В моєму випадку так і є, тільки не зовсім бладі, а афуртеч.
Моя перша мишка була райзер, здохла через 6 місяців, після розбірки - ну як найдешевша джембірд, яку я купив на заміну. От тільки різниця в ціні була чи не 6 разів, при тому що брав в найдешевшому магазині, а так середня по Києву ціна була в 8-9 разів різниця.
Заплатив я фактично за крутий алюмінієвий бокс, вишиту сумочку, прекрасну подвійну картонну коробку, ще одну сумку, і все це досі служить по господарству, зберігає метизи. На відміну від мишки.
Коли я замислився рік тому про нову мишку ,переглянув десятки зо три тестів, що мені гугл видав, і звісно мій вибір впав до deathadder.
На щастя брат купив собі цю модель, відразу дві штуки, і готовий був подарувати мені другий екземпляр.
Але як тільки я взяв це в руки, відразу зрозумів, що мені пощастило що я взяв це в руки а потім купував би. Бо там поганий корпус, благенький корпус. Таке враження що роздушиш ось-ось в руці.
В мене вже шість мишок, і у всіх свої недоліки. Вибирав дуже ретельно абсолютно з усіх моделей. Одні флагмани, принаймні рік і більше тому. І справа вже не в ціні. А в тому, що так звані виробники дійсно мають за дурня кінцевого споживача в основній своїй масі.