Останні статті і огляди
Новини
Видеонаблюдение: все вопросы здесь
-
Romani
Member
taxi911
Спасибо за ответ.
Спасибо за ответ.
-
taxi911
Member
Romani
Фиолет имеет какую-то космическую технологию, которая предотвращает выпадение кадров.
А по сути это один и тот же винт по тестам, и скорее всего в действительности
Фиолет имеет какую-то космическую технологию, которая предотвращает выпадение кадров.
-
murzik
Member
де можна придбати (можливо хтось продає?) на заміну купол для камери DS-2CD2112-I?
поцараний купол, дає дефект при увімкненому ІК.
Отправлено спустя 4 минуты 25 секунд:
така підійде ж? https://hikvision.co.ua/hikvision-trc-31h45d85-pc-t
в чому суть "димчатої сфери"?
поцараний купол, дає дефект при увімкненому ІК.
Отправлено спустя 4 минуты 25 секунд:
така підійде ж? https://hikvision.co.ua/hikvision-trc-31h45d85-pc-t
в чому суть "димчатої сфери"?
-
tablestikus
Member
там різниця чисто про прошивціtaxi911: ↑ 16.11.2022 19:10 Romani
-
sanya555
Member
если купол пластиковый, вполне можно отполироватьmurzik: ↑ 16.12.2022 15:55поцараний купол, дає дефект при увімкненому ІК.
-
murzik
Member
sanya555
а не знаю, як перевірити?) це ж хіквіжн, напевно скло ?
а не знаю, як перевірити?) це ж хіквіжн, напевно скло ?
-
sanya555
Member
Та не знаю, постучите по нему чем то железным, вилкой например, звук же отличается.murzik: ↑ 18.12.2022 10:36DS-2CD2112-I
Хотя вот в магазе смотрю, купола пластиковые
https://magazun.com/kupol-kolpak/
Если точно пластиковый, то купить пасты да отполировать, либо разобрать и завезти на любую сто, что занимаются покраской авто
Відправлено через 5 хвилин 22 секунди:
Но вообще купола есть и на АЛИ
Так, чисто для примера
https://www.aliexpress.com/item/32950093634.html
-
murzik
Member
sanya555
вирішив проблему - відкрутив повністю скло і відкоректував його, там де скло не пошкоджено.
маю в користуванні TECSAR перших моделей - яке ж це шлак. Вдень картинка хороша. А вночі це треш. На вуличних камерах все як в тумані, об'євкти взагалі не видно, а про рухомі об'єкти можна забути. Витримка неадекватно спрацьовує, стоїть на АВТО, ручне встановлення робить зображення або дуже яскравим, або дуже темним.
Внутрішня камера TECSAR - не працює ІЧ підсвітка, з витримкою та сама історія - окрім АВТО нічого не працює.
з Хіквіжн і Дахуа таких приколі не мав. Запис по руху у TECSAR неадеватно працює навіть на рідних камерах, в той час, як Хіквіжн по ONVIF сумісний з усіма виробниками реєстраторів.
вирішив проблему - відкрутив повністю скло і відкоректував його, там де скло не пошкоджено.
маю в користуванні TECSAR перших моделей - яке ж це шлак. Вдень картинка хороша. А вночі це треш. На вуличних камерах все як в тумані, об'євкти взагалі не видно, а про рухомі об'єкти можна забути. Витримка неадекватно спрацьовує, стоїть на АВТО, ручне встановлення робить зображення або дуже яскравим, або дуже темним.
Внутрішня камера TECSAR - не працює ІЧ підсвітка, з витримкою та сама історія - окрім АВТО нічого не працює.
з Хіквіжн і Дахуа таких приколі не мав. Запис по руху у TECSAR неадеватно працює навіть на рідних камерах, в той час, як Хіквіжн по ONVIF сумісний з усіма виробниками реєстраторів.
-
murzik
Member
не знайшов я домофони, які вміють те, що я хочу. тому встановив звичайну камеру, правда планував б-у 2cd2522fwd-is з технологією ACUSENSE, а по факту вийшла б-у 2018 року камера DS-2CD2523G2-IS.
Запис на micriSD в камері, організовано резервне живлення.
Не знаю, чи будуть претензії від сусідів, але перший поверх, прохідний двір, це потрібна річ. Звук непогано пише, вбудований мікрофон.
Кодування Н264.
