PowerChute Business Editionmult: ↑ 18.12.2022 12:15А яке програмне забеспечення на нього ставити?
Останні статті і огляди
Новини
Выбор ИБП/UPS
-
Crossbow
Member
-
Tim
Member
не знаю что это было,пока больше не повторялось.Alex+: ↑ 16.12.2022 19:41 В якому сенсі "включився"?
Еще заметил,не знаю,связано с ибп или нет,usb устройства не всегда подключаются к пк при старте с ибп (не с аккума,а просто при включеннном в сеть ибп),это может быть с ним связано? Было,что wifi адаптер не был подключен после старта ос,нужно было переподключать его,а сейчас вот увидел,что клава не работала,тоже перподключил и заработала. Что за прикол?
Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
Кстати кто-нибудь заказывал станции аккумуляторные из США?
Кто вкурсе какой мощности нужен конвертер 110v на 220v для delta 2 из сша? 800w хватит? Для зарядки самой станции.
Думал взять в обе стороны что б переключался,на понижение и повышение. Т.к все нагревательные,холодильники и т.д требуют именно 220. Ну и заряжать его нужно только 110v.
Правда,если я захочу запитать например фен 1800w или стиралку 2000w,мне нужно,что б и конвертер был 2000 или даже больше?
В описании конвертера вообще вижу,что нужно брать конвертер мощнее на 50%,чем устройство.
Походу,идея с доставкой из США - не очень хорошая...
-
Alex+
Member
Tim
Трошки раніше я відповідав вже: viewtopic.php?p=3485714#p3485714
Можливо, від ДБЖ йдуть якісь перешкоди, що заважають нормальній роботі. У мене так само відвалювалась миша та вебка. Вся причина була в не екранованих дротах usb
Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
Трошки раніше я відповідав вже: viewtopic.php?p=3485714#p3485714
Можливо, від ДБЖ йдуть якісь перешкоди, що заважають нормальній роботі. У мене так само відвалювалась миша та вебка. Вся причина була в не екранованих дротах usb
Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
Це вже потрібен генератор. Інвертор для такого навантаження, буде дуже дорогим, а батареї для нього і зовсім космічної вартості.Tim: ↑ 18.12.2022 14:21Правда,если я захочу запитать например фен 1800w или стиралку 2000w,мне нужно,что б и конвертер был 2000 или даже больше?
-
mult
Member
доброго дня всім.
Вибачте, задам ще питання по APC smt1500i.
Я вчора питав за роботу вентилятора.
Так от, у моєму вентилятор працює постійно, якщо дбж просто увімкнути в розетку, не вмикаючи його, то зразу вмикається вентилятор.
І він працює постійно і коли дбж увімкнений в роботу.
Коли дбж вимкнути і не витягувати вилку з розетки, то вентилятор крутить і не зупиняється взагалі.
Воно не шумно, але просто цікаво чи це так і потрібно у цій моделі?
До заводських настройок я його скидав не раз.
Поставив PowerChute Business Edition, там настройок вентилятора не знайшов.
Нагрузка на дбж навідь в стрес тесті під 20 відсотків.
Сам дбж 2019 року випуску, не старий.
Вибачте, задам ще питання по APC smt1500i.
Я вчора питав за роботу вентилятора.
Так от, у моєму вентилятор працює постійно, якщо дбж просто увімкнути в розетку, не вмикаючи його, то зразу вмикається вентилятор.
І він працює постійно і коли дбж увімкнений в роботу.
Коли дбж вимкнути і не витягувати вилку з розетки, то вентилятор крутить і не зупиняється взагалі.
Воно не шумно, але просто цікаво чи це так і потрібно у цій моделі?
До заводських настройок я його скидав не раз.
Поставив PowerChute Business Edition, там настройок вентилятора не знайшов.
Нагрузка на дбж навідь в стрес тесті під 20 відсотків.
Сам дбж 2019 року випуску, не старий.
-
Барбарис
Member
mult, старіші вмикались від батареї та при високій температурі. Більшість інших виробників економлять на комплектуючих, тому вентилятори крутять на повну. АРС мабуть не відстають.
-
mult
Member
Барбарис
Я звязався з ремонтниками з сайту який тут по моєму рекомендували.
https://remontups.com/battery-for-ups.htm
То вони кажуть, що може бути причина в батареях, або АВР (не знаю що це)
Коротше мабуть нада на діагностику його звозити.
Так то він вроді працює і наппуги видає нормальні.
Тільки в мене коли є світло, то на виході на розетках 220.
А коли включаю його від акумів, то розетки видають 230.
Він у мене 2 день лише.
Я купив його б.у.
Він хоч і не старий, з 2019 року, але явно довго лежав розряжений.
Бо спочатку коли я його включив, то він видавав на розетки 190 вольт.
Потім лише попрацювавши декілька годин, почав давати 215 вольт, а потім ще з роботою пояав давати 219.5 -220.
Від батарей оце 230.
