Останні статті і огляди
Новини
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
Melofon
Member
_Slavko_
У врм с 5700х там будет всё в порядке с температурами бо он там с хорошим запасом и продув там таки есть, прогретый будет вытягиваться вентилями AIO.
У врм с 5700х там будет всё в порядке с температурами бо он там с хорошим запасом и продув там таки есть, прогретый будет вытягиваться вентилями AIO.
-
Sonnekonige
Junior
_Slavko_
Температури відносно ОК за умови що я надаю перевагу тиші, тому крива кулерів/обертів помпи досить пассивна. В цьому корпусі ідеальні температури отримати не вийде жодним чином, бо краса та розмір потребують жертв
Звичайний геймінг у всіляких cp2077/ghostwire/exodus з променями хуанга у 3440х1440 - до ~70c CPU і 72c GPU (хотспот там пам'ять +- 5-7с)
Бенчі особливо не ганяв, лише базові для перевірки стабільності після андервольту карти до 1860@0.825mv, але думаю що там можна вичавити результати сильно краще. Але, поки я на службі - немає часу сидіти вечорами за тонкими налаштуваннями, тому завів і поїхав
Можливо потім ще спробую переїхати у SSUPD Meshlicious 2 (коли він вийде), або meshroom S
Температури відносно ОК за умови що я надаю перевагу тиші, тому крива кулерів/обертів помпи досить пассивна. В цьому корпусі ідеальні температури отримати не вийде жодним чином, бо краса та розмір потребують жертв
Звичайний геймінг у всіляких cp2077/ghostwire/exodus з променями хуанга у 3440х1440 - до ~70c CPU і 72c GPU (хотспот там пам'ять +- 5-7с)
Бенчі особливо не ганяв, лише базові для перевірки стабільності після андервольту карти до 1860@0.825mv, але думаю що там можна вичавити результати сильно краще. Але, поки я на службі - немає часу сидіти вечорами за тонкими налаштуваннями, тому завів і поїхав
Можливо потім ще спробую переїхати у SSUPD Meshlicious 2 (коли він вийде), або meshroom S
-
Melofon
Member
Я тут на днях немного изменил обстановку в системнике, Радик спереди переместил на вверх а спереди поставил вентили Arctic, плюс угловой переходник на 24 пин и cpu кабель в оплётке от lom_ua
-
MSI-PC User
Member
Melofon
Какая же безвкусица... Ну вот зачем здесь эта водянка с её кишками? Купи красивый башенный кулер, чтобы было красиво, а не как сейчас.
Какая же безвкусица... Ну вот зачем здесь эта водянка с её кишками? Купи красивый башенный кулер, чтобы было красиво, а не как сейчас.
-
ShamilFox
Member
Осуждаю, смотрится более чем достойно
-
WSavage
Member
Melofon: ↑ 15.09.2022 19:37 Я тут на днях немного изменил обстановку в системнике, Радик спереди переместил на вверх а спереди поставил вентили Arctic, плюс угловой переходник на 24 пин и cpu кабель в оплётке от lom_ua
Угловой переходник у lom_ua брали?
-
DuckRider
Member
Та нет, трубки реально не очень, как и блок.
-
FunnyBear
Member
-
Sanьka
Member
Melofon
Норм
За бистросцеп лайкос
Але наклейки краще здерти, мода обклеювати корпус всім чим попало пройшла
Норм
За бистросцеп лайкос
Але наклейки краще здерти, мода обклеювати корпус всім чим попало пройшла
-
Melofon
Member
Sanьka
В следующий раз когда буду от пыли продувать сдеру.
В следующий раз когда буду от пыли продувать сдеру.
-
Sonnekonige
Junior
FunnyBear
Ялинка гарна, але мені важко від думок, яким паверліфтінгом займаються процесорний та pcie-e сокет навіть з підпоркою
Ялинка гарна, але мені важко від думок, яким паверліфтінгом займаються процесорний та pcie-e сокет навіть з підпоркою
-
Sanьka
Member
була. Коли залізячки були зовні не привабливими (2000ні роки) і стояли в непривабливих корпусах.poulk: ↑ 16.09.2022 09:54я би сказав, що її ніколи і не було
І завдяки наклейкам інші могли знати, що в тебе ота незрозуміла зелена платка то цілий Асус
Зараз це моветон. Наклейка проца норм, інше - зайве.
я знаюpoulk: ↑ 16.09.2022 09:54бистросцеп там із заводу )))
До речі продаються металеві наклейки проца.
-
sergiiua
HWBOT OC Team
Иметь такой мусорник у себя в квартире и критиковать чужие трубки - максимальный кринж
-
ShamilFox
Member
Совсем забыл, что он выкладывал это
-
Stamb
Member
деякі персонажі це просто
-
Paradox1306
Member
sergiiua
а чому не можна критикувати? якщо в мене немає, наприклад 3090, то мені тепер про неї говорити не можна?
а чому не можна критикувати? якщо в мене немає, наприклад 3090, то мені тепер про неї говорити не можна?
-
Melofon
Member
Что за менталитет у человека , на голову не налазит
-
FunnyBear
Member
Враховуючи,що там 5700g і покищо зміни не планується, я вже думав про заміну на щось менше)Sonnekonige: ↑ 16.09.2022 10:51 FunnyBear
-
1A343
Member
Моє творіння:
В BIOS увімкнений Стелс режим- нічого не світиться, навіть кнопка живлення і індикатор зчитування. Корпус закритий, кришка не прозора, тому ілюмінація зайва в любому випадку. Подихаючий терабайтник відключений від МП. Якщо знадобиться- не доведеться знімати задню стінку. Кабелі SATA і доп. живлення ВК підв'язав до нижньої корзини. Передній вентилятор дує прямо на ВК.
-
Sanьka
Member
1A343
Класно би замовити кожух на БП.
Дивно бачити Біквайт і без кожуха
Класно би замовити кожух на БП.
Дивно бачити Біквайт і без кожуха