Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування NVMe-накопичувача Kingston NV2 місткістю 1 ТБ. PCI Express 4.0 для народу
-
Sanьka
Member
Предлагаю обсудить Огляд та тестування NVMe-накопичувача Kingston NV2 місткістю 1 ТБ. PCI Express 4.0 для народу
Уххх дякую, а я тільки недавно побачив цей накопичувач і якраз хочів знайти якийсь нормальний огляд.
А тут як думки прочитали
З,І, Ціна на нього просто шара (79уе/2950грн за 1ТБ,)
Уххх дякую, а я тільки недавно побачив цей накопичувач і якраз хочів знайти якийсь нормальний огляд.
А тут як думки прочитали
З,І, Ціна на нього просто шара (79уе/2950грн за 1ТБ,)
-
Bender_Rodriguez
Member
PCI Express 4.0 для галочки, при 3500/2100
Про NV1 була купа відгуків як вони тухли за пів року. Може це работа над помилками?
Про NV1 була купа відгуків як вони тухли за пів року. Може це работа над помилками?
-
drenorr27
Member
Ну, тут як глянути. За його ціну очікувати 7000 МБ/с точно не варто. В огляді підмітили що є той же КС3000 що на 20% дорожчий але набагато крутіший.Bender_Rodriguez: ↑ 11.11.2022 11:34 PCI Express 4.0 для галочки, при 3500/2100
Зараз PCIe 4.0 M.2 на 4 лінії в ноутах тільки з’являється і то в флагманах та топ-ах.
Потім як дійде до середнього цінового сигменту та "дешману" почнеться як було з PCIe 3.0 M.2. На коробці великими літерами ULTIMATE SPEED SSD GEN4 а по факту там PCIe Gen4 тільки на 2 лінії. От таким ноутам якраз норм буде цей NV2 бо якраз швидкість як половина пропускної порту.
-
Steelmax
Member
E21T, одно ядро, нет DRAM, спилены маркировки и как всегда вечная лотерея...
KC2500 или 3000 лучший вариант.
KC2500 или 3000 лучший вариант.
-
Enjoy
Member
ну если подыхать не будут, то как бюджетный террик почему нет ? а так p31 gold - ftw
-
Vpupkin
Member
TBW смущает.
-
Palmond
Member
Может я чего-то не понимаю но на рынке есть тот же Samsung 980 1 TB (MZ-V8V1T0BW)
Чтение/запись - 3500/3000
Ресурс tbw - 600
И приобрести его можно за 3622грн. по версии hotline.
Про комментарий pci-e 4.0 тут (для галочки) полностью согласен
Ресурс tbw - 600
-
Megaclite
Member
Хлам якийсь, краще 20$ дозбирати і взяти щось адекватнеVpupkin: ↑ 11.11.2022 12:10 TBW смущает.
-
ДядяСаша
Member
В принципі має право на життя, хто там в повсякденні переписує по 200ГБ+ туди-сюди, це специфічні професіонали, які таке купувати не будуть.
З + можна відмітити норм швидкість читання 4К блоків і низьку температуру при навантаженні, ну і ціна.
Це тестувався 1ТБ! - зараз ходовий розмір, в об'ємах нижчих показники будуть суттєво гіршими.
З + можна відмітити норм швидкість читання 4К блоків і низьку температуру при навантаженні, ну і ціна.
Це тестувався 1ТБ! - зараз ходовий розмір, в об'ємах нижчих показники будуть суттєво гіршими.
-
Sanьka
Member
це 25% ціни сабжа.Megaclite: ↑ 11.11.2022 12:21Хлам якийсь, краще 20$ дозбирати і взяти щось адекватне
А якщо треба просто ссд під ігри то чого б і ні.
Зараз 20уе це майже 800грн не так і мало.
Свого покупця точно знайде.
-
block_stupid
Member
ДядяСаша
"танкіст", "дотер", та гравець в інші ф2п. Який нервує, б'є клаву, видаляє гру "більше ніколи грати в це лайно не буду", сходить покакає, через годину буде встановлювати заново.
пффф))хто там в повсякденні переписує по 200ГБ+ туди-сюди, це специфічні професіонали
"танкіст", "дотер", та гравець в інші ф2п. Який нервує, б'є клаву, видаляє гру "більше ніколи грати в це лайно не буду", сходить покакає, через годину буде встановлювати заново.
-
drenorr27
Member
А є той же кс3000 на 1 ТБ на хотлайні за 4180 грн з ресурсом 800 ТБ та швидкостями 7000/6000Palmond: ↑ 11.11.2022 12:21 Может я чего-то не понимаю но на рынке есть тот же Samsung 980 1 TB (MZ-V8V1T0BW)
Ресурс tbw - 600
Навіщо порівнювавти тоp рішення з low рішеннями?