Так що думаю тех огляд йому не завадить.
Акуми до речі за ніч зі 100 відсотків сідають процентів на 5-6, саморозряд я так зрозумів.
Мабуть довго лежали без зарядки.
Не знаю відновляться вони з роботою, чи треба міняти буде.
Але комп сьогодні без світла робив 30 хвилин і ще 40% заряду залишилось.
Я звязався з ремонтниками з сайту який тут по моєму рекомендували.
https://remontups.com/battery-for-ups.htm
То вони кажуть, що може бути причина в батареях, або АВР (не знаю що це)
Коротше мабуть нада на діагностику його звозити.
Так то він вроді працює і наппуги видає нормальні.
Тільки в мене коли є світло, то на виході на розетках 220.
А коли включаю його від акумів, то розетки видають 230.
Він у мене 2 день лише.
Я купив його б.у.
Він хоч і не старий, з 2019 року, але явно довго лежав розряжений.
Бо спочатку коли я його включив, то він видавав на розетки 190 вольт.
Потім лише попрацювавши декілька годин, почав давати 215 вольт, а потім ще з роботою пояав давати 219.5 -220.
Від батарей оце 230.
Так що думаю тех огляд йому не завадить.
Акуми до речі за ніч зі 100 відсотків сідають процентів на 5-6, саморозряд я так зрозумів.
Мабуть довго лежали без зарядки.
Не знаю відновляться вони з роботою, чи треба міняти буде.
Але комп сьогодні без світла робив 30 хвилин і ще 40% заряду залишилось.
-
Барбарис
Member
mult, якщо APC не здулись, то можливо таки АВР - перемикання джерела живлення, я так розумію. Можливо й батарея, але це здається не онлайн.
-
XAMCTBO
Member
Якість у APC вже давно не дуже, просто у різних китайців вона ще нижча. APC back-ups 700es навіть по обзорах мав дуже погану синусоїду. Мені вони досталися б/у, у всіх поголовно потрібно міняти 1-2 конденсатора, бо esr зростає вище неба, вище Аллаха. Один такий спалив плату розжига у котла, хоча імпульсні бп працюють нормально.Барбарис: ↑ 19.12.2022 18:45 якщо APC не здулись, то можливо таки АВР - перемикання джерела живлення, я так розумію. Можливо й батарея, але це здається не онлайн.
-
Crossbow
Member
ау!XAMCTBO: ↑ 19.12.2022 18:55APC back-ups 700es навіть по обзорах мав дуже погану синусоїду.
там і не повинно бути чистого синуса, там ступінчата апроксимація !
дивно що насос циркуляції не спалив...XAMCTBO: ↑ 19.12.2022 18:55Один такий спалив плату розжига у котла,
-
Барбарис
Member
XAMCTBO, не знаю. Мій старий гарний.
-
XAMCTBO
Member
У цієї моделі вона невдало апроксимована для аналогових споживачів. Асинхронний двигун шумить і трохи сильніше гріється, йому особо нічого не буде.Crossbow: ↑ 19.12.2022 19:03
ау!
там і не повинно бути чистого синуса, там ступінчата апроксимація
дивно що насос циркуляції не спалив...
-
ARomanA
Member
Питання.
Їде така штука. Замовник не звернув увагу, що 110В.
Що з нею робити? Можливо, на вході там все таки 110-240В?
-
Igor717
Junior
Там и на выходе 110/60
-
Alex+
Member
і на виході і на вході. Якщо до мережі 220 можна його підключити через звичайний знижуючий трансформатор (зробити нескладно наприклад з старого транса від мікрохвильовки) , то зробити на виході 220 не вийде ніяк, бо на виході не сінус.ARomanA: ↑ 27.12.2022 20:14Можливо, на вході там все таки 110-240В?
Але, все залежить для чого дбж приміняти. Більшість сучасної електроніки з імпульсним БЖ мають широкий діапазон живлення, зазвичай 90-250В, тобто можна заживити і від такого дбж
-
Timedemo
Member
вручную заряжать аккумы, и использовать технику типа компы, зарядки, телики, ноуты.ARomanA: ↑ 27.12.2022 20:14 Питання.
-
ARomanA
Member
Можливо хтось візьме по собівартості?
Пишіть, в приватні, якщо цікаво.
Пишіть, в приватні, якщо цікаво.
-
Timedemo
Member
его вернуть дешевле. по себестоимости он вряд ли кому то нужен.
-
ARomanA
Member
Timedemo
А какие самые дешевые варианты, что бы на вход 110В подать?
Возврат в США бандуры весом в 10 кг., ну такое...
Учитывая цену у нас за вариант 220В., то по себестоимости цена не такая уже и плохая.
Учитывая цену у нас за вариант 220В., то по себестоимости цена не такая уже и плохая.
-
Cirax
Member
https://sinpro.ua/izgotovlenie-toroidal ... pod-zakaz/ARomanA: ↑ 03.01.2023 15:26 Timedemo
-
Alex+
Member