Не понимаю кого мы обсуждаем, где название или ссылка на производителя-самосборщика, не нахожу в теме?waryag: ↑ 23.10.2022 15:51Если продает производитель
Останні статті і огляди
Новини
Вибір акумулятора 12В 100Аг+
-
Sachem
Member
-
Varzek
Member
Sachem
Хотів дати посилання, але вже усі оголошення неактивні в нього.
Хотів дати посилання, але вже усі оголошення неактивні в нього.
-
pe4ivko
Member
EcoFlow якийсь дуже жорсткий оверпрайс
-
Hotspur
Member
lifepo4 це не літій іон.waryag: ↑ 23.10.2022 14:39Літій-іонні аккуми при пошкодженні оболонки або схеми пожежонебезпечні.
Відправлено через 34 секунди:
і там циклів мало взагалі то. є кращі компаніїpe4ivko: ↑ 23.10.2022 16:03 EcoFlow якийсь дуже жорсткий оверпрайс
-
waryag
Member
Я знаю, тому і уточнив тип.Hotspur: ↑ 23.10.2022 16:08 lifepo4 це не літій іон.
-
Varzek
Member
Тобто у lifepo4 з пожежною безпекою все ок?Hotspur: ↑ 23.10.2022 16:09 lifepo4 це не літій іон.
-
Hotspur
Member
гірше ніж у гелевих для прикладу але сильно краще літій іонуVarzek: ↑ 23.10.2022 16:14Тобто у lifepo4 з пожежною безпекою все ок?
-
Barsik
Junior
Varzek если нужна уж такая автономность в офисных задачах, что для решения задач готовы выложить 22к, почему не купить нормальный ноут,способный проработать 8 часов и дополнительный аккумулятор?
-
Hotspur
Member
100-150к і везти з США. якщо новий. б у можна пошукати але не за 22к точноBarsik: ↑ 23.10.2022 16:44 Varzek если нужна уж такая автономность в офисных задачах, что для решения задач готовы выложить 22к, почему не купить нормальный ноут,способный проработать 8 часов и дополнительный аккумулятор?
-
Barsik
Junior
Hotspur Тем более. На ноуты тоже цены взлетели до небес?
У меня лежит новый аккумулятор на ноут Dell Precision 5510, там 3 ячейки по 3.6V 4666 MAh. Пора деребанить и продавать отдельно?
У меня лежит новый аккумулятор на ноут Dell Precision 5510, там 3 ячейки по 3.6V 4666 MAh. Пора деребанить и продавать отдельно?
-
Varzek
Member
Мені потрібна автономка не тільки для ноута, а і для роутера + ONU.Barsik: ↑ 23.10.2022 16:44 Varzek если нужна уж такая автономность в офисных задачах, что для решения задач готовы выложить 22к, почему не купить нормальный ноут,способный проработать 8 часов и дополнительный аккумулятор?
-
Hotspur
Member
так ітішники ж всі збігли на Західну Україну і 99% без стаціонара. на деякі моделі оверпрайс 200%Barsik: ↑ 23.10.2022 16:47На ноуты тоже цены взлетели до небес?
-
Barsik
Junior
роутер 12v 1.5A (смотря какой, простенькие 9v 0.6A), ONU 12v 0.5A, тот же свинцовый аккумулятор 12V 7Ah продержит 3.5 часаякий допоможе проробити більше 7 годин без світла
-
Varzek
Member
Barsik
Свинець шкідливий, тому я його відкинув. Акум буде не в окремому приміщені.
Акум більше 100Аг береться не тільки для роутера та ону. Просто зараз конкретно це велика проблема для мене.
А потім в нього можуть бути більш потужніші застосування. А коли закінчиться війна віддам його батькам.
Вони їздять у так званий кемпінг і знайдуть йому застосування.
Свинець шкідливий, тому я його відкинув. Акум буде не в окремому приміщені.
Акум більше 100Аг береться не тільки для роутера та ону. Просто зараз конкретно це велика проблема для мене.
А потім в нього можуть бути більш потужніші застосування. А коли закінчиться війна віддам його батькам.
Вони їздять у так званий кемпінг і знайдуть йому застосування.
-
Barsik
Junior
я использую lifepo4. Он точно так выделяет, как и свинцовый аккум, так что хранить любой из них в жилой зоне вредноСвинець шкідливий, тому я його відкинув. Акум буде не в окремому приміщені
-
Varzek
Member
https://www.ecomoto.com.ua/Sachem: ↑ 23.10.2022 15:56 Не понимаю кого мы обсуждаем, где название или ссылка на производителя-самосборщика, не нахожу в теме?
Чи є якісь рекомендації з приводу питання вище?Varzek: ↑ 23.10.2022 16:34 Чи є якісь бренди на які варто звернути особливу увагу?
Я бачив Ecolife, але тільки 100Аг та без екрану.
Також Rucelf теж на 100Аг з екраном.
Мені б 135-150Аг було б саме те.
-
Hotspur
Member
ти тверезий ?Barsik: ↑ 23.10.2022 17:19я использую lifepo4. Он точно так выделяет, как и свинцовый аккум, так что хранить любой из них в жилой зоне вредно
-
Barsik
Junior
дружок, ты столько раз кавидлой переболел, что забыл что такое запахи? В ячейке протекают хим. реакции и может быть выделение чего либо в окружающую среду. И вряд ли это будет полезно для человекаHotspur: ↑ 23.10.2022 18:24ти тверезий ?Barsik: ↑ 23.10.2022 17:19я использую lifepo4. Он точно так выделяет, как и свинцовый аккум, так что хранить любой из них в жилой зоне вредно
-
Hotspur
Member
для дитини пишу. lifepo4 нічого нікуди не виділяє якщо не розбирати батарею.Barsik: ↑ 23.10.2022 18:39дружок, ты столько раз кавидлой переболел, что забыл что такое запахи? В ячейке протекают хим. реакции и может быть выделение чего либо в окружающую среду. И вряд ли это будет полезно для человека