Останні статті і огляди
Новини
Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
-
yupi
Member
А ждуны все ждут, шёл 2й годKimRomik: ↑ 14.08.2022 11:08 крипта уже 25к
-
Феном Феномыч
Member
Третьей пятилетки
-
Timedemo
Member
Народ, у кого какие ожидания на осень по ценам на видики? майнингу дрова уже точно будут.
-
Metroa
Member
Дрова будуть тільки цінам на комплпектуючі, а не майнінгу.
-
cpuboss
Member
Да с ценами уже бы не плохо было. Если бы не такая инфляция(
-
Timedemo
Member
Отправлено спустя 3 минуты 4 секунды:
я не о майнинге биткоина.Metroa: ↑ 14.08.2022 21:57 Дрова будуть тільки цінам на комплпектуючі, а не майнінгу.
-
ackstarvinta
Member
Боже, чого всі так бояться того 15-16 числа. Ну сядуть всі на зелений кефір, чи ворону, чи ерго, чи ще щось. Ну просяде перший час профіт на 20%, ну нехай на 30. І що? Таке враження ніби ви кожен день крипту по копійках продаєте.
Деколи складається таке враження, що люди думають що вони майнять долари
Посани, відкрию секрет. Ви майните віртуальні монети, які мають волатильну ціну. Підказую 100% робочу стратегію, тільки ТСССССС.
Берете, майните і не продаєте поки курс бітка не буде 70-100К.
Наприклад, знайомий рахував що майнив кефір спочатку звичайний на rx480 з 2017, а потім сів на класік, так як карта 4гб. Кефір звичайний продав на хаях, а класік от недавно по 45 ніби. По загальним даним окупилась карта раз 50, щоб не збрехати
Але ж то люди хомяки, десь там маленька просадка по уявних доларах в день і все, воно реве як дитина
Відправлено через 35 секунд:
Ви думаєте корпорації типу NV і AMD не будуть пампити коїни які майнять на ГПУ? Будуть ще й як, бо самі на цьому заробляють
Посани, відкрию секрет. Ви майните віртуальні монети, які мають волатильну ціну. Підказую 100% робочу стратегію, тільки ТСССССС.
Наприклад, знайомий рахував що майнив кефір спочатку звичайний на rx480 з 2017, а потім сів на класік, так як карта 4гб. Кефір звичайний продав на хаях, а класік от недавно по 45 ніби. По загальним даним окупилась карта раз 50, щоб не збрехати
Але ж то люди хомяки, десь там маленька просадка по уявних доларах в день і все, воно реве як дитина
Ви думаєте корпорації типу NV і AMD не будуть пампити коїни які майнять на ГПУ? Будуть ще й як, бо самі на цьому заробляють
Востаннє редагувалось 14.08.2022 22:19 користувачем ackstarvinta, всього редагувалось 1 раз.
-
KimRomik
Member
ackstarvinta
мы геймеры, муйнинг нам не нужон
мы геймеры, муйнинг нам не нужон
-
ackstarvinta
Member
так для гамерів АМД зробило 6хххх серію) 6700-6900 саме воно)
-
KimRomik
Member
не по той ценеackstarvinta: ↑ 14.08.2022 22:19так для гамерів АМД зробило 6хххх серію) 6700-6900 саме воно)KimRomik: ↑ 14.08.2022 22:18мы геймеры, муйнинг нам не нужон
-
0063kk
Member
Уверен что пос будет?)Timedemo: ↑ 14.08.2022 21:56 Народ, у кого какие ожидания на осень по ценам на видики? майнингу дрова уже точно будут.
-
Timedemo
Member
ты явно далек от майнинга, люди которые так рассуждают, не морочат себе голову, а покупаю крипту, и продают когда подорожает.ackstarvinta: ↑ 14.08.2022 22:17 Боже, чого всі так бояться того 15-16 числа. Ну сядуть всі на зелений кефір, чи ворону, чи ерго, чи ще щось. Ну просяде перший час профіт на 20%, ну нехай на 30. І що? Таке враження ніби ви кожен день крипту по копійках продаєте.
а те кто майнят, в основном льют по рынку. я в их числе. смысл майнить после поса с доходом в 10 центов с 3080 карты в день, если проще на бабло затраченное на электрику, покупать ту самую крипту в которую уверовал.
я не боюсь поса, и готов к нему. мне просто интересно мнение людей, по ценам.
