Огляд та тестування відеокарти MSI GeForce RTX 4080 16G Suprim X. Оптимальна продуктивність

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
DUKE3D
Member

Повідомлення

PC_Gdyn

Я как раз перешел с супер версии 2060 на 3070. Разница действительно не драматичная. Форза 5 в 2К как ехала так и едет
ronemun
Advanced Member

Повідомлення

PC_Gdyn
DUKE3D
нічого дивного, у цих серій частоти однакові. Але 20хх серія мала прихований козир - в шейдерних блоках паралельно з універсальними ядрами працювало стільки ж суто цілочисельних, які взагалі в кількість не враховували, тому що вони незначні по транзисторам. В 30хх серії їх тупо замінили на універсальні, яких стало 200% відносно 20хх, що й дало профіт в багатьох задачах. Але за словами самого Хуанга 1/3 обчислень в іграх цілочисельні, і тому там на 30хх серії з тих 200% третина молотить цілі числа, коли в 20хх це робили окремі ядра. Тож залишається тільки 133% універсальних.
BVI
Member

Повідомлення

RW1911: 30.11.2022 19:31
minesweeper: 30.11.2022 19:15 За 1.5-2к шекелей, я краще в Буковель на 3 місяця поїхав :beer:
Такі сборки роблять ті, хто може взяти цю карту і після поїхати в Буковель чи Париж ;) Не на останні гроші...
О чем Вы пишите, уважаемый? Да ни один боец батальона Монако даже не посмотрит в сторону этой карты. Там 4090 идет в комплекте с зимней формой одежды.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

DUKE3D: 30.11.2022 22:02
улыбнуло. Сейчас бы 3090 на 4080 менять.

Если альтернатива при выборе с нуля, то ок
как раз планирую сменить, а в чём проблема?
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Обзор для депутатов)))
Народ максимум 3050/3060 купит.

Отправлено спустя 2 минуты 26 секунд:
Shaolin_Style: 01.12.2022 01:12
DUKE3D: 30.11.2022 22:02
улыбнуло. Сейчас бы 3090 на 4080 менять.

Если альтернатива при выборе с нуля, то ок
как раз планирую сменить, а в чём проблема?
Мб в том что они с разъемом который горит? :gigi:
TerryCone
Member

Повідомлення

Нарешті вони у комплект додумалися покласти нормальну ногу для підпирання карти, а не отой непотріб, який йде у комплекті до Gaming Z Trio. Добре, що коли в мене ще була ASUS ROG Strix RX580, я собі сам виточив ногу-підпорку:
спойлер
Зображення
Зображення
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

n+gibat[]r: 01.12.2022 09:12 Мб в том что они с разъемом который горит? :gigi:
“NVIDIA: The way it's melt to be played” :laugh:
DUKE3D
Member

Повідомлення

n+gibat[]r

Мало того что человек получит опасный разъем, так еще пропускная способность памяти будет 716 ГБ/с вместо 936 ГБ/с если перейти на 4080 отказавшись от 3090
Timedemo
Member

Повідомлення

Какая разница какая пропускная, если она быстрее.
solomoniks
Member

Повідомлення

Что-то доверия не внушают эти 40-ые...
Відповісти