Останні статті і огляди
Новини
Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления
-
Metroa
Member
Ну що ж. НБУ підняв офіційний курс гривні на 25%. Побачимо, що тепер буде з цінами на комплектуючі.
-
maxn
Member
Metroa
Придётся снова ждать чтобы подешевело.
Придётся снова ждать чтобы подешевело.
-
Rhizone
Member
В деяких магазинах вже нові ціни, в деяких ще старі. Так що, якщо хтось мав намір щось придбати, то моніторте ваші закладки в браузері - можливо, сьогодні ще вспієте придбати по старим цінам
-
yupi
Member
Rhizone
Особенно 3070 до 20к
Особенно 3070 до 20к
-
Sanьka
Member
На ДС-Лінку зранку курс 30, тепер 37.
У інших також.
Зрозуміло що на кінцевому воно відібється тимиж 7 гривнями на долларі.
Готуйтеся
Далі буде....
У інших також.
Готуйтеся
Далі буде....
-
DuckRider
Member
Уже летим. Брейн туда же.Sanьka: ↑ 21.07.2022 12:14 На ДС-Лінку зранку курс 30, тепер 37.
У інших також.
Готуйтеся
Далі буде....
А бонусом подорожают продукты. Бензин то заграничный
-
Sanьka
Member
Зараз бомблять тих у кого за грн продаж. Вигрібають їх склади.
У ІТ Лінка наприклад рибний день согодні ))))
У ІТ Лінка наприклад рибний день согодні ))))
-
Rhizone
Member
Мені здається, що ціни на продукти вже давно приведені до фактичного курсу, але це не означає, що не можуть подорожчати ще.DuckRider: ↑ 21.07.2022 12:27Уже летим. Брейн туда же.
-
Nemhain
Junior
Здорожчають звісно, все що імпортується на 25-30%Rhizone: ↑ 21.07.2022 12:40Мені здається, що ціни на продукти вже давно приведені до фактичного курсу, але це не означає, що не можуть подорожчати ще.DuckRider: ↑ 21.07.2022 12:27Уже летим. Брейн туда же.
-
Nuclear World
Member
Уже 3070 по цене 3080 в магазах... Кто там хотел купить бу 3070 за 15к? наверное уже ниже 25к цен на вторичке не будет.
-
Metroa
Member
Думаю, що це тільки початок. Тим більше зараз літо, а літом завжди курс долара менший. А вот восени буде ще більш весело.
Хто хотів щось купити, саме зараз і час. "Ждунство" не в наших реаліях.
Хто хотів щось купити, саме зараз і час. "Ждунство" не в наших реаліях.
-
afhpwnd
Member
Ну, вот буквально на днях говорилось, что доллар отпускают в свободный полёт. Был же шанс приобрести, что хотели. Напрячься, но приобрести. Теперь придется переплачивать. Я надеюсь, что стабилизируется и вернется к прежнему или около того, но сегодня явно будет высокий скачек.
-
Rhizone
Member
Мені здається, що це неминуче, оскільки різке підвищення ціни не може не вплинути на рівень попиту. Питання лише в тому, на якому рівні відбудеться ця сама стабілізація.afhpwnd: ↑ 21.07.2022 14:06Я надеюсь, что стабилизируется и вернется к прежнему или около того, но сегодня явно будет высокий скачек.
-
der_meister
Member
afhpwnd
не вернется, не надейтесь
не вернется, не надейтесь
-
yupi
Member
ждите цены +25% в понедельник везде, где только можно
-
DuckRider
Member
Ещё 25 или ты про эти 25?yupi: ↑ 21.07.2022 14:27 ждите цены +25% в понедельник везде, где только можно
-
yupi
Member
DuckRider
про эти же, далеко не все магазины цены поменяли еще
но уже весь хотлайн с ценами, которые не имеют отношения к ценам в магазинах
про эти же, далеко не все магазины цены поменяли еще
но уже весь хотлайн с ценами, которые не имеют отношения к ценам в магазинах
-
Taipen
Member
навангував кУрча ))Taipen: ↑ 21.07.2022 02:57 обіцяють на днях бакс відпустити на міжбанку, якщо так зроблять - можуть прийти нові ціни.
-
Hotspur
Member
тут багато перемінних. майнери вже казали про карти по 5000 доларів, я казав куди їм йти. де зараз майнери ? під час війни взагалі робити прогнози складно, але я бачив не так давно і 32 курс потім 39 потім 35. так що люди що кажуть що курс точно буде 50 - це ті майнери з відеокартами по 5000afhpwnd: ↑ 21.07.2022 14:06 Ну, вот буквально на днях говорилось, что доллар отпускают в свободный полёт. Был же шанс приобрести, что хотели. Напрячься, но приобрести. Теперь придется переплачивать. Я надеюсь, что стабилизируется и вернется к прежнему или около того, но сегодня явно будет высокий скачек.
-
Deadpool
Member
Саме так подумав, коли прочитав повідомлення попереднєTaipen: ↑ 21.07.2022 14:55навангував кУрча ))
Ждуни 3070 по 15к, не факт що по 20 візьмуть їх тепер. (б.у.)
Отправлено спустя 4 минуты 5 секунд:
неофіцій вже сягав 50 і 60 і 70 в обмінниках, на початку війни. Де можна було реально купити валюту в готівці.Hotspur: ↑ 21.07.2022 14:57 так що люди що кажуть що курс точно буде 50
На сьогодні він вже 40 з копійками в обмінниках.