Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Krovatka
Member
Поиграл на еу1, перекунили через взвод. Это совсем другая игра
-
Sanьka
Member
LeoX: ↑ 20.09.2022 13:52Як зрозуміти в якому регіоні акк?
Сам спитав, сам відповів.LeoX: ↑ 20.09.2022 13:52акк з моєю поштою вже в eu.
Якщо ти переймаєшся тим , що одночасно є твій акк на ру, то він зникне через місяць. Просто в тебе буде час на повернення (тоді весь прогрес на ЕУ не буде зарахований)
що, що там з тобою зробилиKrovatka: ↑ 20.09.2022 14:05перекунили
-
BattleCru
Member
В WGC буде коло нікнейма писати EU якщо на ЄвроLeoX: ↑ 20.09.2022 13:52 Як зрозуміти в якому регіоні акк? Мені в ЛК пише що акк з моєю поштою вже в eu...
-
LeoX
Member
Дякую.
-
VovaII
Member
А ти думав чому русня відмовляє туди переходити?Sanьka: ↑ 20.09.2022 14:12що, що там з тобою зробили мені вже страшно
-
Grava
Member
Ну допустим русский я вижу, а украинский где?Language support—news on the official portal is already published in Ukrainian and Russian, and the game client is fully localized
-
Draqoon
Member
https://worldoftanks.eu/uk/Grava: ↑ 20.09.2022 20:02Ну допустим русский я вижу, а украинский где?Language support—news on the official portal is already published in Ukrainian and Russian, and the game client is fully localized
-
Essex
Member
Porrter
В гейм центре меняешь регион и EU и клиент докачает метров(1 мин) и все клиент готов. Удалять старый и качать новый полностью не надо.
В гейм центре меняешь регион и EU и клиент докачает метров(1 мин) и все клиент готов. Удалять старый и качать новый полностью не надо.
-
Grava
Member
Draqoon
В клиенте) у меня почему то не прокручивались языки нормально, уже нашел.
В клиенте) у меня почему то не прокручивались языки нормально, уже нашел.
-
Sanьka
Member
В мене в лаунчері укр, а сама гра на рус ((( Як зробити саму гру на укр?
озвучка також рус.
озвучка також рус.
-
Ostin
Member
Sanьka
Налаштування гри? Там, де вікно з грою.
Налаштування гри? Там, де вікно з грою.
-
Sanьka
Member
мова гейм центру - уа, мова гри ру. В налаштуваннях самої гри я не бачу меню з мовами.
можливо я підтуплюю, кинь скрін.
можливо я підтуплюю, кинь скрін.
-
Ostin
Member
Sanьka
Вікно з гейм центром, вот еу, на сторінці з грою в гейм центрі (де знизу велика кнопка ГРАТИ) зверху кнопка налаштування гри, там мова гри задається.
Скрін скину, але зараз не за пк.
Вікно з гейм центром, вот еу, на сторінці з грою в гейм центрі (де знизу велика кнопка ГРАТИ) зверху кнопка налаштування гри, там мова гри задається.
Скрін скину, але зараз не за пк.
-
Sanьka
Member
там мова геймцентру. яж писав в мене укр. Але сама гра рус.
-
Ostin
Member
Sanьka
А хіба мова гц не зліва, там де шестерня? Може я спутав, потім гляну.
А хіба мова гц не зліва, там де шестерня? Може я спутав, потім гляну.
-
Sanьka
Member
все, таки я тупив. Змінив. Дякую 
-
ardik0708
Member
чет пинг на еу3 утром был не ахти, да и лаги
-
Sanьka
Member
пінг 33
все як по маслу
все як по маслу
-
VovaII
Member
— Поясніть про якого бота мова? Може щось видурю у тих, на останок?Patruletz: ↑ 20.09.2022 10:44я на ру через бота відновлював китайську лт тіп-62, причому сам сапорт писав що типу акційна фігня відновити ніяк, але перейшли на відновлення через бота і він її відновив
Дякую.
Отправлено спустя 1 минуту 58 секунд:
Ви часом не на кордоні з Європою проживаеєте?..
-
Patruletz
Member
через сапорт відновлення, там список каністр буде які можна відновитиVovaII: ↑ 20.09.2022 23:41Поясніть про якого бота мова? Може щось видурю у тих, на останок?