Ще не знаю, як буде з ІК підсвіткою картинка, бо камера з широким кутом і суміжні стіни в полі зору, може бути відблиск назад.
Відправлено через 1 годину 24 хвилини 4 секунди:
підкажіть. видно, що ІК увімкнено, а картинка повністю чорна якщо з ліхтариком проходиш то картинка є.
Відправлено через 14 хвилин 1 секунду:
запустив оновлення прошивки без акума, ух рісковий
апд: з оновленням прошивки нічого не змінилося.
ну варіанти - не вистачає живлення? хоча світлодіоди червоні, або щось закриває датчик, завтра подивлюся.
на Дахуа камері на роботі теж є такий нюанс, доречі. форм фактор камери такий же.
Запис на micriSD в камері, організовано резервне живлення.
Не знаю, чи будуть претензії від сусідів, але перший поверх, прохідний двір, це потрібна річ. Звук непогано пише, вбудований мікрофон.
Кодування Н264.
Ще не знаю, як буде з ІК підсвіткою картинка, бо камера з широким кутом і суміжні стіни в полі зору, може бути відблиск назад.
Відправлено через 1 годину 24 хвилини 4 секунди:
підкажіть. видно, що ІК увімкнено, а картинка повністю чорна якщо з ліхтариком проходиш то картинка є.
Відправлено через 14 хвилин 1 секунду:
запустив оновлення прошивки без акума, ух рісковий
апд: з оновленням прошивки нічого не змінилося.
ну варіанти - не вистачає живлення? хоча світлодіоди червоні, або щось закриває датчик, завтра подивлюся.
на Дахуа камері на роботі теж є такий нюанс, доречі. форм фактор камери такий же.
-
taxi911
Member
murzik
Наверное перехода на профиль ночь не происходит.
Отправлено спустя 38 секунд:
А лучше, обеспечь освещение.
Наверное перехода на профиль ночь не происходит.
Отправлено спустя 38 секунд:
А лучше, обеспечь освещение.
-
murzik
Member
taxi911
переходить. якщо вибираю День-ніч коли світло, то працює.
завтра ще спробую з живленням погратися. я взяв метровий шнур від блока живлення Панасонік 6В 500 мА і подаю по ньому 12В до 2 А БП. Може шнурок .. вкорочу, або подам більш товщим кабелем, спробую заживи по РОЕ для тесту.
така проблема гуглиться лише одна - https://www.polyvision.ru/vopros-otvet/ ... nyij-ekran
там людині допомогло живлення
переходить. якщо вибираю День-ніч коли світло, то працює.
завтра ще спробую з живленням погратися. я взяв метровий шнур від блока живлення Панасонік 6В 500 мА і подаю по ньому 12В до 2 А БП. Може шнурок .. вкорочу, або подам більш товщим кабелем, спробую заживи по РОЕ для тесту.
така проблема гуглиться лише одна - https://www.polyvision.ru/vopros-otvet/ ... nyij-ekran
там людині допомогло живлення
-
Shpoker
Member
залипла шторка с фильтром. такое часто на старых камерах. иногда помогает бахнуть об стену, а иногда просто в мусорку. (при условии что бп выдаёт на конце реально нормальное напряжение)murzik: ↑ 03.06.2023 23:35видно, що ІК увімкнено, а картинка повністю чорна
-
murzik
Member
Shpoker
і що, не ремонтується таке? сервіс таким не займається? камера 150 уе нова, 5 років і в утилізацію?
сьогодні ввечері заживлю по РОЕ, потім буду стукати))
при першій перевірці, наче б то, шторка щолкала, а після монтажа - не щолкає.
і що, не ремонтується таке? сервіс таким не займається? камера 150 уе нова, 5 років і в утилізацію?
сьогодні ввечері заживлю по РОЕ, потім буду стукати))
при першій перевірці, наче б то, шторка щолкала, а після монтажа - не щолкає.
