Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
l-m
Member

Повідомлення

dead_rat
ну тіпа так, є у моєму крафті якась мембрана, але більше проти вітру, бо на відміну від гортексу вона промокає під нормальним дощем та набагато краще дихає. Взимку буває зупиняєшся, та аж видно як пар їде з поверхні.
murzik
Member

Повідомлення

по Києву є де покататися видами помилучватися? Хочу на міст Кличка, а далі?
Dark Knight
Member

Повідомлення

murzik: 18.07.2022 22:47 по Києву є де покататися видами помилучватися? Хочу на міст Кличка, а далі?
по Києву зараз скрізь багато людей, тим паче приїзжих.

я був нещодавно на цьому місті Кличка, там є спеціальна велодоріжка, навіть пішоходи її пропускать якщо хтось їде, там досить гарно.
але там багато людей ходить. )))

На Труханов можна, але без заглиблень в хащі, ближче до дороги. По лісу близ нього теж можливе мінування, як кажуть - бачив військових там.

Парк Молодіжний - велодоріжка вглиб , де раніше починалися всі велопокатушки - заміновано за закрито на невизначений час. :spy:

Так шо десь треба дивитися на Радужний/ Троєщина, або прилегли райони лівобережжя.
колись регулярно їздив на велопокатушки в сторону Зазим"я, але не знаю чи зараз відкритий туди проізд - там дуже багато шикарних краєвидів.

а ти де мешкаєш, на лівому чи правому березі?
до речі - планую на вихідних вирватися на покатушки с друзями. :) поки нема чіткого плану.
dead_rat
Member

Повідомлення

Вдень жара 37-38, ні про яке катання мова вже не йде. Навіть ввечорі жарко на трейнері катнути.

Виніс кактуси на балкон, хай насолодяться рідною погодою B-)
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 19.07.2022 23:03Навіть ввечорі жарко на трейнері катнути.
вночі. а в нас коменданська година
Hotspur
Member

Повідомлення

https://www.eurointegration.com.ua/news ... 0/7143522/

хоча може вже і вночі не треба. реально можна серцевий напад зловити
Dark-seer
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.07.2022 13:18 https://www.eurointegration.com.ua/news ... 0/7143522/

хоча може вже і вночі не треба. реально можна серцевий напад зловити
в прошлом году катал в +38, тяжко но можно
dead_rat
Member

Повідомлення

Кактус на балконі сдох за один день, отакої
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 20.07.2022 23:12 Кактус на балконі сдох за один день, отакої
скіки градусів ?
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 20.07.2022 23:20
dead_rat: 20.07.2022 23:12 Кактус на балконі сдох за один день, отакої
скіки градусів ?
Згідно прогнозу 38
maxn
Member

Повідомлення

dead_rat
ну так может кактус был из тех что растут в траве и тени? Если нужен кактус для солнца смотрите кактусы из рода Ferocactus. Их солнцем не убить, оно им надо 24\7 и так чтобы в зените.
murzik
Member

Повідомлення

Якщо немає тротуарів, пішохідних доріжок або пересуватися по них неможливо, пішоходи можуть рухатися велосипедними доріжками, тримаючись правого боку і не утруднюючи рух на велосипедах (п. 4.1 ПДР).
хто пише ці правила - ідіот, який ніколи не їздив на велосипеді, або їздить 10 кмч. у випадку дтп, хто буде винним? пріоритет у велосипедиста? а по факту сльозки пішохід пустить
по проспукту Перемоги теж суміщена доріжка, знак стоїть - вело+пішоходи - нісенітниця.

тим паче, що велосипедистам заборонено зворотнє - рухатися тротуарами, піщохідними доріжками ..
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 29.07.2022 11:12хто пише ці правила - ідіот
це давно зрозуміло :beer:

Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
murzik: 29.07.2022 11:12тим паче, що велосипедистам заборонено зворотнє - рухатися тротуарами, піщохідними доріжками ..
так, але в принципі у нас за це не штрафують :rotate: . я їзжу тротуарами якщо немає велодоріжки чи смуги громадського транспорту. життя 1
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
не купив електро вел, тепер з таким курсом долара буй що купиш ..
наврядчи хто за GT дасть 545 уе (майже 23 000 грн :eek: ) я брав за 15
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 29.07.2022 13:19не купив електро вел, тепер з таким курсом долара буй що купиш ..
в наступному купиш або через рік. зараз взагалі не час купувати щось велике і дороге

Отправлено спустя 46 секунд:
murzik: 29.07.2022 13:19наврядчи хто за GT дасть 545 уе (майже 23 000 грн ) я брав за 15
до стабілізації фронту або закінчення війни взагалі великі покупки краще не робити
leif
Member

Повідомлення

Hotspur: 29.07.2022 13:58до стабілізації фронту або закінчення війни взагалі великі покупки краще не робити
у кожного своя ситуація, звичайно, але це не універсальна порада. зараз як раз можна вигідно щось придбати на різниці курсів. до недавнього підняття оф. курсу: продаєш євро в обмінник умовно по 37.2 — купуєш щось в крамниці по цінах в гривні з розрахунку, що євро по ~30. на сьогодні продаєш бакс/євро по ~42 і купуєш імпорт з розрахунку, що валюта по ~36, теж непогано.

коли НБУ відпустить оф. курс, а це невідворотно станеться, — ця знижка закінчиться. та і ціни виростуть на все на тлі загального зниження попиту в Україні, здорожчанню логістики тощо тощо.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 29.07.2022 14:55у кожного своя ситуація, звичайно, але це не універсальна порада. зараз як раз можна вигідно щось придбати на різниці курсів. до недавнього підняття оф. курсу: продаєш євро в обмінник умовно по 37.2 — купуєш щось в крамниці по цінах в гривні з розрахунку, що євро по ~30. на сьогодні продаєш бакс/євро по ~42 і купуєш імпорт з розрахунку, що валюта по ~36, теж непогано.
я б з тобою погодився якби не мав ряду власних досліджень. в Україні дуже погано з фінансовою грамотністю за збереженнями населення, а враховуючи ковід та війну все стало в рази гірше ніж було в 2021 році.
leif
Member

Повідомлення

Hotspur: 29.07.2022 15:23якби не мав ряду власних досліджень
Про які дослідження мова і до чого тут фінансова грамотність?

Стоїть в салоні оф. дилера машина за 10к, ціна в гривні 360 000грн, ти сидиш в гривні або йдеш в обмінник, продаєш бакс по 42 і щоб купити машину яка об'єктивно коштує 10к ти витрачаєш 8500$. Як тільки НБУ відпускає оф. курс, машина в салоні в той же день коштує вже ті ж 420 000грн. Що тут ще досліджувати?
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: 29.07.2022 15:39Про які дослідження мова і до чого тут фінансова грамотність?
аналіз споживачів банківських та мікрокредитів а також індекс фінансової грамотності ОЄСР де в України 11.6 з 21 можливих бали, в Франції для прикладу 14.9
leif
Member

Повідомлення

Hotspur
Яким чином це пов'язано з тим що покупки типу велосипеду за 2к зараз краще не робити? якщо маєш заощадження/дохід стабільний —треба брати, момент зараз гарний з вищезазначених причин. Якщо немає — інша справа, але я ж і кажу, що ситуації у всіх різні, поради в дусі "зараз не час нічого купувати" не універсальні.
Відповісти