Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
GoToHell
пес Патрон
Patruletz
Eu4 бувший ру10. Будуть там грати.
phpkiev
Вже ввімкнули
Eu4 бувший ру10. Будуть там грати.
phpkiev
Вже ввімкнули
-
Olegkv
Member
Та не, кажись около 17 тыщ боёв. Мне хватило, приблизительно сколько боёв, что бы чему то научится. А как только понял, что к чему в этой игре, то от нее и начало воротить, от всех этих подкруток и откруток. От дегенератов союзников. Стало просто не интересно. Да я уже и разучился играть, как то до войны заходил, на какой то новогодний ивент, половина карт поменялась, куча новых танков, у половины танков характеристики поменялись в т.ч. и броня, как итог я на топах с трудом выдаю 2500 средухи. Союзники полные алкаши. Оказывается уже даже на ТТ и СТ норма в кустах стоять на базе.куе: ↑ 10.09.2022 18:54небось тысяч 100 боёв откатал в тунках а теперь дичью обзываешься. но за гривен 100 акк у тебя может и купятOlegkv: ↑ 10.09.2022 18:42 Ого, в эту дичь кто то еще играет? Может свой акк продать, вдруг кто то хоть за что то купит... Все равно вдряд ли уже буду заходить, за последние 3 года дай бог боев 200 сыграно.
-
Patruletz
Member
в цій грі зараз ніхто нікому нічого не винен. Хочеш перемог, береш 2 чуваків і граєте в ультрапот, а там і 12 неандертальців може допоможутьOlegkv: ↑ 10.09.2022 19:18Оказывается уже даже на ТТ и СТ норма в кустах стоять на базе. Короче
це зараз виглядає жаби у свому болоті, так і з "переносом" буде те саме, тому що пінг 100+ ще той гемор, його юзати чисто для підставух коли всі казахи в кроватках, а тобі треба зробити ЛБЗGoToHell: ↑ 10.09.2022 19:05Eu4 бувший ру10.
-
Sanьka
Member
Я завжди грав на РУ3, зараз він буде ЕУ3.
Чудово! пінг 30 мене радує.
Потім, коли дадуть доступ на ЕУ 1 та 2, спробую їх також. Але казали що доступ до них буде трішки пізніше, технічна сторона питання.
Головне питання, коли вже той перехід? Майже середина місяця , а ніякої нової інфи
Чудово! пінг 30 мене радує.
Потім, коли дадуть доступ на ЕУ 1 та 2, спробую їх також. Але казали що доступ до них буде трішки пізніше, технічна сторона питання.
Головне питання, коли вже той перехід? Майже середина місяця , а ніякої нової інфи
-
anti4hiter
Member
Sanьka
во-во, я тоже жду момента.
во-во, я тоже жду момента.
-
VovaII
Member
Sanьka
anti4hiter
Как что-то проясниться, киньте и сюда плиз? Я чаще форум читаю, чем есть возможность Танки запустить.
Спасибо.
anti4hiter
Как что-то проясниться, киньте и сюда плиз? Я чаще форум читаю, чем есть возможность Танки запустить.
Спасибо.
-
Patruletz
Member
третій ру типу у Франкфурті, другий еу там же, еу3 запускають як запасний під час різної движухи і о боже він також у Франкфурті
-
Sanьka
Member
РУ 3 - Люксембург. І він просто змінить назву на ЕУ3. Усьо!Patruletz: ↑ 13.09.2022 11:53третій ру типу у Франкфурті, другий там же, еу3 запускають як запасний під час різної движухи і о боже він також у Франкфурті
Теж станеться з РУ10 = ЕУ4
За ру11 не скажу. Його відключили і куди присунуть не зрозуміло.Може взагалі ліквідують.
Нам буде доступно 2 сервака спочатку. Потім всі 4. Для мене нічого не зсіниться, сервак буде тим же, просто не буде подпивковичів в такій кількості і тупих ваньок.
А ще ботів думаю поменшає. Не думаю, що ойропейці страдають такою фігньою в таких масштабах як русня.
-
Krovatka
Member
Могли бы в UA-IX один сервак поставить)) Уже надоело чекать каждый день сайт на предмет переноса.
-
Sanьka
Member
Та всі вже на низькому старті. У самого руки чешуться.Krovatka: ↑ 13.09.2022 12:00 Уже надоело чекать каждый день сайт на предмет переноса.
-
Patruletz
Member
да купи акк чисто з європейською пропискою і не парсяSanьka: ↑ 13.09.2022 12:01У самого руки чешуться.
-
dicer46
Member
Якщо я правильно зрозумів, то, якщо я не буду заходити, буде можливість перенести акк пізніше?
І що на рахунок переносу/підключення старого акка в стім? Нічого ще не зробили? Я чув що є якась схема через вовблитц...
І що на рахунок переносу/підключення старого акка в стім? Нічого ще не зробили? Я чув що є якась схема через вовблитц...
-
Барбарис
Member
dicer46, можливість обмежена. Не граю в л...отанки, але з ігроновин чув, що заявки приймають до певного числа, а потім переносять все на нові сервери. Але їх поки не існує.
-
VovaII
Member
— Перший раз чую, але дуже зацікавило.dicer46: ↑ 13.09.2022 19:34на рахунок переносу/підключення старого акка в стім?
-
dicer46
Member
VovaII: ↑ 14.09.2022 14:53— Перший раз чую, але дуже зацікавило.dicer46: ↑ 13.09.2022 19:34на рахунок переносу/підключення старого акка в стім?
- спойлер
- 1) Скачать игру WOT Blitz в Steam
2) Авторизироваться в игре WOT Blitz с помощью email и пароля под тем аккаунтом, на котором вы играли в World of Tanks.
3) Пройти обучение в игре (сыграть 3 боя)
4) Привязать к аккаунту WOT Blitz ваш Steam ID в настройках игры (значок шестеренки).
После этого при запуске игры World of Tanks через Steam вы будете авторизироваться под нужным аккаунтом. Но работает только с аккаунтами созданными через Steam
-
VovaII
Member
30.09.2022 — будет пятница...
-
Spiryt
Member
вротексперсс пишет, что завтра открывают трансфер
-
Porrter
Junior
https://worldoftanks.ru/ru/news/notific ... fer-start/ Да с завтрашнего дня старт переноса на ЕУ
-
Sanьka
Member
Гарна новинаPorrter: ↑ 19.09.2022 12:18https://worldoftanks.ru/ru/news/notific ... fer-start/ Да с завтрашнего дня старт переноса на ЕУ
-
Sh@G
Member
Всё бы ничего, но смущает то, что они закрывают возможность с переносом восстановить на EU проданные танки