Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Melofon
Member

Повідомлення

st17

Приветствую Акакий Пантелеймонович!
mumu
Member

Повідомлення

взяв DARK PROJECT PRO KD87A ABS GATERON OPTICAL 2.0 RED
шрифти краще виглядають, ніж на клавіатурі GSWG, але мені вони й не треба, хіба шо поки звикаю до клавіатури.
до цього мав KV-300H з ножничним механізмом і ноути, тому адаптація займе якийсь час. Висока, я б сказав височенна, але це, мабуть, у всіх механік так. Зроблю palm rest, коли повернусь наступного разу додому.
Ще думав над EVGA Z15, яка вийшла б в 55-60 баксів з підставкою під руки в комплекті, але там механіка kailth speed silver і вона повнорозмірна.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

mumu: 21.12.2022 13:55взяв DARK PROJECT
Хлопці, якщо хтось досі не в курсі - Dark Project це руснявий проект :puke:
Вироблено в китаї, але власники бренду - росіяни, які драпанули з рашки до Латвії, типові "харошиє рюскіє".
Бренд працював і продовжує працювати в рашці, платить там податки та фінансує війну.
В них навіть техпідтримка на сайті в москальскій часовій зоні.
Харе купляти москальскі товари! :mad:
Melofon
Member

Повідомлення

mumu: 21.12.2022 13:55Висока, я б сказав височенна, але це, мабуть, у всіх механік так.
Ну вообще-то существуют низкопрофильные механические переключатели типа Kailh Low Profile и таких переключателей много и других брэндов и на опто-механических типа Geteron Low Profile Optical, к примеру: https://ek.ua/MSI-VIGOR-GK50-LOW-PROFILE-TKL.htm, https://hotline.ua/computer-myshi-klavi ... 1keychron/
GSWG
Junior

Повідомлення

mumu: 21.12.2022 13:55 взяв DARK PROJECT PRO KD87A ABS GATERON OPTICAL 2.0 RED
шрифти краще виглядають, ніж на клавіатурі GSWG, але мені вони й не треба, хіба шо поки звикаю до клавіатури.
до цього мав KV-300H з ножничним механізмом і ноути, тому адаптація займе якийсь час. Висока, я б сказав височенна, але це, мабуть, у всіх механік так. Зроблю palm rest, коли повернусь наступного разу додому.
Ще думав над EVGA Z15, яка вийшла б в 55-60 баксів з підставкою під руки в комплекті, але там механіка kailth speed silver і вона повнорозмірна.
Меняемся кейкапами?!
Melofon
Member

Повідомлення

GSWG

А ничего что у него кейкапы с сайд-принт легендами? :lol: https://telemart.ua/ua/products/dark-pr ... grd-black/ они у тебя вообще подсвечиваться не будут и не будут читабельны т.к. кейкапам с просветом легенд обязательно нужна подсветка.
Сам виноват что взял самую дешёвую клаву хотя выбирал по началу из Dark Project KD83A PBT Mechanical G3ms Sapphire и Dark Project KD83A PBT Mechanical Gateron Cap Teal у которых более качественные PBT кейкапы.
GSWG
Junior

Повідомлення

Melofon: 24.12.2022 11:15 GSWG

А ничего что у него кейкапы с сайд-принт легендами? :lol: https://telemart.ua/ua/products/dark-pr ... grd-black/ они у тебя вообще подсвечиваться не будут и не будут читабельны т.к. кейкапам с просветом легенд обязательно нужна подсветка.
Сам виноват что взял самую дешёвую клаву хотя выбирал по началу из Dark Project KD83A PBT Mechanical G3ms Sapphire и Dark Project KD83A PBT Mechanical Gateron Cap Teal у которых более качественные PBT кейкапы.
Да я уже понял, ну ничего, все решается заменой на хорошие кейкапы с лазерной гравировкой кириллицы.
Melofon
Member

Повідомлення

GSWG

Если это PBT кейкапы то норм, но вам лучше брать светлые кейкапы, на них гравировку кириллицы будет лучше видно.
GSWG
Junior

Повідомлення

Melofon: 24.12.2022 15:24 GSWG

Если это PBT кейкапы то норм, но вам лучше брать светлые кейкапы, на них гравировку кириллицы будет лучше видно.
Да, только на PBT кейкапах, как готовый вариант нашел вот такие кейкапы:
спойлер
клава2.jpg
А вот сделанная гравировка кириллицы с хорошо видимым шрифтом (но этот пример на ABS):
спойлер
клава3.jpg
Hells Angels
Member

Повідомлення

GSWG: 24.12.2022 15:41Да, только на PBT кейкапах, как готовый вариант нашел вот такие кейкапы:
можна зробити простіше, взяти пбт капи, без шрифтів, любого профілю і зробити гравіровку
sergey_m
Junior

