Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
alfredhaos
Member
l-m
Особо опыта нет, ну так покатывал лет 5-6 назад на мтб. Сегодня с утра взял флягу, банан и выдал 40 км за полтора часа, доволен собой, и по самочувствию получше, нежели прошлогодние 50 км на мтб.
Наверное был неудачный опыт с мтб, шосейник как-то поинтереснее для меня вышел.
В целом буду стараться накатывать побольше, сейчас жду с Германии сенсор каденса и с Польши взял гармин, буду учиться правильно педалировать. Сейчас конечно что-то мимо заветного каденса в 90, особенно на затяжных подьемах.
Ну и будем углубляться в теорию побольше.
Особо опыта нет, ну так покатывал лет 5-6 назад на мтб. Сегодня с утра взял флягу, банан и выдал 40 км за полтора часа, доволен собой, и по самочувствию получше, нежели прошлогодние 50 км на мтб.
Наверное был неудачный опыт с мтб, шосейник как-то поинтереснее для меня вышел.
В целом буду стараться накатывать побольше, сейчас жду с Германии сенсор каденса и с Польши взял гармин, буду учиться правильно педалировать. Сейчас конечно что-то мимо заветного каденса в 90, особенно на затяжных подьемах.
-
murzik
Member
штани натирають волосся на колінах, окремі "луковиці" запалюються. у когось є такий трабл?
-
Alligator
Member
у тих кто бере спортивні штані замість велошортів?murzik: ↑ 03.07.2022 17:37 штани натирають волосся на колінах, окремі "луковиці" запалюються. у когось є такий трабл?
-
dead_rat
Member
murzik
1. Юзай велошорти
2. Голи ноги
1. Юзай велошорти
2. Голи ноги
-
Hotspur
Member
-
Dark Knight
Member
Хто по Києву їздить на вело?
на цих вихідних побачив перед входом у парк "Муромець" (лівий берег Києва) - ось така табличка при вході:

так шо в нас міни
на цих вихідних побачив перед входом у парк "Муромець" (лівий берег Києва) - ось така табличка при вході:

так шо в нас міни
-
murzik
Member
Dark Knight
що не так?)
що не так?)
-
Hotspur
Member
міни, міни. вже під 5 авто підірвалось в області за 2 місяціDark Knight: ↑ 04.07.2022 10:01так шо в нас міни
-
l-m
Member
Яка модель гарміна?alfredhaos: ↑ 02.07.2022 22:34 В целом буду стараться накатывать побольше, сейчас жду с Германии сенсор каденса и с Польши взял гармин, буду учиться правильно педалировать. Сейчас конечно что-то мимо заветного каденса в 90, особенно на затяжных подьемах.
Пульсометр ще треба.
Те що на підйомах падає каденс то нормально, особливо на крутих, але бажано по можливості 75+ тримати.
Бо ти не ті штани одягнув, казали ж, влітку тільки ватні годяться.murzik: ↑ 03.07.2022 17:37 штани натирають волосся на колінах, окремі "луковиці" запалюються. у когось є такий трабл?
З поверненням!Dark Knight: ↑ 04.07.2022 10:01 на цих вихідних побачив перед входом у парк "Муромець" (лівий берег Києва) - ось така табличка при вході:
-
murzik
Member
l-m
то я такі і одягнув!
то я такі і одягнув!
-
alfredhaos
Member
Взял 530 гармин, на него сейчас неплохие скидки в Польшах и Германиях, обошелся в 200 евро.l-m: ↑ 04.07.2022 17:01Яка модель гарміна?alfredhaos: ↑ 02.07.2022 22:34 В целом буду стараться накатывать побольше, сейчас жду с Германии сенсор каденса и с Польши взял гармин, буду учиться правильно педалировать. Сейчас конечно что-то мимо заветного каденса в 90, особенно на затяжных подьемах.
Пульсометр ще треба.
Те що на підйомах падає каденс то нормально, особливо на крутих, але бажано по можливості 75+ тримати.
-
Hotspur
Member
Катнув 20 км. Жарко жах, 34 градуси. в лісі також жарко
-
l-m
Member
Катнув 50 км. Нормально у місті - 28 градуси, свіжо на луках біля Десни - 22.
Але я катав з 20 до 22)
Відправлено через 1 хвилину :
Але я катав з 20 до 22)
Відправлено через 1 хвилину :
Норм, я колись собі такий дорожче купляв.alfredhaos: ↑ 05.07.2022 10:39 Взял 530 гармин, на него сейчас неплохие скидки в Польшах и Германиях, обошелся в 200 евро.
-
dead_rat
Member
Товариш позичив заднє колесо, я знову на ходу 
-
Alligator
Member
30-ку по дороге проехал в +35 под обстрелами. Пожалуй в ближайшие дни я лучше на пассажирском месте с пивком и кондеем буду рассуждать о велопокатущках 
-
murzik
Member
по місцю проживання, чи десь виїзжав?Alligator: ↑ 08.07.2022 22:27 30-ку по дороге проехал в +35 под обстрелами. Пожалуй в ближайшие дни я лучше на пассажирском месте с пивком и кондеем буду рассуждать о велопокатущках![]()
як щодо такого електро? https://www.olx.ua/d/obyavlenie/elektro ... MXIJG.html
250 Вт вистачить, акум 625, виходить, 3 години на максимумі. правда вилка гівняна. але не знаю, чи важливо це на електро
-
yupi
Member
50к за вел с ХСМ

-
Hotspur
Member
25 000 заміна 1 зуба, так що можеш порахувати важливо чи ніmurzik: ↑ 09.07.2022 10:05 але не знаю, чи важливо це на електро
Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
поміняти вилку і колеса. +25 000 гривень. і покришки + 3000murzik: ↑ 09.07.2022 10:05як щодо такого електро?
Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
і шо там з гарантіями страховками і сліпими німками по ітогу ?
-
dead_rat
Member
Hotspur
Це на довго, думаю ще місяць.
Отправлено спустя 50 секунд:
Це на довго, думаю ще місяць.
Отправлено спустя 50 секунд:
Вітаю у 2022. Щось схоже на вєлік вже 2к$
-
yupi
Member
бред. для удовольствия хватит велика и за 300$ на много летdead_rat: ↑ 09.07.2022 13:54Щось схоже на вєлік вже 2к$
знакомому только собрали весной на карбоне новом, срам хх1 навеска вся 2*11 (бу), рокчпокс с моушен контрол(новая) рекон сильвер воздух, вышло ровно 1к$.
из бу ток колеса мавик бескамерки и навесное с тормозами