Останні статті і огляди
Новини
У Європі ціни на відеокарти Radeon RX 6000 опустилися нижче за рекомендовані
-
Hretcher
Junior
Предлагаю обсудить У Європі ціни на відеокарти Radeon RX 6000 опустилися нижче за рекомендовані
Дефицит полупроводников закончился с обвалом криптовалют. Совпадение? Не думаю.
Дефицит полупроводников закончился с обвалом криптовалют. Совпадение? Не думаю.
-
-falconer-
Member
Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.
Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми? Чи краще таки брати карточку з повноцінним виходом DVI?
Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми? Чи краще таки брати карточку з повноцінним виходом DVI?
-
benderOS
Member
И вдруг куда-то испарились и майнеры, и полупроводниковый картель, и барыги
Где-то где-то тут курятник мигрирует, сейчас будет задвигать про цены и рыночек, и как "геймерасты" мешают взрослым дядям зарабатывать на лохах на видяхах.
Их скрытую миграцию, в приницпе, не трудно заметить.
Где-то где-то тут курятник мигрирует, сейчас будет задвигать про цены и рыночек, и как "геймерасты" мешают взрослым дядям зарабатывать на лохах на видяхах.
Их скрытую миграцию, в приницпе, не трудно заметить.
-
Евгений27
Member
Уж лучше купите бу монитор с нужным вам портом,благо их валом и стоят не дорого,+ нормальную карту.-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06 Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.
-
MikePodgorniy
Junior
дождались!
-
Zenturo_IF
Member
От що-що, а б/у монітор я би навпаки не радив купувати.Евгений27: ↑ 20.06.2022 16:11Уж лучше купите бу монитор с нужным вам портом,благо их валом и стоят не дорого,+ нормальную карту.-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06 Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.
-
Shaolin_Style
Member
Штош, давно мечтал о референсной 3090
-
SergFX
Member
Вот ток наглые майнерасты с десятками и сотнями карт не в курсе этой новости продают свои замученные эксплуатацией 24\7 карты дороже НОВЫХ с магазина
некоторые даже с чеками где виден двойной-тройной ценник от рекомендованной бедняжки
А что будет с ценами через несколько месяцев с релизом RDNA3, где в играх с трассировкой по предварительной инфе RX7700=RX6900....
некоторые даже с чеками где виден двойной-тройной ценник от рекомендованной бедняжки
А что будет с ценами через несколько месяцев с релизом RDNA3, где в играх с трассировкой по предварительной инфе RX7700=RX6900....
-
ViPo
Member
Є готові кабелі, єдине що (якщо нічого не плутаю) у випадку DP - DVI потрібно дивитись напрямок, бо вони таке як не універсальні. Для HDMI - DVI ніяких нюансів немає.-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06 Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми?
-
Zenturo_IF
Member
А в яких магазинах їх можна глянути? На ComputerUniverse поки що не такі ціни
-
zmax
Member
это не совпадение, но у Вас перепутаны причина и следствие. Сейчас валится вся мировая экономика, ФРС существенно поднимает ставку --> валятся все спекулятивные инструменты хорошей жизни, как то рынок акций и крипты.Hretcher: ↑ 20.06.2022 15:53Дефицит полупроводников закончился с обвалом криптовалют. Совпадение? Не думаю.
у меня в использовании такой кабель, HDMI-DVI. Гарантий никаких, может заработать а может и нет. На связке ПК-монитор все работает (вк RX570 и вега встройка), связка ноубук- монитор не заработала (ноут на интеловской встройке). Возможно дело в версии HDMI или DVI, тут я уже не знаю.-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми? Чи краще таки брати карточку з повноцінним виходом DVI?
-
vibenstofen
Junior
Я мав справу з такими перехідниками hdmi (відеокарта) - dvi (монітор). Все нормально працювало. Купував найдешевші, без проблоем було.-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06 Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.
-
Vecchio
Member
Я бы сказал, что корреляция не означает причинность.zmax: ↑ 20.06.2022 16:25это не совпадение, но у Вас перепутаны причина и следствие.Hretcher: ↑ 20.06.2022 15:53Дефицит полупроводников закончился с обвалом криптовалют. Совпадение? Не думаю.
-
victorkrynytsky
Member
Роками користувався кабелем HDMI - DVI. Приносили різні системні блоки. Підключав до телевізора, там звичайно тільки HDMI. Якийсь нюанс був тільки один раз. Вже не згадаю що саме. Сам кабель вибрав приблизно по середній ціні між тими що були. Кабель дуже товстий, десь майже 1 см. Так що сміливо купуйте відеокарту з HDMI.-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06 Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.
-
Maxiler
Member
Вроді дочекалися, але вже якось і не треба
-
Hotspur
Member
DVI є цифровий а є аналоговий. у тебе який ?-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06Може хтось стикався вже з перехідниками типу DP - DVI або HDMI - DVI, з ними можуть бути проблеми? Чи краще таки брати карточку з повноцінним виходом DVI?
-
notnbl4
Member
пока что цены ниже рекомендованных стабильно только на 6900xt и иногда на 6600, на остальные все еще выше. на 6800 в частности цены невменяемые(чуть добавить и 6800xt)
-
Soler
Member
вы вкурсе что DVI разные бывают?) в новых картах онли цыфра сигнал идет. (и 1660 в том числе)-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06 Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.
проще гря если у вас моник просит аналог сигнал то вам всяко нужен преобразователь ,а не переходник.
мало данных вы дали,чтобы вам точно ответили, преобразователи по опыту дают максимум фулл хд 60 гц
лучше возьмите 3060/6600 и собирайте деньги на монитор
-
Yoe
Junior
а шо случилось ай ай :laugh:
-
brahma
Junior
Все буде працювати з DVI-HDMI перехідником. Наприклад таким тиць-falconer-: ↑ 20.06.2022 16:06 Хлопці, хочу купити 1660S через те, що в неї є DVI вихід. В мене старенький монітор в якому безальтернативно є лише DVI. Він мене влаштовує. Дивився б на більш сучасні RX6600, але там вже такого роз'єму нема.