Повідомлення

Ребята,привет,всех с наступающими праздниками! Нужно сыну купить подарок, набор клава+мышь. Или только клава если в бюджет не влезу(я так понял что не влезу скорее всего). Нужна обязательно полноразмерная с rgb подсветкой клавиш. Бюджет до +-2000грн. Или до 3000+- если нет других вариантов и маст хев. В принципе нет наверное разницы - мембранная или механика,только если механика, хотелось бы потише. Помогите выбрать плиз..
Hells Angels
Member

Повідомлення

sergey_m
Junior

Повідомлення

Спасибо, в отзывах пишут что звенят пружины в клавишах, а по дизайну красивая. Главное чтобы была не громкая. И мышку ребенок захочет с подсветкой тоже))

Отправлено спустя 3 минуты 6 секунд:
Предложите негромкие полноразмерные варианты с подсветкой))
Что по этим скажете?
https://hotline.ua/computer/myshi-klavi ... 1-24294822
ATIRadeon
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 21.12.2022 14:20Хлопці, якщо хтось досі не в курсі - Dark Project це руснявий проект
Один козак в коментарях рвав волосся на грудях доказуючи що Dark Project це кіпрська компанія і немає відношення до росії, а коли хтось йому написав що на клавіатурі написано "за замовленням Москва ООО" він зразу почав зливатися в дусі "да яка різниця" і "чи не все одно". :D Але найтрагічніше те що увесь цей час він не переставав повторювати що Хатор це повне гівно і клавіатури у них минуле століття. Оце такі чувачки з нами живуть після 10 місяців війни...
Hells Angels
Member

Повідомлення

ATIRadeon: 24.12.2022 20:18Хатор це повне гівно
рік оптиці, ноль косяків, даже не допилював :dontknow:
7mindfields
Member

Повідомлення

sergey_m: 24.12.2022 20:14
Спасибо, в отзывах пишут что звенят пружины в клавишах, а по дизайну красивая. Главное чтобы была не громкая. И мышку ребенок захочет с подсветкой тоже))

Отправлено спустя 3 минуты 6 секунд:
7mindfields: 24.12.2022 19:33
Обе позиции - беда :gigi:
Предложите негромкие полноразмерные варианты с подсветкой))
Что по этим скажете?
https://hotline.ua/computer/myshi-klavi ... 1-24294822
Ненавижу фуллборд доски, но если так хочется - на здоровье https://telemart.ua/ua/products/hator-r ... ent=244299
Melofon
Member

Повідомлення

ATIRadeon: 24.12.2022 20:18
fantomrulezz: 21.12.2022 14:20Хлопці, якщо хтось досі не в курсі - Dark Project це руснявий проект
Один козак в коментарях рвав волосся на грудях доказуючи що Dark Project це кіпрська компанія і немає відношення до росії, а коли хтось йому написав що на клавіатурі написано "за замовленням Москва ООО" він зразу почав зливатися в дусі "да яка різниця" і "чи не все одно". :D Але найтрагічніше те що увесь цей час він не переставав повторювати що Хатор це повне гівно і клавіатури у них минуле століття. Оце такі чувачки з нами живуть після 10 місяців війни...
Не знаю о каком ты там козаке говоришь (этих коментариев я не видел) но на своей Dark Project я не вижу надписи "за замовленням Москва ООО" (на украинском! :gigi: ) или подобной, я даже когда летом (в июле) покупал её не знал что это руснявый проект и уже намного позже (месяц назад) именно тут первый раз об этом услышал!, а прикол в том что эти клавиатуры завезли незадолго до моей покупки в магазин Fragstore (единственном где они были на момент покупки) и сейчас многие завозят т.к. раньше к примеру их не было в таких магазах как розетка, телемарт, фокстрот, elmir и т.п. (даже на олх их теперь валом). Вот мне интересно они что все с росийскими поставщиками сотрудничают или всё таки им на прямую с Китая их везут?
спойлер
Зображення
ATIRadeon
Member

Повідомлення

Melofon
Я не детектив тому не повідомлю як ці клави попадають до нас на прилавки але точно знаю що ця компанія тісно співпрацює з російським ринком, замовляє багато реклами у блогерів і тд, тоді як багато інших компаній покинули ринок. Мені цього достатньо щоб бути трішки обуреним, хоча все ще байдуже якщо хтось буде купляти ці клавіатури. Мене дійсно обурив той випадок що я описав вище, саме через це я точно ніколи не куплю щось від їх бренду, якщо тільки вони не змінять свої преригативи, що мабуть малоймовірно.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Melofon
коли шукав собі клаву рік назад, то на очі попав обзор від Шелеста якоїсь клави від дп, і він говорив що клава від раша виробника і бренд в раші. І ці клави були вже на нашому ринку в 21 році.
Відповісти