Огляд бездротової ігрової миші Razer Viper V2 Pro

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Захар Беркут
Якщо люди не чули про кастом миші, та реальні топ, то мені вам немає що відповісти . Користуйтесь далі периферією з Китаю
Ой, вибачте, у вас брильянт відвалився.

Ви серйозно понтуєтеся кастомною мишкою? Якимось топом?
:lol:

А люди з аудіофілів сміялися з кастомними кабелями
Востаннє редагувалось 27.10.2022 14:43 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

dead_rat
Не зрозумів вас ? Ви написали що у вас "Топ" , а я відповів , але хизуюсь я ? Л-логіка .
dead_rat
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 27.10.2022 14:43 dead_rat
Не зрозумів вас ? Ви написали що у вас "Топ" , а я відповів , але хизуюсь я ? Л-логіка .
Протверезійте, будь ласочка, бо нічого подібного я не писав.
Це ви вирішили усім нам розповісти про свою топ кастомну мишу, як то кажуть, у кого що болить.
Васильович
Member

Повідомлення

Захар Беркут
Ой, парніша, не розкидався б ти такими гучними заявами.
д'Артаньянів кругом не сильно люблять :laugh:

Всілякі клавомиші - настільки суб'єктивні штуки, що починаючи з певного рівня якості, заявляти "от в мене найкраще, а ви всі не шарите" - як мінімум, нерозумно.
dead_rat
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 27.10.2022 14:43 dead_rat
але хизуюсь я ? Л-логіка .
Захар Беркут: в мене кастом миша та клавіатура. Де все зібране - краще за Рейзер чи ще якийсь ЛоджиТек, та при цьому дешевше. А ви існуйте далі у вашому світі ховрашків х300% ціни.
Ну не я ж хизуюся :lol:
Востаннє редагувалось 27.10.2022 14:48 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
Захар Беркут
Member

Повідомлення

dead_rat
Вибачаюсь може ми не зрозуміли один одного , ви мали на увазі гарний маніпулятор , за нормальну ціну , але далеко не топ . За це і отримали відповідь , але річ не у "понтах" , а в тому що до топу ой як далеко і Рейзер , і ЛТ та іншим х300% за назву бренду .

dead_rat
Це написано тому хто вигадав собі - шо реєстрація впливає на обізнаність , що апріорі маячня як і його "топ" , але ви чомусь відповіли за нього , тому я розумію то ваш другий акаунт , тому звернувся до вас як до нього , і ви знов відповіли . Тож пишіть з одного акаунту , бо вас вже плутаю .

Васильович
До чого ваш мушкетер ? Знов маячня , від людини яка нездатна усвідомити що реєстрація на сайті не впливає на обізнаність , ви мені москалів нагадуєте за вашою логікою .
dead_rat
Member

Повідомлення

Захар Беркут
Одна порада, протверезійте, потім пишіть.

Те що ви плутаєте людей, пости, питання, а потім і від себе домислюєте - не допомагає конструктивному діалогові.

А мірятися мишками у 2022 і зовсім дивно, усі ж дорослі люди і яка б вас не була кастомна мишка, школотрон вас надере у будь якому шутері. От якби вона була титанова чи інкрустована камінцями чи з золота…
Васильович
Member

Повідомлення

Захар Беркут
Знов маячня , від людини яка нездатна усвідомити що реєстрація на сайті не впливає на обізнаність
Ой, ні, шановний, ще й як впливає.
Як мінімум на обізнаність, як вести себе в публічному місці, яким форум де факто є.
ви мені москалів нагадуєте за вашою логікою
Звідки ти про них так багато знаєш?
А скажи "паляниця" :lol:
Захар Беркут
Member

Повідомлення

dead_rat
Ну не погоджуюсь, що мірятись мишками немає сенсу, людині взагалі притаманно усім мірятись, навіть хто як бігає, та хто як стрибає, чи хто краще жбурне залізяку. Майже усі люди мають сенс життя у чомусь помірятись , просто не акцентують на цьому чи не зважають.

Васильович
Як багато мені відомо , вам відомо більше за мене ? А зрозумів відповідь у дусі "сам такий" оригінально .
DuckRider
Member

Повідомлення

Sanьka: 27.10.2022 12:33 Предлагаю обсудить Огляд бездротової ігрової миші Razer Viper V2 Pro
Середня вартість, грн 6499
:eek:
Зображення
Давно с анабиоза вышел? :laugh:

https://comfy.ua/ua/mysh-besprovodnaja- ... 05942.html
Dragobes
Member

Повідомлення

Он писал о Razer Viper V2 Pro.
Вы бросили ссылку на Logitech G Pro X Superlight Wireless..
Теперь мне осталось только найти цену, например, на Corsair и я буду красавчик? :D
DuckRider
Member

Повідомлення

Dragobes: 27.10.2022 15:49
Он писал о Razer Viper V2 Pro.
Вы бросили ссылку на Logitech G Pro X Superlight Wireless..
Теперь мне осталось только найти цену, например, на Corsair и я буду красавчик? :D
Ну если найдешь беспроводной корсар за 6к, то почему нет?
Dragobes
Member

Повідомлення

"Ну если найдешь беспроводной корсар за 6к, то почему нет?"

