Пропоную обговорити Користувачі ModDB вибрали найкращі моди десятиліття. На першому місці The Chronicles of Myrtana для Gothic II
Black Mesa это не мод, а полноценный ремейк. Странно его тут видеть
Останні статті і огляди
Новини
Користувачі ModDB вибрали найкращі моди десятиліття. На першому місці The Chronicles of Myrtana для Gothic II
-
dret09
Member
-
Kassatka
Member
Для мене найкращий мод усіх часів та народів - це мод Amazon: Total War v3.0c для Rome: Total War від модмейкерші під ніком SubRosa. Але він старший за десятиліття. Ще дуже подобаються моди Русь: Total War та End of Days під цю гру.
-
Draqoon
Member
В принципі норм
-
Impulse101
Member
Готика 2 лучшая игра в которую играл, особенно Возвращение 2, но Хроники как-то прошли мимо. Надо наверстать
-
Wonderboy
Member
Я ще той старпер, але дивно бачити в переможцях моди на такі відверто застарілі ігри.
Щоб позбутися ілюзій типу "раніше трава була зеленіша" варто запустити стару гру з наче гарними враженнями від геймплею і зрозуміти, що юзабіліті пішло далеко вперед, не кажучи про графіку.
Деякі люди мабуть внаслідок хорошого життя занадто довго застрягли в дитинстві...
Щоб позбутися ілюзій типу "раніше трава була зеленіша" варто запустити стару гру з наче гарними враженнями від геймплею і зрозуміти, що юзабіліті пішло далеко вперед, не кажучи про графіку.
Деякі люди мабуть внаслідок хорошого життя занадто довго застрягли в дитинстві...
-
Draqoon
Member
а скільки модів є на скелеті думаWonderboy: ↑ 17.08.2022 21:52 Я ще той старпер, але дивно бачити в переможцях моди на такі відверто застарілі ігри.
-
Impulse101
Member
Ну я вот запускаю раз в 2-3 года, с прикрученным DX11 вполне себе неплохо выглядит, да и управление вполне адекватное. Даже не могу вспомнить что меня может бесить в этой игре.Wonderboy: ↑ 17.08.2022 21:52 Я ще той старпер, але дивно бачити в переможцях моди на такі відверто застарілі ігри.
Кстати о графике - такие игры берут атмосферой, графика там на втором плане. Качественная озвучка и музыкальное сопровождение решает.
-
Desmond
Member
Неофіційні моди юзав тільки на футсими по типу pes, fifa, fm
-
Shaolin_Style
Member
Когда его только представили публики, в сентябре 2012 года, это был именно мод который можно было загрузить и установить поверх Source SDKdret09: ↑ 16.08.2022 12:41 Пропоную обговорити Користувачі ModDB вибрали найкращі моди десятиліття. На першому місці The Chronicles of Myrtana для Gothic II
Black Mesa это не мод, а полноценный ремейк. Странно его тут видеть
-
vsmihaylovsky
Junior
Уже больше 100 часов наиграл в Архолос. Не знаю, кто и куда пошел. Но это лучшее из того во что я играл лет за 5 если не 10.Wonderboy: ↑ 17.08.2022 21:52 Я ще той старпер, але дивно бачити в переможцях моди на такі відверто застарілі ігри.
Графика и юзабилити это приятные дополнения для хорошей игры, но без нее - не имеют смысла.