Klon: ↑
01.12.2022 17:07
если для телефона - и цена 3+тыс грн и на 30000, то не легче зайти в какоето АЛЛО и взять там ТРИ банки на 10000 с ценами под 1к гривен . Так и если "сдохнет" один - будут другие, и родным можно отдать, постоянно менять от зарядки...
это я о том , что нафига гнаться за простыми "кирпичами" если они выходят дороже чем покупка более мелких...
Ну от не працює в мене достатньо фантазія. Бо я взагалі не мав смартфона до літа цього року, а павербанка теж не збирався купувати, думав краще взяти смартфон з максимальним 6000 мА*год акумулятором і не морочитись з додатковими пристроями, а он як воно вийшло... Якось і не спадало на думку взагалі, що можна кілька меншої ємності павербанків взяти замість одного доробального. Але заряджати відразу на роботі три павербанки кожен раз виглядає надто нахабно, хай навіть через трійник/подовжувач під'єднати всі до одної розетки. І я так розумію, що зарядних пристроїв до кожного в комплекті не буде, ще шукати де їх купляти. А по черзі вони куди довше заряджатися будуть і мороки багато. Ну то все рівно однак 3000 грн. вийшло б, хай буде один топовий українського виробництва. На рік гарантія буде, а там якщо після року і "здохне" то ще цей рік спробуй переживи, багато води втече. Родичі якщо є, то в Києві, а в селі всі в одній хаті особливо передавати один одному потреби нема.
Klon: ↑
01.12.2022 17:07
За крупные деньги , я бы брал только для ноута и не Базеус 65в, который по отзывам дохнет на высоких токах разрядки (прям очень много таких отзывов) а ZMI на литио-ионных банках (ZMI QB826G 210W 25000mAh))...
Дуже дякую за наводку, візьму цю інформацію до уваги, якщо в майбутньому стане питання купувати павербанк для ноута. За крупні гроші зараз брати для ноута, то треба заплатити вдвічі більше не 3000 грн., а 6000 грн. Якщо цей ZMI до ударів по інфраструктурі коштував 4500 грн., то зараз його і за 6000 грн. вже в продажу нема, а я хочу щоб щось вже було на озброєнні хоча б для смартфону за доступну ціну до наступного блекауту на кілька днів.
Ось таке щось для ноутів зараз продається, щоб потужне й при тому мобільне було:
Зарядна станція FlashFish A201, 200 Вт (FF-A201) 48000 мА*год 10599 або 19000 грн. 570 грам!
Зарядна станція FlashFish E200 40800 мА/г 13299 грн. або 18000 грн. 2 кілограми.
Перше взагалі по вазі менше за деякі класичні павербанки на 30000 мА*год, а друге теж в сумку можна кинути і ще досить місця залишиться. Але можливо знов таки не варто стільки платити й простіше знов таки дві штуки компактних класичних ZMI QB826G 210W 25000mAh купити.
Стосовно мене особисто, то поки я гроші на сам ноут зберу, а потім ще й на павербанк до нього, то ажіотаж спаде, хто дуже хоче, то в Україні вже купить, поставки з-за кордону наладяться й не потрібно буде платити оверпрайс, щоб терміново купити павербанк прямо тут в Україні. Бо на відміну від нещодавньої ситуації з майнінгом і відяхами, за кордоном попит на всі ці причиндали для аварійного енергозабезпечення не зріс, ціни залишились старими, отже поставки налагодять і в Україну з часом, якщо не поспішати купити прямо зараз або замовляти зараз з-за кордону і бути готовим довго чекати.
diesel1985: ↑
01.12.2022 20:32
А
касатка в своем репертуаре, куча бессмысленного текста и в итоге берет то что самому угодно, или вообще не берет ничего.
Ну в усякому разі за вашими порадами я зрозумів, що купувати Swissten Power Line 30000 mAh 20W не дуже то й варто, бо ноут все рівно від 20 ватт нема чого очікувати заживити, отже відмовився від даної покупки.
Ну і багато корисної інформації зловив стосовно того, чим можна було б заживити ноут у майбутньому і не тільки про ноут. От наприклад.
diesel1985: ↑
01.12.2022 20:32
За 40 грн там только одни недоразумения которые толком и светить не будут, нормальная usb палка сейчас от 120 грн стоит, это та которая комнату освещать более менее будет.
40 чи 120 грн. мені взагалі погоди не грають, але я от взагалі не знав про існування таких ламп. Вчора дізнався, що бувають ліхтарики на акумуляторах 18650, які можуть через USB від павербанка заряджатися.
Тож дізнаюся багато корисних речей як з цього форуму, так і з людьми в реалі спілкуючись, поки на роботу їжджу.