Відеокарта Intel Arc A750 виявилася швидше за Nvidia GeForce RTX 3060 в офіційних тестах

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Відеокарта Intel Arc A750 виявилася швидше за Nvidia GeForce RTX 3060 в офіційних тестах

Цікава было б пабачыць не "інхауз" тэсты :) і таксама ў сувязі з АМД процам, таму што ведая Інтэл няма сумнёваў, што яны скарыстаюцца сымбіёзам)
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Ну поки що це тільки слова, чекаємо реальних тестів B-)
WWQ
Member

Повідомлення

Grinnie Jax
а я и не знал что умею по белоруски читать... и даже понимаю :gigi:
Hiden
Member

Повідомлення

WWQ
я тоже :D
Олексій
Junior

Повідомлення

Не бачу сенсу у такому порівнянні, не маючі інформації про ціну.
Сidonix
Member

Повідомлення

Ось якщо і ціна буде або такою, або трохи нище, то взагалі буде норм. Читав що у Нвідіа зараз проблеми зі збитом старих відеокарт. Вендори кажуть що не можуть закуповувати Ади, тому що на складах ще Паскалі лежать)) Це розплата за жадібніть Хуанга. Ну подивимость як вони все це сплавлять. Інтел міг би скористатись цією нагодою.
white_noise
Member

Повідомлення

WWQ: 16.07.2022 12:26 Grinnie Jax

пф. в тебе що нема білоруських каналів? володіючи українською і кацапською у білоруській у гіршому випадку незрозуміло максимум одне з десяти/двадцяти слів.
WWQ
Member

Повідомлення

white_noise: 16.07.2022 13:04в тебе що нема білоруських каналів?
не дивлюсь ТБ, рокiв зо 12 вже...
Creature4O
Member

Повідомлення

Всім відомо як штеуд робить тести, тому чекаємо на незалежні результати, та тримаємо кулаки бо 16гіг пам'яті це таки варто уваги
white_noise
Знаючи українську, можна ще й польську читати, та розуміти мінимум дві третини написаного.
Hiden
Member

Повідомлення

Сidonix: 16.07.2022 13:01Ось якщо і ціна буде або такою,
если цена будет такой же, я лично лучше куплю проверенного десятилетием вендора видеокарт чем это

Отправлено спустя 23 минуты 24 секунды:
вот если ниже процентов на 25 будет цена, можно еще подумать...
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

WWQ: 16.07.2022 12:26 а я и не знал что умею по белоруски читать... и даже понимаю :gigi:
Я таксама за апошнія месяцы глядзеў шмат украінскіх каналаў - усё зразумела ды ўцямна на 100% :D а расейцы звычайна енчаць "говори на нормальном языке!, что это за язык"
WWQ
Member

Повідомлення

Grinnie Jax
сейчас было сложнее, но все равно понял ;)
white_noise
Member

Повідомлення

Creature4O: 16.07.2022 13:14 Знаючи українську, можна ще й польську читати, та розуміти мінимум дві третини написаного.
я б сказав максимум третину, а не мінимум дві третини. але це чистої води ІМХО, може то я тупий.
Grinnie Jax
Member

Повідомлення

WWQ
:up:

white_noise: 16.07.2022 13:59 я б сказав максимум третину, а не мінимум дві третини. але це чистої води ІМХО, може то я тупий.

Я таксама шмат меньш польскай разумею, чым украінскай.. асабліва калі слухаць, а не чытаць.
WWQ
Member

Повідомлення

Grinnie Jax: 16.07.2022 14:04Я таксама шмат меньш польскай разумею, чым украінскай.. асабліва калі слухаць, а не чытаць.
Ну польский я хуже воспринимаю, более половины приходится додумывать по смыслу... (и далеко не всегда додумываю правильно)
taras_cs
Member

Повідомлення

white_noise: 16.07.2022 13:04
володіючи українською і кацапською у білоруській у гіршому випадку незрозуміло максимум одне з десяти/двадцяти слів.
Українська та білоруська походять від давньоруської, що має спільні корені із польською.
кацапська походить від церковно-слов'янської, яка була створена Кирилом та Мефодієм на основі Солуньського діалекту давньоболгарської мови для перекладу на неї Біблії для слов'ян.

В поляків є легенда про заснування трьох слов'янських братів-народів: поляків (або лехітів), чехів і русів (тобто русинів-українців). Три легендарні брати з'являються разом у Великопольській хроніці, складеній на початку XIV століття. Легенда стверджує, брати, які були нащадками паннонського принца Пана, під час полювання йшли за різною здобиччю і, таким чином, мандрували (і осідали) у різних напрямках: Лех на північному заході, Чех на південному заході та Рус на сході.

спойлер
Зображення
alexvvv
Member

Повідомлення

WWQ: 16.07.2022 12:26 Grinnie Jax
а кацапською читати ти де навчився?
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Гарний знак: люди вже не вважають "не зручним" спілкуватися на рідній мові. :banan:
dante1980
Member

Повідомлення

25 лет живу в Беларуси и видел всего 3-х человека говорящих на тросянке. на белорусском языке что бы говорили - это только в кино.... либо на западе, в глубинке ближе к поляндии
п.с.
на счет тестов - какая разница, что у нее за производительность - единственный показатель - это ФПС на вложенный доллар.... остальное от лукавого
alexvvv
Member

Повідомлення

ДядяСаша: 16.07.2022 15:49 Гарний знак: люди вже не вважають "не зручним" спілкуватися на рідній мові. :banan:
кому було не зручно?
Відповісти