-
yurablacker
Junior
Придбав цю залізяку учора, crystal disk mark при першому запуску видає десь 3000/1800 лінійного зчитування/запису, а потім швидкість запису падає до 400 мегабайтів, що ти далі не роби. Я вже і windows з нуля поставив, і у другой слот його переставляв, чого тільки не робив. Буду шукати когось із знайомих, у кого можна його протестувати...
-
KROOM
Member
yurablacker
от саме тому виробник не вказує використану пам'ять, щоб не було розуміння про швидкість прямого запису, коли SLC -кеш вичерпано, або більше - йде фонове його очищенняа потім швидкість запису падає до 400 мегабайтів, що ти далі не роби
-
kolio
Member
с облегчением васblock_stupid: ↑ 11.11.2022 13:15 "танкіст", "дотер", та гравець в інші ф2п. Який нервує, б'є клаву, видаляє гру "більше ніколи грати в це лайно не буду", сходить покакає, через годину буде встановлювати заново.
-
yurablacker
Junior
Та тут щось незрозуміле зовсім... Я знаю про кеш і як це працює, одного разу HD Tune мені видав красивий графік на запис, коли перші 150гб були записані зі швидкістю у 2 гб\сек, а потім швидкість падала до 400 мб\сек, все, як я і очікував. Але на практиці швидкість ріжеться якось рандомно, то після запису 5 гб, то після запису 100 гб. Я своїми експериментами скоро весь ресурс накопичувача вичерпаю, поки з'ясую, у чому справа, вже третій терабайт скоро піде. Якщо б не блістерна упаковка - скористався би правом 14 днів та вернув би назад продавцю. Едине, коли результати не скачуть - якщо розмір тестового файлу не перевищує 1-2 гб, тоді результати так, на висоті.KROOM: ↑ 11.11.2022 20:24 от саме тому виробник не вказує використану пам'ять, щоб не було розуміння про швидкість прямого запису, коли SLC -кеш вичерпано, або більше - йде фонове його очищення
-
Palmond
Member
Смотря что считать (топовыми) решениями.drenorr27: ↑ 11.11.2022 13:22А є той же кс3000 на 1 ТБ на хотлайні за 4180 грн з ресурсом 800 ТБ та швидкостями 7000/6000Palmond: ↑ 11.11.2022 12:21 Может я чего-то не понимаю но на рынке есть тот же Samsung 980 1 TB (MZ-V8V1T0BW)
Ресурс tbw - 600
Навіщо порівнювавти тоp рішення з low рішеннями?
В статье указана ценовая политика 3400, найти по факту его можно за ~3к.
На рынке есть модели в том же ценовом сегменте превосходящие по параметрам, а именно (по версии ekatalog) :
1) Apacer AS2280P4U M.2 3099грн.
Tbw - 760
2) A-Data XPG SX8100. 3193грн.
Tbw - 640
3) Apacer AS2280P4U Pro M.2. 3199грн
Tbw - 760
Это 3 модели ближайшие по ценнику, самсунговский же был как пример классического хорошего накопителя хоть и выше ценовой политикой. Я ж не спорю есть модели с еще лучшими характеристиками и бОльшей ценой, но если речь идет об кингстоновском то складывается впечатление что pci-e 4 тут для галочки и в своём ценовом сегменте тут есть к нему вопросы.
-
block_stupid
Member
kolio
Вже пройшов хоча б курс фізики 7-го класу?
Чи і далі передаєш 1 мегават з напругою 12 вольт?)
Чи просто мордочку з какашок висунув і знову тявкаєш?)
Вже пройшов хоча б курс фізики 7-го класу?
Чи і далі передаєш 1 мегават з напругою 12 вольт?)
Чи просто мордочку з какашок висунув і знову тявкаєш?)
-
Dima4s
Member
256гб буде тухнути за 2 роки) принаймні в мене за 2 роки 70тб запису
маю круціал на 64гб.. 5тий рік тарабанить файл підкачки на собі. і ще 76% життя пише. вічна штука))
маю круціал на 64гб.. 5тий рік тарабанить файл підкачки на собі. і ще 76% життя пише. вічна штука))
-
Wladislav
Junior
Либо я везучий на лотереи, либо комментаторы что-то не так делают с ссд)
Год назад покупал nv1 на 500гб, за год использования перезапись около 7тб из 160тб, скорости около заявленных при том, что у меня на ноуте PCIe 3.0 на 2 линии. Конечно, как держит скорость на протяжении копирования большого файла я не измерял, но как для рядового пользователя под систему и игры вполне хороший вариант. Брал на розетке по акции за 1500 карбованців
Год назад покупал nv1 на 500гб, за год использования перезапись около 7тб из 160тб, скорости около заявленных при том, что у меня на ноуте PCIe 3.0 на 2 линии. Конечно, как держит скорость на протяжении копирования большого файла я не измерял, но как для рядового пользователя под систему и игры вполне хороший вариант. Брал на розетке по акции за 1500 карбованців