Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Skoda
навіть додати нема чого ;)
до цього я дійшов вже давно ) - прописані чітко (і доходчиво) умови "оплата/доставка" і ніяких хотілок, хто не вміє читати чи не доходить = проходить мимо , разом зі своїми фантазіями :-P

** собі уявив: я прихожу в який-то магаз, прошу дати мені якусь річ і заявляю що гроші принесу за тиждень, а як не сподобається то верну товар, можливо що і в цілості... - виглядає приблизно так :rolleyes:
Crong
Member

Повідомлення

Я вчора якраз відправив укрпоштою по OLX доставці, на сайті самої укрпошти пише що такої посилки немає, на olx статус очікує відправки до 2 листопада, і сьогодні кнопка відхилити стала сірою. Напевно щоб покупець не відхилив замовлення, яке уже відправлене, але olx про це ще не знає.
Skoda
Junior

Повідомлення

yupi: 01.11.2022 10:41 Skoda
Чтоб не ждать наложку, указывать надо получение на карту и приходят на следующий день после получения товара
У меня карта давно привязана. Было и не раз такое- что посылка забрана в первый же день приезда- а висит в незабранных 5-7 дней. Конечно, как только она трекается что забрана- деньги сразу (в течении нескольких часов) приходят на карту.

Обычно это села хрен знает где.

Отправлено спустя 4 минуты 8 секунд:
Alex_Lviv
Та отож...
Але я на емоціях, що є якісь продажі та людина цікавиться адекватно пішов назустріч. Але чомусь не врахував - що може така дупа бути з місцем розташуванням покупця (хоча ці нюанси я знаю).

Це аби спитати типу: а ви з якого міста? А коли заберете вантаж після його прибуття? А...?

І тіки потім давати згоду на накладений.... :lol:
Tim
Member

Повідомлення

maxn: 01.11.2022 12:34 Я так понимаю укр почте совсем поплохело, олх даже не даёт оформлять новые сделки через неё, а те которые оформились отправить нельзя
Вчера выслал,до сих пор статус ожидает отправки продавцов,как это понимать?
maxn
Member

Повідомлення

Tim
У укр почты поломалась база данных. По началу она просто не синхронизировалась с OLX чтобы можно было видеть там состоянии сделки, а теперь судя по всему упала совсем.
Engineer_1988
Member

Повідомлення

maxn: 01.11.2022 15:40 Tim
У укр почты поломалась база данных. По началу она просто не синхронизировалась с OLX чтобы можно было видеть там состоянии сделки, а теперь судя по всему упала совсем.

УП это потенц труп, для посылок разве что получать бесплатно - еще могу постоять, но не отправлять. Бабульки, которые 25 мин набирают текст и ищут посылки...разница в 20 грн с НП не стоит затраченного времени
Draqoon
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 01.11.2022 15:42

УП это потенц труп, для посылок разве что получать бесплатно - еще могу постоять, но не отправлять. Бабульки, которые 25 мин набирают текст и ищут посылки...разница в 20 грн с НП не стоит затраченного времени
укрпошта біля мене набрала молоду команду до 30 (на вигляд як студенти) :)
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Draqoon: 01.11.2022 15:57
УП это потенц труп, для посылок разве что получать бесплатно - еще могу постоять, но не отправлять. Бабульки, которые 25 мин набирают текст и ищут посылки...разница в 20 грн с НП не стоит затраченного времени[/off]
укрпошта біля мене набрала молоду команду до 30 (на вигляд як студенти) :)

Головне звернути увагу на який час ця молодь затримається на ЗП 6 т грн))))
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

Draqoon: 01.11.2022 15:57 укрпошта біля мене набрала молоду команду до 30 (на вигляд як студенти) :)
в нас в пту майже всі учні на практику йдуть на укр пошту, тому що ніхто інший не бере.
Skoda
Junior

Повідомлення

В нашому відділенні УП молодь, часто міняється. Один зав (хлопець) вже років 5 тримається...

У малих не завантажених відділеннях люди навпаки довольні, бо черг немає практично і працівники адекватні та з досвідом (а це з-за того, що мало клієнтів і немає того навантаження, що працівники тікають...). Такі відділення є, це правда, але всіх під одну "гребьонку" грести не треба...

Тож УП хіба для отримання міжнародного вантажа (коли немає вибору Нової пошти і їде воно рандомно). І не розумію тих людей- хто тобі розказує- що ти повинен відправляти і Укрпоштою, бо в них же відділення сучасне, без черг, з гарними працівниками, а ти нічого не шурупаєш і не йдеш на зустріч покупцю :rolleyes:

P. s. Вчора на НП черга була жесть...мабуть після відміни повітряної тревоги. Але працівники швидко опрацьовували клієнтів, тож пропускна можливість набагато вища ніж УП.
Krawez
Member

Повідомлення

Та ладно, не треба так принижувать УП. Зараз всі відділення автоматизовані, сканери, принтери, ваги, моноблоки НР. Текст ніхто вже давно не набирає. Але совкова ментальність там є, місце там прокляте, чи намолено совєтами?
Saffa
Member

Повідомлення

Skoda: 02.11.2022 06:37 В нашому відділенні УП молодь, часто міняється. Один зав (хлопець) вже років 5 тримається...

