Останні статті і огляди
Новини
Пожелания и критика конференции
-
KimRomik
Member
хочу добавить к своему нику символ
почему нельзя редактировать свои ники
почему нельзя редактировать свои ники
-
GoToHell
пес Патрон
Хотел бы поздравить с больше года на патреоне!
И таки спросить будет ли что-то таки сделано для них?
А то планы какие-то были вроде
И таки спросить будет ли что-то таки сделано для них?
А то планы какие-то были вроде
-
Android
Bot
GoToHell
Дякую, та дякуємо усім тим небагатьом, хто є, був та буде у майбутньому нашими патронами
На жаль, наразі до інтеграції нових функцій, які раніше планувалися, не доходять руки зі зрозумілих причин. Ймовірно це вже буде робитися при наступному глобальному оновленні конфи (але хто зна).
Зараз бути нашим патроном — це в першу чергу підтримувати ресурс своїм невеличким внеском.
Але давайте зробимо от що: якщо ваш сумарний донат складає від 10 баксів та вище — таким користувачам можна видати на конфі персональний статус за їх бажанням (замість цих Junior/Member). Для цього напишіть у чат на патреоні з посиланням на свій профіль та бажаним статусом.
Дякую, та дякуємо усім тим небагатьом, хто є, був та буде у майбутньому нашими патронами
На жаль, наразі до інтеграції нових функцій, які раніше планувалися, не доходять руки зі зрозумілих причин. Ймовірно це вже буде робитися при наступному глобальному оновленні конфи (але хто зна).
Зараз бути нашим патроном — це в першу чергу підтримувати ресурс своїм невеличким внеском.
Але давайте зробимо от що: якщо ваш сумарний донат складає від 10 баксів та вище — таким користувачам можна видати на конфі персональний статус за їх бажанням (замість цих Junior/Member). Для цього напишіть у чат на патреоні з посиланням на свій профіль та бажаним статусом.
-
GoToHell
пес Патрон
тобто за весь час? Вже біжуAndroid: ↑ 03.02.2023 12:07сумарний донат
-
Engineer_1988
Member
Шановні, це я відстав від форумного життя чи таке було)))?
Є можливість підняти тему в чужій темі):(але не у всіх)
Є можливість підняти тему в чужій темі):(але не у всіх)
- спойлер
-
pushyk
Member
Сделайте плз темную тему
-
Kib
Member
Як на рахунок функції реакцій на повідомлення? Можна використати стандартні смайли чи емоджі. Звісно, якщо це не геморно реалізувати на рушії форума. Мені здається це б трохи розбавило канони форумних обговорень .
-
slv
Member
Пропоную разворушити отой позорний півник « Мобілізация» Це якісь перманентний крінж на оверах ( imho)
-
BattleCru
Member
slv
Повістками?
Повістками?
-
Polaris
Member
Я не знаю підіймалось таке питання чи ні. Але чому у нас немає гілки по системному адмініструванні? Я впевнений у нас багато адмінів і "хоумлаберів". Бо залізна частина, також є складовою цієї професії.
Отправлено спустя 4 минуты 15 секунд:
Отправлено спустя 4 минуты 15 секунд:
В загалі тема потрібна. Але потрібна для того щоб ділитись інформацією. І обговорювати як треба чинити в тій чи іншій ситуації. Мені свого часу дали гарну пораду в тій темі. І якщо б я не написав того разу своє повідомлення, хто зна як би воно склалось.slv: ↑ 21.07.2023 10:06 Пропоную разворушити отой позорний півник « Мобілізация» Це якісь перманентний крінж на оверах ( imho)
-
leif
Member
Перейшов з андроїда на айфон і стикнувся з тим, що ані в сафарі ані в хромі не працює виділення частини посту + тап по юзернейму, для того, щоб процитувати саме цей кавалок з посиланням. Чому так?
-
Android
Bot
leif
Перевіримо, дякую
Перевіримо, дякую
-
acidburn
Member
Цензура не пропускає абревіатуру ЕПT (Електронно-променева трубка)
-
LiquidStorm
Member
Проблема є і досі.acidburn: ↑ 22.11.2023 03:49 Цензура не пропускає абревіатуру ЕПT (Електронно-променева трубка)
Обійшов той глюк, замінивши одну букву на латиницю
-
AmigoPhoenix
Member
Перепрошую якщо не по адресу.
При спробі додати фото в оголошення видає помилку "Досягнуто максимально допустимий розмір вкладення."
ПІдкажіть, в чому причина та як це побороти?
Дякую.
При спробі додати фото в оголошення видає помилку "Досягнуто максимально допустимий розмір вкладення."
Дякую.
-
7mindfields
Member
Причина в великому розмірі фото, зменши роздільну здатністьAmigoPhoenix: ↑ 13.12.2023 23:35 Перепрошую якщо не по адресу.
Дякую.
-
Бумик
Member
Зменшити дозвіл фото, щоб був менший обсяг файлу.AmigoPhoenix: ↑ 13.12.2023 23:35 При спробі додати фото в оголошення видає помилку "Досягнуто максимально допустимий розмір вкладення."
Дякую.
-
AmigoPhoenix
Member
7mindfields
Бумик
Помогло. Дякую ще раз.
Бумик
Помогло. Дякую ще раз.
-
Varvar
Member
Є вірогідність, що до конференці та сайту додуть Темний режим?
-
odessitmws
Member
Varvar
У меня он есть на всех сайтах благодаря расширению
У меня он есть на всех сайтах благодаря расширению