Отправлено спустя 32 секунды:
если немного в теме. поймете о чем тут0063kk: ↑ 14.08.2022 22:39Уверен что пос будет?)Timedemo: ↑ 14.08.2022 21:56 Народ, у кого какие ожидания на осень по ценам на видики? майнингу дрова уже точно будут.
https://wenmerge.com
-
ackstarvinta
Member
Думаю що Ви помиляєтесь) неправильне представлення майнінгу якраз в тих хто лиє по ринку. Скільки я вже крокодилячих сліз чув від людей які зливали кефір по 100-200-1000-2000Timedemo: ↑ 14.08.2022 22:44ты явно далек от майнинга, люди которые так рассуждают, не морочат себе голову, а покупаю крипту, и продают когда подорожает.ackstarvinta: ↑ 14.08.2022 22:17 Боже, чого всі так бояться того 15-16 числа. Ну сядуть всі на зелений кефір, чи ворону, чи ерго, чи ще щось. Ну просяде перший час профіт на 20%, ну нехай на 30. І що? Таке враження ніби ви кожен день крипту по копійках продаєте.
а те кто майнят, в основном льют по рынку. я в их числе. смысл майнить после поса с доходом в 10 центов с 3080 карты в день, если проще на бабло затраченное на электрику, покупать ту самую крипту в которую уверовал.
я не боюсь поса, и готов к нему. мне просто интересно мнение людей, по ценам.
Отправлено спустя 32 секунды:если немного в теме. поймете о чем тут
https://wenmerge.com
Це тупо і немає жодного сенсу. Я колись робив так само як Ви, поки в руки калькулятор не взяв.
Якщо біда крайня, грошей немає і зарплати не вистачає на щоденні потреби - тоді розумію. А якщо такого нема - тоді тільки ходл+стейкінг під %, щоб кефіри не лежали без діла
І так майниться майниться майниться і одного дня 3090 міняється на однушку в Києві
Жарт звісно; але в кожному жарті є лише доля жарту
Відправлено через 2 хвилини 54 секунди:
Доречі 3090 на хаях була 3300, на якийсь автомобіль джилі (привіт любителям паліта) можна було обміняти легенько
Чи на авео якесь на ручці
-
Timedemo
Member
мне долго рассказывать свою стратегию, и тех кто льет по рынку. и поверьте, я своей стратегией добился больших успехов, чем те кто холдят эфир с ноября например. смысл вкладывать в майнинг по курсу 100 эфира, если проще купить эфир по 100 и продать по 4000. кульки, манаться, шум, помещение и т.д. если детский сад в 200 мегагеш это одно, а если мощности больше, это уже головняк.
еще я понимаю что Вы продавец видеокарт, и Вам нужно продавать. Но походу Вы не понимаете, что такое сложность сети, какое количество карт сегодня копают Эфир, Ворону, Фиро, Эрго, Кортекс и т.д. но когда Вы поймете, посчитаете количество карт, то поймете, что после поса, доход будет равен розетки в лучшем случае.
еще я понимаю что Вы продавец видеокарт, и Вам нужно продавать. Но походу Вы не понимаете, что такое сложность сети, какое количество карт сегодня копают Эфир, Ворону, Фиро, Эрго, Кортекс и т.д. но когда Вы поймете, посчитаете количество карт, то поймете, что после поса, доход будет равен розетки в лучшем случае.
-
ackstarvinta
Member
Зняття кефіру по ринку кожен місяць можна розглядати лише в тому випадку, якщо Ви впевнені що зможете переінвестувати ці гроші таким чином, що обженете по % дохідність майбутньої продажі кефіру на хаях.
Допустимо, кефір буде 5к через два роки. Це 250% росту, або трошки більше 10% в місяць (я знаю що воно не так працює, це щоб пальцях).
Тобто, якщо ви впевнені що з 1000$ ви за два роки зробите більше ніж 2500 в купі - окей, можна знімати по ринку. в інших випадках - протипоказано
Допустимо, кефір буде 5к через два роки. Це 250% росту, або трошки більше 10% в місяць (я знаю що воно не так працює, це щоб пальцях).
Тобто, якщо ви впевнені що з 1000$ ви за два роки зробите більше ніж 2500 в купі - окей, можна знімати по ринку. в інших випадках - протипоказано
-
Timedemo
Member
это шикарная сказка, для школьников до 8го класса.ackstarvinta: ↑ 14.08.2022 22:54
І так майниться майниться майниться і одного дня 3090 міняється на однушку в Києві
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
я по другому делаю. я докупаю мощности на низах. и копаю уже сегодня, а холдер ждет, и неизвестно сколько нужно ждать хорошей цены. а я купил карту на намайненое с ноября к примеру, в мае, и она уже 3 месяца работает. а холдер ждет. думаю плюс минус понятно.ackstarvinta: ↑ 14.08.2022 22:57 Зняття кефіру по ринку кожен місяць можна розглядати лише в тому випадку, якщо Ви впевнені що зможете переінвестувати ці гроші таким чином, що обженете по % дохідність майбутньої продажі кефіру на хаях.
Востаннє редагувалось 14.08.2022 23:00 користувачем Timedemo, всього редагувалось 1 раз.
