be quiet! выпускает серию вентиляторов Silent Wings 4

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Alligator
Member

Повідомлення

А отверточку в комплекте дают? :shuffle:
Kashtan
Member

Повідомлення

Deadpool: 05.07.2022 22:28
Kashtan: 05.07.2022 18:48як вони покажуть себе проти перевірених часом арктік.
арктік 12/14 ще рано перевірку часом приписувати. мало часу на ринку.
Одне факт. за 2-3 роки, їх можна змінити без напрягів, і недорого)
З листопаду 2018 року мало часу щоб ознайомитись? В мене 48 штук, нарікань немає.
І всюди ставив Арктіки, не лише собі.
Stray
Member

Повідомлення

Kashtan: 05.07.2022 22:57
Deadpool: 05.07.2022 22:28
арктік 12/14 ще рано перевірку часом приписувати. мало часу на ринку.
Одне факт. за 2-3 роки, їх можна змінити без напрягів, і недорого)
З листопаду 2018 року мало часу щоб ознайомитись? В мене 48 штук, нарікань немає.
сорок вісім... тебе там не здуває? :rotate:
Crossbow
Member

Повідомлення

Stray: 06.07.2022 00:44сорок вісім... тебе там не здуває?
))
але реакція повинна була бути така: "Майнер детектед!"

по темі (новини). be quiet! Silent Wings 3 140mm High-speed - радує. Це перший мій біквай поки що. Решта в мене "ноктуахи".
Stray
Member

Повідомлення

Crossbow: 06.07.2022 00:49
Stray: 06.07.2022 00:44сорок вісім... тебе там не здуває?
))
але реакція повинна була бути така: "Майнер детектед!"
ну от шо ти зразу про погане думаєш? :-/
Melofon
Member

Повідомлення

Не понял, а где RGB? :think: :gigi:
В прошлых линейках сделали кольцо RGB Light Wings на подшипнике с винтовой нарезкой, могли бы уже и на нормальном гидроподшипнике, покупатель всегда найдётся.
Евгений27
Member

Повідомлення

Мне лично SilentWings3 не понравились :-/ ,как по мне очень громкие,на 700-1000об гораздо громче те-же артиков.
Deadpool
Member

Повідомлення

Kashtan: 05.07.2022 22:57З листопаду 2018 року мало часу щоб ознайомитись? В мене 48 штук, нарікань немає.
4 роки. ну десь тек і в мене, перші побували в руках. Які ще завивали на материнках де дельта 100обертів, при керуванні.
ті ж нокти значно довше на ринку, і мало які вийшли з ладу. З арктіками ж такі випадки вже були у камрадів. Рідко, незначна кількість. Але за їх ціну, брак можна і пробачати.

до р12 єдина притензія що завивають на багато який обертах. плюс завивання при плаваючих обертах.
але виставити один раз 600об чи 750об, і забути, працює безвідказно, головне материнка/реобас аби тримали оберти з відхиленнями не більше +/- 10 чи 20 обертів.
Crossbow: 06.07.2022 00:49але реакція повинна була бути така: "Майнер детектед!"
Та там або МОРА, мож дві, в пуш пулі, або сбірки 560ток :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

Kashtan: 05.07.2022 18:48 Вентилятори - консервативна частина оверклокінгу, дуже рідко з'являються якісь зразкові моделі, восстаннє такими були т30, які скинули безсмертну здавалось ноктюа а12х25.
Дуже цікаво поглянути на результати тестів нових біквайетів, як вони покажуть себе проти перевірених часом арктік. По оборотам точно виграють, але головне скільки градусів покажуть на радіаторах при тому ж рівні шуму.
що за т30 ?
Vpupkin
Member

Повідомлення

Hotspur
Читерские пропеллеры фантекса, толщиной 30мм.
Hotspur
Member

Повідомлення

Vpupkin: 06.07.2022 10:02 Hotspur
Читерские пропеллеры фантекса, толщиной 30мм.
дякую почитаю
Kashtan
Member

Повідомлення

Stray: 06.07.2022 00:44
Kashtan: 05.07.2022 22:57

сорок вісім... тебе там не здуває? :rotate:
Зараз немає їм роботи, поки що без достойних їм агрегатів, чекають осені і нової установки. А коли працювали, то було весело. Тягнули добре. 120-ки працюють дивовижно тихо, а от 140ки вже за межами комфорту для мене. На максимальних обертах. Хоча й дують сильніше, що логічно.

Відправлено через 4 хвилини 35 секунд:
Deadpool: 06.07.2022 08:24
Та там або МОРА, мож дві, в пуш пулі, або сбірки 560ток :gigi:
МОРА одна без пуш пула і на 20-х ноктюа в пуш. Арктіки 120-ки в пуш ,140 в пуш пулі на інших радіаторах ,всі різні.
Intel74320ASuperFin+
Member

Повідомлення

Что-то зажрались Нохча и Биквает. Я за цену 1 А25 покупал 5 Р14 Арктиков. Сделайте тихий и производительный аналог NF-F12 Industrial без лгбт мишуры
zver9000
Member

Повідомлення

У меня были 2 silent wings 3 120мм и 2 silent wings 3 140мм. Так вот, 120 были прям топ, на 1400-1500 оборотов их не слышно, нужно было ухо прикладывать к системнику. А по. 1200-1300 даже это не помогало, полная тишина. Зато обе 140-ки веше, чем 900 оборотов издавали лёгкий но бесящий гул
ender
Member

Повідомлення

EvhenS: 05.07.2022 15:37 У бікваєта абалдєнні вентилятори, але чотири - шість штук по кілогривні кожний - дуже небюджетно виходить.
Не понятно нафига они нужны если есть Arctic, по вменяемой цене.
А среди высокопроизводительных с надёжными подшипниками Noctua.

Этот бренд ничем кроме приличного не свистопердящего стиля не выделяется.
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Голімий оверпрайс. Трохи більше 11 років тому я оптом тягав silent wings usg в Україну. Останніми поставками були dark wings. Закупочна 9є а відгружав по 11є.

А потім listan gmbh тупо перейменував dark wings в silent wings 3, змінивши нормальне кріплення на рагульне. І ціна мінімум у двоє підскочила.

Короче контора здуріла зовсім.
Для тих хто на горищі сидить: listan - це контора яка володіє be quiet! і... Revoltec!
Хронічні ідіоти :facepalm:

А в той же час noctua придумала redux. Така ж якість як і основна лінійка, але за меншу вартість.

Або той же arctic. Не довго думали і змінили oem на nidec servo! І ціну смішну просять за потужні і вічні вертушки.

От вам і підхід нормальних, клієнто-орієнтованих компаній.

Особисто я лайно за 33євро не куплю :-/
Відповісти