Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
murzik
Member
Кінчений вайбер. Як відновити лише архів чатів, без медіа? Воно жере місця 6 ГБ.
Я відновив фул бекап. Потім створив новий бекап лише чатів. Потім видаляю вайбер, встановлюю, відновлюю - все одно 6 ГБ.
Я відновив фул бекап. Потім створив новий бекап лише чатів. Потім видаляю вайбер, встановлюю, відновлюю - все одно 6 ГБ.
-
Mr_Volan
Member
руцями видали папки з картинками та відеоmurzik: ↑ 26.11.2022 14:52 відновлюю - все одно 6 ГБ.
-
murzik
Member
Mr_Volan
оце я туплю. дякую!!![pray :pray:](./images/smilies/pray.gif)
оце я туплю. дякую!!
![pray :pray:](./images/smilies/pray.gif)
-
KingpinUA
Member
-
seraphic
Member
Кто знает есть ли какой то официальный реестр запрещённых сайтов у нас в стране?
-
ARomanA
Member
Может кто-то помочь? Нужен человек с ПК на базе Ryzen 5xxx, с интернетом и э/э.
Ключ UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection никак не получается активировать. Продал человеку и ждем уже 2 недели. Один форумчанин взялся помочь, да все то интернета то э/э нет.
Ключ UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection никак не получается активировать. Продал человеку и ждем уже 2 недели. Один форумчанин взялся помочь, да все то интернета то э/э нет.
-
TSMatvey
Member
Народ, можна на сайті овері включити чорну/темну тему? бо нема сечі терпіти ці борошна із білим фоном
-
Graveworm
Member
Таке питаннячко:
Чи можна якось прив'язати сторінки в соціалочках до контактів на телефоні?
Бібер і телега підтягуються за номером, ще б усякі пейсбуки, стограми та тіктаки прикрутити...
Чи можна якось прив'язати сторінки в соціалочках до контактів на телефоні?
Бібер і телега підтягуються за номером, ще б усякі пейсбуки, стограми та тіктаки прикрутити...
-
Artem_M
Member
Я нещодавно придбав 5 5600 в розетці.ARomanA: ↑ 09.12.2022 09:02 Может кто-то помочь? Нужен человек с ПК на базе Ryzen 5xxx, с интернетом и э/э.
Мені сертифікат з ключом не дали.
Про акцію дізнався випадково, написав в АМД, вони мені відповіли - звертайтесь до продавця і просіть сертифікат.
Зайшовши на сайт з акцією НЕ побачив там Україну і відповідно наших продавців.
А вам як сертифікат дістався?
-
maroders2
Member
Таку хрінь хтось бачив?
Хотів спробувати підключити ТВ до пк, але не встиг, вимкнули світло. Зараз поки чекаю, хочу з'ясувати що це було і як з ним боротися, якщо саме не зникне....
- спойлер
- https://ibb.co/v3t7k95
Хотів спробувати підключити ТВ до пк, але не встиг, вимкнули світло. Зараз поки чекаю, хочу з'ясувати що це було і як з ним боротися, якщо саме не зникне....
-
Polaris
Member
Проходив тестування в IT компанию, пройшов. HR надіслала відповідь, що хоче поговорити про умови праці та "Ваше СВ". Але що таке це "СВ" може хто пояснить? ![puzzle :puzzle:](./images/smilies/puzzle.gif)
![puzzle :puzzle:](./images/smilies/puzzle.gif)
-
IvanCh
Member
Polaris
цв, cv, зерюме, резюме, резюмешечка, цірікулум вітае.
цв, cv, зерюме, резюме, резюмешечка, цірікулум вітае.
Резюмé (фр. résumé), CV (лат. curriculum vitæ) документ, в якому подаються короткі відомості про навчання, трудову діяльність та професійні досягнення особи, яка його складає.
-
Polaris
Member
IvanCh
Спасибі![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Спасибі
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
IvanCh
Member
Polaris
спитай за рибу, часто хочуть якийсь всратий формат для резюме.
спитай за рибу, часто хочуть якийсь всратий формат для резюме.
-
Polaris
Member
IvanCh
дякую, возьму на замітку
дякую, возьму на замітку
-
IvanCh
Member
Polaris
я мав на увазі що кожна контора хоче якийсь інший вид офомлення і дизайну під резюме.
І деякі рекрутерші просять редагувати під те. Коли людина стає intermediate чи сеніором то вже можна посилати їх.
а коли джун приходиться робити як вони просять.
останім часом люди просто експортують з Linkenin їх профіль у пдф.
доречі пдф краще, щоб вони недописали нічого лишнього. деякі і таке робблять. А тобі потім віддуватися чого ти ніби як у резюме вказав одне а вмієш ти інше.![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
я мав на увазі що кожна контора хоче якийсь інший вид офомлення і дизайну під резюме.
І деякі рекрутерші просять редагувати під те. Коли людина стає intermediate чи сеніором то вже можна посилати їх.
а коли джун приходиться робити як вони просять.
останім часом люди просто експортують з Linkenin їх профіль у пдф.
доречі пдф краще, щоб вони недописали нічого лишнього. деякі і таке робблять. А тобі потім віддуватися чого ти ніби як у резюме вказав одне а вмієш ти інше.
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
Polaris
Member
IvanCh
Так вони мое резюме самі знайшли, я так розумію вини хочуть щоб я по кожному пункту щось розповів. Або як Ви сказали щоб перерубив саме резюме під їх потреби.
А ось про PDF точно візьму на замітку. Хоча не зрозумію що вони хочуть іще після проходження їх тестування. Чи вони гадають що хтось за мене те тестування проходив?![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
Так вони мое резюме самі знайшли, я так розумію вини хочуть щоб я по кожному пункту щось розповів. Або як Ви сказали щоб перерубив саме резюме під їх потреби.
А ось про PDF точно візьму на замітку. Хоча не зрозумію що вони хочуть іще після проходження їх тестування. Чи вони гадають що хтось за мене те тестування проходив?
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
IvanCh
Member
Polaris
це нормальний етап. вам мають провірити на адекватність і мустити далі по колесу сансари, тобто процесу найму
це нормальний етап. вам мають провірити на адекватність і мустити далі по колесу сансари, тобто процесу найму
-
Polaris
Member
IvanCh
Поговорив я с HR. Виявив цікавий факт. Не хочуть оформлювати ФОП. Без стажування 2-3 місяці. При цьому штат розширюється з метою відкриття нового офису. (А я буду одним с тих хто цей офис буде облаштовувати).
Що думаете про це?
Поговорив я с HR. Виявив цікавий факт. Не хочуть оформлювати ФОП. Без стажування 2-3 місяці. При цьому штат розширюється з метою відкриття нового офису. (А я буду одним с тих хто цей офис буде облаштовувати).
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)