У малих не завантажених відділеннях люди навпаки довольні, бо черг немає практично і працівники адекватні та з досвідом (а це з-за того, що мало клієнтів і немає того навантаження, що працівники тікають...). Такі відділення є, це правда, але всіх під одну "гребьонку" грести не треба...

Тож УП хіба для отримання міжнародного вантажа (коли немає вибору Нової пошти і їде воно рандомно). І не розумію тих людей- хто тобі розказує- що ти повинен відправляти і Укрпоштою, бо в них же відділення сучасне, без черг, з гарними працівниками, а ти нічого не шурупаєш і не йдеш на зустріч покупцю :rolleyes:

P. s. Вчора на НП черга була жесть...мабуть після відміни повітряної тревоги. Але працівники швидко опрацьовували клієнтів, тож пропускна можливість набагато вища ніж УП.
Потому что нагрузка не соответствует оплате. Это раз. А второе- с крупных отделений молодняк могут переводить на более мелкие для замещения пенсов за компами.

Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Krawez: 02.11.2022 08:34
УП это потенц труп, для посылок разве что получать бесплатно - еще могу постоять, но не отправлять. Бабульки, которые 25 мин набирают текст и ищут посылки...разница в 20 грн с НП не стоит затраченного времени[/off]
Та ладно, не треба так принижувать УП. Зараз всі відділення автоматизовані, сканери, принтери, ваги, моноблоки НР. Текст ніхто вже давно не набирає. Але совкова ментальність там є, місце там прокляте, чи намолено совєтами?
Заповедник социализма :gigi:

Отправлено спустя 8 минут 50 секунд:

Предположим,у тебя покупают товар ТОЛЬКО УП,с которого ты чистыми заработаешь 500-1000 гривень и тебе будет взападло походить-побродить/позаниматься чем то другим часик(пока пенсы не рассосутся) ,что бы получить такую сумму? :insane: Ну я тогда не представляю чем ты занимаешься,если в нашей стране получаешь тыщу в час где то в другом месте. :laugh:

Заметил,что после 16:00 пенсы на почте исчезают. А отправка в тот же день происходит вечером,после закрытия отделения.
Fuuuuuuury
Junior

Повідомлення

Останні 2 тижні особливо важко продать відеокарту.. уже і низьку ціну поставив. Перегляди є, а повідомлень немає.
У всіх так? Чи я один такий невезучий з r9 390...
Krawez
Member

Повідомлення

Fuuuuuuury: 02.11.2022 09:46 Останні 2 тижні особливо важко продать відеокарту.. уже і низьку ціну поставив. Перегляди є, а повідомлень немає.
Може діло в ціні :) ?
Навпаки, з вересня всплеск продажу. продалось те, що не продавалось з березня. І все по ОЛХ доставці.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Fuuuuuuury: 02.11.2022 09:46 Останні 2 тижні особливо важко продать відеокарту.. уже і низьку ціну поставив. Перегляди є, а повідомлень немає.
мабуть, ось відповідь ) , щойно на очі попалось :insane: : https://t.me/c/1172830166/47561
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Alex_Lviv: 02.11.2022 11:03
мабуть, ось відповідь ) , щойно на очі попалось :insane: : https://t.me/c/1172830166/47561
Не открыв.. шо там шо там))))
libero
Member

Повідомлення

Engineer_1988: 01.11.2022 15:42УП это потенц труп, для посылок разве что получать бесплатно - еще могу постоять, но не отправлять
відправляю дуже швидко: роздруковую накладну та без черги залишаю їм.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Engineer_1988: 02.11.2022 11:19
Alex_Lviv: 02.11.2022 11:03

Не открыв.. шо там шо там))))
як-то так, на вагу вже барижать... :lol: >>
спойлер
Зображення Зображення Зображення Зображення
Fuuuuuuury
Junior

Повідомлення

Krawez: 02.11.2022 10:39
Може діло в ціні :) ?
Навпаки, з вересня всплеск продажу. продалось те, що не продавалось з березня. І все по ОЛХ доставці.
З 4000 опустив до 3000. Нижче уже немає куди. Перегляди є, а за 2 тижні 2 неадеквата написали тільки, щоб за 2000 продав.

Відправлено через 3 хвилини 24 секунди:
Krawez: 02.11.2022 10:39
Engineer_1988
Member

Повідомлення

Fuuuuuuury: 02.11.2022 12:58 за 2 тижні 2 неадеквата написали тільки, щоб за 2000 продав.
Тобто людина запропонувала меншу вартість - то це неадекват? +1 в копілку)))
Відповісти