Як людина, шо купила кілька десятків товарів з амазону в стані Renewed - можу сказати, шо та їх програма то більше розмови, а ні ж реальність. Вони проходять візуальний огляд так, але не завжди. Можна купити як повністю новий, так і покоцане БУ. Я так розумію, що їм дешевше оплатить доставку туди-назад в випадку поганого товару, а ні ж платити людині, яка професійно буде оглядати і тестувати. Щодо ремонтів, то я на 99.99% впевнений, шо амазон самостійно не виконує ніяких ремонтів. То ж отримати айфон з не рідним екраном чи акумом - дуже-дуже малоімовірно.Fuuuuuuury: ↑ 02.11.2022 13:45
Так, хотів би 12 (звичайний, не про)
350 долларів +- плюс 100$ приїзд з розмитненням
Хоча на амазоні продаються Renewed (відновлені бу за їх програмою) за 420-440.
Але вигода в 100-150 долларів, плюс маю надію на чесність покупців і гарантію від сайта.
Серед того шо амазон мені присилав. Телефон в ідеальному косметичному стані, але не вмикається. Коробка без телефону. Дохлий процесор. Дохлий НЕ ТОЙ процесор. Все це поверталося і гроші поверталися, але ось тобі реалію покупки з Амазону. Продавець з високим рейтингом на ібеї якось більш виграшно виглядає, але погоджусь з багатьма іншими. В Україні можна купити не на багато дорожче.