Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Sanьka
Member
як показує практика, якщо тунк проданий, то все одно грати (і викупати) на ньому ніхто не буде. Він так і залишається проданим.
Навряд чи хтось продає іграбельні тунки. В мене с два десятка якихось мілкопремів продані. І фіг на них.
Навряд чи хтось продає іграбельні тунки. В мене с два десятка якихось мілкопремів продані. І фіг на них.
-
Ostin
Member
Це ж було з самого анонсу переносу. Потрібно зараз викупити всі танки та й усе. Пара хвилин справи та декілька мульйонів срібла.Sh@G: ↑ 19.09.2022 14:26они закрывают возможность с переносом восстановить на EU проданные танки
Відправлено через 34 секунди:
Я викупив на всяк випадок) Хоча там знову продам, з імовірністю 99%Sanьka: ↑ 19.09.2022 14:35І фіг на них.
-
Sanьka
Member
в мене ще є купа премів 8 лвл, які є в ангарі, але на яких я не буду грати 99.999%
Типу ЯгТигр 8.8, Т34, ИС5, ИС6 ...
блін , якби їх можна було продати хочь за 10ту частину їх вартості у голді, я би продав.
Типу ЯгТигр 8.8, Т34, ИС5, ИС6 ...
блін , якби їх можна було продати хочь за 10ту частину їх вартості у голді, я би продав.
-
Patruletz
Member
Sanьka безтолку преми продавати, це не 10 котра профітніше, продати за 4.5кк а викупити за 5лямів..
тому хто хоче на європу мусить викупити продані преми і акційні пікселі, так що фарміть до посиніння (c) WG

тому хто хоче на європу мусить викупити продані преми і акційні пікселі, так що фарміть до посиніння (c) WG
-
GoToHell
пес Патрон
Кажуть вже завтра можно буде перейти 
-
Sh@G
Member
В том то всё и дело, что продано море танков, а серы нет, чтоб выкупить и фармить лень на этоOstin: ↑ 19.09.2022 14:37Це ж було з самого анонсу переносу. Потрібно зараз викупити всі танки та й усе. Пара хвилин справи та декілька мульйонів срібла.Sh@G: ↑ 19.09.2022 14:26они закрывают возможность с переносом восстановить на EU проданные танки
-
Lowrider
Member
Не играл уже лет 10. Но акк бы перенес, мало ли. Что значит восстановить проданные? Раньше было если танк открыт его можно купить в любой момент. Или имеется ввиду проданные премы?
-
Krovatka
Member
Премы и акционные. У себя нашёл только подарочные брелки, их и выкупил, хотя играть на них конечно же не буду.Lowrider: ↑ 19.09.2022 18:37 Не играл уже лет 10. Но акк бы перенес, мало ли. Что значит восстановить проданные? Раньше было если танк открыт его можно купить в любой момент. Или имеется ввиду проданные премы?
-
Patruletz
Member
преми яких немає у відновленні в ангарі, відновлюються через сапорт з допомогою бота.
-
Sanьka
Member
-
Sh@G
Member
Patruletz: ↑ 19.09.2022 20:19 преми яких немає у відновленні в ангарі, відновлюються через сапорт з допомогою бота.
-
Sanьka
Member
Супер!. Акк перенесений, а також я нашару змінив собі Нік, зробивши один простий лайфхак : перед переносом створив на ЕУ серваку акк з таким же ніком. Система побачила, що мій нік зайнятий та видала мені технічний нік з правом 1 раз нашару змінити.
Користуйтесь, хто хоче змінити нік та не платити при цьому голду
Користуйтесь, хто хоче змінити нік та не платити при цьому голду
-
Patruletz
Member
це написано ще купу років назад, зараз вже екіпаж з перками відновлюється на протязі 30(?) днів .. через казарму.Sh@G: ↑ 20.09.2022 10:32Снимок.PNGPatruletz: ↑ 19.09.2022 20:19 преми яких немає у відновленні в ангарі, відновлюються через сапорт з допомогою бота.
я на ру через бота відновлював китайську лт тіп-62, причому сам сапорт писав що типу акційна фігня відновити ніяк, але перейшли на відновлення через бота і він її відновив
Отправлено спустя 2 минуты 15 секунд:
Sanьka пілігрім не подобався ?
-
Porrter
Junior
Теж перенеслося вже) До речі потрібно видалити руснявий клієнт і перекачати ЕУ версію, там шось не сумісно.
-
Sanьka
Member
подобався, я його покращивPatruletz: ↑ 20.09.2022 10:44Sanьka пілігрім не подобався ?
-
Patruletz
Member
-
Krovatka
Member
2 минуты занял переход. Респект картошке
-
Ostin
Member
Срібло при переносі лишається без змін? Бо в браузері у мене 0 показує)
UPD. Вже підтягнуло)
UPD. Вже підтягнуло)
-
VovaII
Member
Розкажіть будь ласка детальніше? Дуже прошу! Можливо не мені одному знадобиться?Patruletz: ↑ 20.09.2022 10:44я на ру через бота відновлював китайську лт тіп-62, причому сам сапорт писав що типу акційна фігня відновити ніяк, але перейшли на відновлення через бота і він її відновив
-
LeoX
Member
Як зрозуміти в якому регіоні акк? Мені в ЛК пише що акк з моєю поштою вже в eu...