-
Shpoker
Member
murzik
может и ремонтируется, но я никогда не парился. в морг - значит в морг)
может и ремонтируется, но я никогда не парился. в морг - значит в морг)
-
murzik
Member
Shpoker
якщо б це була аналогова камера ПАРТИЗАН за 700 грн - то да хоча для аналогових камер на аліку багато ніштяків продається і вони ремонтопридатні. а моя камера мініатюрна, той шарик розбирати самому - вбити камеру
ну варіант Б - це додати реле освітлення і лампочку 12В від того ж резервного живлення. але коли вимикають освітлення у всьому будинку, можуть претензії від військових чому у мене світло
якщо б це була аналогова камера ПАРТИЗАН за 700 грн - то да хоча для аналогових камер на аліку багато ніштяків продається і вони ремонтопридатні. а моя камера мініатюрна, той шарик розбирати самому - вбити камеру
ну варіант Б - це додати реле освітлення і лампочку 12В від того ж резервного живлення. але коли вимикають освітлення у всьому будинку, можуть претензії від військових чому у мене світло
Востаннє редагувалось 05.06.2023 13:11 користувачем murzik, всього редагувалось 1 раз.
-
Shpoker
Member
спеки не читал, но если там пассивный пое на 12В - то мультиметр в руки и смотреть что реально возле камеры на шнурке. если 12,3 или ниже - скорректировать на бп.murzik: ↑ 05.06.2023 13:06сьогодні ввечері заживлю по РОЕ, потім буду стукати))
-
murzik
Member
в якості БП у мене таке https://opta.ua/signalizaciya/ohrannye- ... sshireniyaShpoker: ↑ 05.06.2023 13:10скорректировать на бп.
по опису там 2А на 12В виходах, але може не тягне, або їх потрібно попередньо програмувати, тому перевірю РОЕ інжектором
-
Shpoker
Member
murzik
да не важно что там вместо питальника, но возле камеры должно быть 12,5-12,8 Вольт, тогда по человечески работает.
я в основном запитываю всяким вот таким https://magazun.com/images/ab__webp/det ... c_png.webp покупая несколько штук и навешивая камеры в зависимости от длинны шнурка (что б каждый бп питал +- одинаковые расстояния). и на выходе бп часто у меня и 15 вольт, которые в конце магистрали проседают до правильных 12,5
если же камеры под активный пое 48 вольт - то там проблем с проседанием сильно меньше, но далеко не всем бюджеты позволяют.
да не важно что там вместо питальника, но возле камеры должно быть 12,5-12,8 Вольт, тогда по человечески работает.
я в основном запитываю всяким вот таким https://magazun.com/images/ab__webp/det ... c_png.webp покупая несколько штук и навешивая камеры в зависимости от длинны шнурка (что б каждый бп питал +- одинаковые расстояния). и на выходе бп часто у меня и 15 вольт, которые в конце магистрали проседают до правильных 12,5
если же камеры под активный пое 48 вольт - то там проблем с проседанием сильно меньше, но далеко не всем бюджеты позволяют.
-
murzik
Member
Shpoker
ви працюєте з відеонаглядом? що ви зазвичай встановлюєте біля вхідних дверей квартири? цяця зайва не буде, але знімає кепки. якщо свої ходять то ти знаєш хто це, а якщо прийде ліве, то нічого ти не побачиш. домофон потрібно з записом по руху, але такого не знайшов, а на вхідних дверях центральної системи не має.
Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Shpoker
у мене та штука була в наявності (безплатно) і є можливість підключити акум для резервного живлення. Вольтаж це важливо, але і обмеження по струму може бути. В общим що гадати - ввчері дам РОЕ харчування
ви працюєте з відеонаглядом? що ви зазвичай встановлюєте біля вхідних дверей квартири? цяця зайва не буде, але знімає кепки. якщо свої ходять то ти знаєш хто це, а якщо прийде ліве, то нічого ти не побачиш. домофон потрібно з записом по руху, але такого не знайшов, а на вхідних дверях центральної системи не має.
Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Shpoker
у мене та штука була в наявності (безплатно) і є можливість підключити акум для резервного живлення. Вольтаж це важливо, але і обмеження по струму може бути. В общим що гадати - ввчері дам РОЕ харчування
-
Shpoker
Member
murzik
ставлю разное, от полного китая с аликом до всяких аксисов. но проектами занимаюсь не я, потому ничего советовать не буду, кроме как "ищешь дешевую камеру - бери с ONVIF и городи под нее рег с любыми фичами, хоть с наблюдением за пачкой сиг"
ставлю разное, от полного китая с аликом до всяких аксисов. но проектами занимаюсь не я, потому ничего советовать не буду, кроме как "ищешь дешевую камеру - бери с ONVIF и городи под нее рег с любыми фичами, хоть с наблюдением за пачкой сиг"