![Зображення](https://i.postimg.cc/SxVTLczb/deepcool-matrexx-70-bez-bp-black.jpg)
Спочатку хотів купити meshify від Fractal Design але ціна кусається а також мені не сподобалось що на виході вверху є додатковий пластик та фільтр що заважає викиду повітря із AIO 360, тому взяв MATREXX 70, панель буду робити в стилі від фрактал, надіюсь не засудять мене.
На фрактал також ніби є обмеження по висоті оперативки при встановленні AIO довжиною 400мм, і хоч я усе одно взяв саму просту оперативку але не хотів ризикувати.
Сам корпус MATREXX 70 не поганий місткий але дуже тонкий метал і ніжне покриття.
Поверх блоку живлення йде скло яке кріпиться на планці на самонарізах, першим ділом поверх наклеїв армовану стрічку, бачив що люди жалілись на замикання матплати головками тих шурупів. Вирішив модифікувати передню панель корпусу, купив модифікацію (DP-ATX-MATREXX70-BKG0P) без передніх кулерів. Хотів поставити 140мм, взяв GELID Solutions Silent PRO 14 ціна була приємна із знижкою, шкода що комплект віброкріплень не підійшов до моєї конструкції, тепер маю три зайвих комплекти. І як тепер розумію мінус що нема підсвітки, але 140мм із підсвіткою ціна космос, тому в майбутньому обмежусь світлодіодною стрічкою.
Мені дісталась нова модифікація корпусу яка вже має внутрішній фільтр на магнітах, передні кулери можна поставити як спереду фільтра так і ззаду, це прекрасно, що є елемент конструктора для корпусу можна підлаштувати під себе. Якщо поставити ззаду то водянка 400мм влазить впритик, кому цікаво. Для початку вирішив зробити свою панель кріплення передніх вентиляторів, думаю що стандартна завужує січення потоку повітря, та і є можливість, одною деталлю більше то не проблема.