили. Короче полный пипец там творился. Народу кучу чухнуло кто куда ибо ракеты летели с двух сторон.
По железу . Платы делл 3600 , процы и память даю я . Охлады тоже, корпусами помогли добрые люди, подогнали старые АТХ под распил под платы.
Мне нужны блоки питания. Старые 300-350 ват тоже подойдут. Нагрузки там небольшие.
-
WSavage
Member
Оставлю ссылку на тг-канал где вся инфа + ведутся отчеты
Відправлено через 47 хвилин 17 секунд:
Відправлено через 47 хвилин 17 секунд:
-
nochnik89
Member
Агов, уважаемые. Есть железо на подарки. Силами нашей командочки собрано 8 компов и подарено в школы, детворе и просто добрым людям. Собрали комплектик , присоединяйтесь для общей помощи в телегу.
У кого есть бедные семьи и нуждающиеся дети в компах - то давайте координаты. Сила добрых дел должна работать.
У кого есть бедные семьи и нуждающиеся дети в компах - то давайте координаты. Сила добрых дел должна работать.
-
WSavage
Member
Вітаю панове, декілька днів тому, до нас звернулись хлопці з ТрО:
Якщо в кого є непотрібні мишки, клавіатури, пам'ять ддр3 планки 1-2 гб, мережеві карти, телефони стаціонарні, монітори, кабелі VGA, DVI, USB A-B, комплектуючі 775 сокет - були б корисними.
Зараз є комп'ютери:
1150 G1840/2gb
775 Е5700 ддр3 без мережевої карти і без пам'яті
Два монітора 17" без ніжок (кріплення 75x75мм квадрат)
В ідеалі треба з цього зібрати 5 робочих місць.
Якщо хтось готов допомогти, або про продати своє залізо не дорого, прошу у ПП
Відправлено через 4 години 31 хвилину 9 секунд:
Питання з ддр3 закрите, хоча пару планок про запас не завадить
Якщо в кого є непотрібні мишки, клавіатури, пам'ять ддр3 планки 1-2 гб, мережеві карти, телефони стаціонарні, монітори, кабелі VGA, DVI, USB A-B, комплектуючі 775 сокет - були б корисними.
Зараз є комп'ютери:
1150 G1840/2gb
775 Е5700 ддр3 без мережевої карти і без пам'яті
Два монітора 17" без ніжок (кріплення 75x75мм квадрат)
В ідеалі треба з цього зібрати 5 робочих місць.
Якщо хтось готов допомогти, або про продати своє залізо не дорого, прошу у ПП
Відправлено через 4 години 31 хвилину 9 секунд:
Питання з ддр3 закрите, хоча пару планок про запас не завадить
-
ADF
Junior
є проц C2D E4300 775 - працюючий, але зараз перевірити немає на чому
можу відправити - безкоштовно
-
WSavage
Member
Дякую за пропозицію, та є невеликий запас у процах для 775 та ддр3, зараз є потреба у хдд 320гб та її теж потроху закриваємоADF: ↑ 29.08.2023 09:44 є проц C2D E4300 775 - працюючий, але зараз перевірити немає на чому
-
PushKing
Member
Какая бригада/батальон? (в пм) Могу накинуть разного из того, что нашей части присылалиWSavage: ↑ 28.08.2023 16:41Вітаю панове, декілька днів тому, до нас звернулись хлопці з ТрО:
-
WSavage
Member
Для тро питання закрили майже одразу, в данний момент в нас є 4пк на 775 сокеті готових їхати новим власникам та ще один пк на 1155 який буде укомплектовано протягом тижняPushKing: ↑ 29.08.2023 15:58Какая бригада/батальон? (в пм) Могу накинуть разного из того, что нашей части присылалиWSavage: ↑ 28.08.2023 16:41Вітаю панове, декілька днів тому, до нас звернулись хлопці з ТрО:
Дякую що відгукнулись
P.S: потрібні планки LP (DP-DP) для відеокарт
-
Dench3
Junior
-
WSavage
Member
Доброго дня! Наче поки потреби в хдд закрили, нам хіба про запас треба вониDench3: ↑ 30.08.2023 14:10 Приветствую! Есть 3 диска. Бесплатно. Не новые, но может кому-то пригодятся.
фото смарты
-
Bl0kbaster
Member
WSavage
В мене є , GIGABYTE Radeon 7850 2GB або можу скинути 1000грн на потреби
-
WSavage
Member
Дякую, карточка може дуже пригодитись, а ось коштами ми не беремо (максимум можно сплатити доставку до нового власника)Bl0kbaster: ↑ 30.08.2023 21:53 WSavage
-
Bl0kbaster
Member
WSavage
Скиньте куди її відправити
Скиньте куди її відправити
-
WSavage
Member
Панове, на сьогоднішній день в нас є 5 пк на базі 775 (ддр2 та ддр3) та скоро мають заїхати ще ам3 та фм2 від форумчан
Якщо ви знаєте школи, військових, дітей або біженців яким можуть стати їм у нагоді, відпишіть у пп, обовʼязково щось зберемо
Також долучайтесь до нашого каналу в телеграмі, там зазвичай ми пишемо про потрібне нам залізо та готові збірки які ми можемо подарувати потребуючим від нашої ком'юніті
Якщо ви знаєте школи, військових, дітей або біженців яким можуть стати їм у нагоді, відпишіть у пп, обовʼязково щось зберемо
Також долучайтесь до нашого каналу в телеграмі, там зазвичай ми пишемо про потрібне нам залізо та готові збірки які ми можемо подарувати потребуючим від нашої ком'юніті
-
WSavage
Member
Всіх вітаю з початком навчального року! Привели до ладу ще пару збірок на 775 (2ядра/4гб ддр3) тож хто має потребу у пк (для переселенців, дітей або шкіл) прошу у пп
Відправлено через 2 години 13 хвилин 11 секунд:
Вітаю панове, заїхали процики 775 (зеони) та 1155 (і5) також озу ддр2/ддр3, є потреба в дошках під них, можливо хто хоче долучитись, або продати за приємним прайсом
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Вітаю панове! Хочу поділитись нашим невеликим досягненням, ми зібрали та подарували 20 ПК, всім дуже дякую що долучаєтесь!
Відправлено через 2 години 13 хвилин 11 секунд:
Вітаю панове, заїхали процики 775 (зеони) та 1155 (і5) також озу ддр2/ддр3, є потреба в дошках під них, можливо хто хоче долучитись, або продати за приємним прайсом
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Вітаю панове! Хочу поділитись нашим невеликим досягненням, ми зібрали та подарували 20 ПК, всім дуже дякую що долучаєтесь!
-
diftar47
Junior
Всім салют, є моднявий корпус 1stPlayer R3-A-3R1 з трьома вентиляторами з підсвіткою.
- спойлер