-
ackstarvinta
Member
Повірте, я все прекрасно розумію) і про складність що росте кожен день там на 0.8% в середньому теж. І ще навпаки кожному клієнту пояснюю що він не може добути завтра таку ж кількість кефіру як сьогодні, а після завтра ще менше і тд.Timedemo: ↑ 14.08.2022 22:56 мне долго рассказывать свою стратегию, и тех кто льет по рынку. и поверьте, я своей стратегией добился больших успехов, чем те кто холдят эфир с ноября например. смысл вкладывать в майнинг по курсу 100 эфира, если проще купить эфир по 100 и продать по 4000. кульки, манаться, шум, помещение и т.д. если детский сад в 200 мегагеш это одно, а если мощности больше, это уже головняк.
Та не буде там розетки, побачите) ставте себе на місце інвесторів з NV. Вбухаються бабки і все буде гуд
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
На рахунок масштабування згідний з Вами) це бізнес як і всі інші. Є свої кости, оренди, ліміти і тд
-
Timedemo
Member
не растет сеть с мая.ackstarvinta: ↑ 14.08.2022 23:00Повірте, я все прекрасно розумію) і про складність що росте кожен день там на 0.8% в середньому теж. І ще навпаки кожному клієнту пояснюю що він не може добути завтра таку ж кількість кефіру як сьогодні, а після завтра ще менше і тд.Timedemo: ↑ 14.08.2022 22:56 мне долго рассказывать свою стратегию, и тех кто льет по рынку. и поверьте, я своей стратегией добился больших успехов, чем те кто холдят эфир с ноября например. смысл вкладывать в майнинг по курсу 100 эфира, если проще купить эфир по 100 и продать по 4000. кульки, манаться, шум, помещение и т.д. если детский сад в 200 мегагеш это одно, а если мощности больше, это уже головняк.
Та не буде там розетки, побачите) ставте себе на місце інвесторів з NV. Вбухаються бабки і все буде гуд
я же говорю, Вы слабо в теме.
https://gyazo.com/9d2051c1b7cdc176712fa788ddfbdf7c
Отправлено спустя 5 минут 14 секунд:
а вот еще пища для размышлений. если взять среднюю карту 3060ти. то обычный эфир сейчас копает 15.5 млн карт такого класса. а классик всего лишь 0.5 млн. чтобы уменьшить доход в 10 раз на классике. нужно всего 5млн карт закинуть на классик. а среди этих карт есть еще асики 5ти гиговы, с эффективностью 1вт на мегахеш. хорошо поконкурируете видяхами с ними на классике.
а всеми любимую перспективную ворону, копает всего 95 тыс видеокарт.
продолжать?
-
ackstarvinta
Member
Timedemo: ↑ 14.08.2022 23:07не растет сеть с мая.ackstarvinta: ↑ 14.08.2022 23:00
Повірте, я все прекрасно розумію) і про складність що росте кожен день там на 0.8% в середньому теж. І ще навпаки кожному клієнту пояснюю що він не може добути завтра таку ж кількість кефіру як сьогодні, а після завтра ще менше і тд.
я же говорю, Вы слабо в теме.
https://gyazo.com/9d2051c1b7cdc176712fa788ddfbdf7c
Отправлено спустя 5 минут 14 секунд:
а вот еще пища для размышлений. если взять среднюю карту 3060ти. то обычный эфир сейчас копает 15.5 млн карт такого класса. а классик всего лишь 0.5 млн. чтобы уменьшить доход в 10 раз на классике. нужно всего 5млн карт закинуть на классик. а среди этих карт есть еще асики 5ти гиговы, с эффективностью 1вт на мегахеш. хорошо поконкурируете видяхами с ними на классике.
а всеми любимую перспективную ворону, копает всего 95 тыс видеокарт.
продолжать?
https://bitinfocharts.com/ru/comparison ... culty.html
Я не вважаю доцільним доказувати Вам свою експертність, так як Ваша думка залишається при Вас)
І про це я теж вкурсі, і при дикий ріст складності після посу теж вкурсі. Але не бійтесь, прорвемось
Просто згадаєте мої слова)) ну, якщо буду не правий - то так і скажу плану: окей, був не прав) корона з голови не впаде, вона на монтажній піні
Але щось я думаю що як це часто буває я буду правим
Подешевшають - окей, будемо докупляти
Подорожчають - окей, будемо продавати
купляй страх, продавай жадність
-
Timedemo
Member
ну и где рост ? летом обвал сложности. в сентябре 99.9 процентов пос.
классик укатают асики, ворона даст знать о себе электрикой. выживут бесплатные розетки, очень дешевые розетки. и частично такие как я, зимой отопление, летом солнечные батареи.
классик укатают асики, ворона даст знать о себе электрикой. выживут бесплатные розетки, очень дешевые розетки. и частично такие как я, зимой отопление, летом солнечные батареи.