Corsair Ironclaw Wireless
~3740 грн.

Но я не о том писал.
ATIRadeon
Member

Повідомлення

Sanьka: 27.10.2022 12:33Середня вартість, грн 6499
Хай Бог милує :think:
Васильович
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 27.10.2022 15:25 Васильович
Як багато мені відомо , вам відомо більше за мене ? А зрозумів відповідь у дусі "сам такий" оригінально .
А хіба я хоч десь казав, що мені щось там більше відомо?
Я просто ставлю під сумнів твій авторитет в цьому питанні, причому аргументовано.
Ти ж, у свою чергу, власну суб'єктивну думку підносиш як аксіому, паралельно поливаючи брудом тих, хто посмів у ній засумніватися.
tablestikus
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 27.10.2022 14:40 dead_rat
Ознайомтесь з тлумаченням слова аналогія, а сміття від ЛТ я нікому не пропонував .
Якщо люди не чули про кастом миші, та реальні топ, то мені вам немає що відповісти . Користуйтесь далі периферією з Китаю - за 300%+ ціни за малюнок, я не проти, тільки не вводьте в оману людей.
кастомні миши? Це виплавка вдома пластика та розрахунок печатної плати?

Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
dead_rat: 27.10.2022 14:57 А мірятися мишками у 2022 і зовсім дивно, усі ж дорослі люди і яка б вас не була кастомна мишка, школотрон вас надере у будь якому шутері. От якби вона була титанова чи інкрустована камінцями чи з золота…
Час почати продавати позолочені контакти USB для мишок!
FANAT7
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 27.10.2022 14:27 FANAT7
Так от давайте подивимось що таке Феррарі , а це не машина яку збирають з компонентів автоВАЗ ? Ні наче , а от маніпулятор Рейзер зібраний з компонентів Китай ОЕМ ціни в разів 5 більшою , чи вас не переймає , що незабаром вам за ціною Феррарі , спробують продати Фольксваген економ ? - Ну за цією аналогією .
Безусловно я понимаю о чем речь. Приведем пример тогда обычной одежды и брендовой. Шьётся из одних материалов, только брендовое стоит дороже.

Вам же никто не запрещает пользоваться Вашей мышкой которая Вас конкретно устраивает. Вот я к примеру не люблю дешевые мышки, а кто-то любит и сидит на них, но это же не повод агитировать людей покупать дешевые мышки и рассказывать про аналоги которые "лучше". Лучше оно может быть конкретно Вам, а мне - нет.

Это такой же спор как и про айфоны, дорогие машины, дорогие хаты, дорогая мебель, кухня и т.д, ведь у всех вещей есть дешевые аналоги, но не все хотят их покупать. И в данном случае 150$ это обычная цена топовой мышки, я уверен даже что есть и дороже. Но почему-то все сидят на G PRO X SUPERLIGHT, а не на аналогах , которые дешевле
DuckRider
Member

Повідомлення

Dragobes: 27.10.2022 15:58 Но я не о том писал.
Есть у всех производителей ценовые диапазоны и в них они конкурируют. 60-80 - топ проводные мыши. Около 150 - топ беспроводные. И это давно так, лога как пример того, что все сейчас так дерут за топ беспровод, коим является и рейзер
Захар Беркут
Member

Повідомлення

tablestikus
Це придбання корпусу ОЕМ, перемикачів та ПП з сенсором та дротом, другий варіант придбання бази та заміна сенсору та перемикачів, дроту. Також доопрацювання колеса чи заміна, та зміна самої конструкції корпусу та тд. та тп.

P.S. Може вас здивую - є можливість виготовлення корпусів клавіатури чи мишки на замовлення, мод перемикачів, мод кейкапів, мод дроту, мод сенсору, і ще багато чого іншого з вибором стандартів з'єднання та модулів. І саме цікаво (якщо самому частину роботи виконати) - виходить якісніше та дешевше у більшості випадків .
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 27.10.2022 17:14 tablestikus
Це придбання корпусу ОЕМ, перемикачів та ПП з сенсором та дротом, другий варіант придбання бази та заміна сенсору та перемикачів, дроту. Також доопрацювання колеса чи заміна, та зміна самої конструкції корпусу та тд. та тп.

P.S. Може вас здивую - є можливість виготовлення корпусів клавіатури чи мишки на замовлення, мод перемикачів, мод кейкапів, мод дроту, мод сенсору, і ще багато чого іншого з вибором стандартів з'єднання та модулів. І саме цікаво (якщо самому частину роботи виконати) - виходить якісніше та дешевше у більшості випадків .
Я розумію кастом клавіатури. Бо сам їх роблю.
Але кастом миші навіщо?

Можна купити відразу якісний варіант з хорошим pbt корпусом, топовим сенсором, тефлоновими ножками, паракорд кабелем. Переключателі міняти на миші взагалі тупізм. Нема різниці практично.

В чому топовість кастому миші? Які там моди що нема в готових рішеннях?

З приводу того що кастом це дешево не смішіть :laugh:
Якщо суди по клавіатурам, де тільки якісні світчі можуть коштувати як деякі непогані клавіатури кастом точно не дешевше.
За 150 долларів кастом мишу можна зібрати я думаю. Але це ніфіга не дешево.
Відповісти