Питання в чому, перед обслуговаванням, відеокарта (Sapphire Radeon RX 580 4gb NITRO+) була така , , я тільки зняв охлад і побачив, що на ній немає однієї термопрокладки, а й ті 3 ще були не правильно поставлені (закривали тільки половину чіпа пам'яті), я вирішив змінити термопасту на mx-4 2021, та поставити термопрокладки GELID SOLUTIONS GP-EXTREME 1мм, роскатав їх, для того щоб чіп прилягав до охладу, там прокладки повинні бути 0,75мм, потім сфотогрфував результат
Але, коли я провіряю температури відеокарти, вони піднялися, від того що було раніше, тепер при стокових настройках 1411 по ядру, та 1750 по пам'яті, та вентилятори на авто, при проходженні Superposition Benchmark температури піднімаються до 83 градусів, це взагалі нормально? Через що такі високі темератури? У мене раніше трималися десь до 74 +-
Останні статті і огляди
Новини
Температури відеокарти до\ після обслуговування
-
Feser31
Junior
-
gehka3
Катярко
Самый простой вариант - нет нормального прижима кристалла к теплосьёмнику
Далее - по экзотике, ТТ на охладе, прочее
-
Feser31
Junior
Вы хотите сказать, чтобы я попробовал еще раскатать прокладки?gehka3: ↑ 21.07.2022 17:27 Самый простой вариант - нет нормального прижима кристалла к теплосьёмнику
Я думал, прижим есть, так как термопасты на медной пластини почти нет, чип вроде как контактирует.
-
gehka3
Катярко
Feser31
Убери на время прокладки, вообще, без них посмотри температуры, сравни и будет понятно - в прижиме ли дело
Убери на время прокладки, вообще, без них посмотри температуры, сравни и будет понятно - в прижиме ли дело
-
Crossbow
Member
чуть меньше пасты. Её там с избытком...Feser31: ↑ 21.07.2022 17:30Я думал, прижим есть, так как термопасты на медной пластини почти нет, чип вроде как контактирует.
-
Dremjke
Member
100% немає прижиму, у самого аналогічно ситуація на старій карті була... Доведеться тобі помучатися з прокладками, нічого не поробиш.