Останні статті і огляди
Новини
Політ продовжується! Bitcoin впав до $19 тисяч, Ethereum нижче за $1 тисячу
-
Xardas_95
Member
Уже 19 632,60 USD
Отскок?
Отскок?
-
KimRomik
Member
Xardas_95
коррекция
коррекция
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
затаривайте видеокарты пока не поздно, крипто-рынок никого ждать не будет
-
Hotspur
Member
Ефир - 1 054 USD
до речі а чого стільки видях на барахолці ? де всі ці майнери з кілометровими складами для відях ? що таке трапилось ? реальність вибила двері в світ рожевих персональних літаків ?
до речі а чого стільки видях на барахолці ? де всі ці майнери з кілометровими складами для відях ? що таке трапилось ? реальність вибила двері в світ рожевих персональних літаків ?
-
feniks_tm
Member
Hotspur
Все б нічого, але більшість продають їх дорожче, чим нові в магазинах. Думав гляну собі 3080 у нас)) В магазах від 32, на лоху за 32 навіть нема варіантів))
Все б нічого, але більшість продають їх дорожче, чим нові в магазинах. Думав гляну собі 3080 у нас)) В магазах від 32, на лоху за 32 навіть нема варіантів))
-
fastneed
Member
ти ви брешитеfeniks_tm: ↑ 19.06.2022 14:37 Hotspur
як ж так біток впав а карт по адекватній ціні нема?
-
Kane-M
Member
fastneed
просто майнерасты еще находятся в параллельной реальности, где биток по 100К, а в магазинах видики по 1К+.
Ничего время всех вылечит. В конце года выйдут новые поколения видеокарт с производительностью 35+%, в худшем случае по тем же ценам что сейчас.
Придётся продавать свой умайненный хлам с дисконтом в 50%.
просто майнерасты еще находятся в параллельной реальности, где биток по 100К, а в магазинах видики по 1К+.
Ничего время всех вылечит. В конце года выйдут новые поколения видеокарт с производительностью 35+%, в худшем случае по тем же ценам что сейчас.
-
n+gibat[]r
Member
Та є, у зеків-работяг що скамлять мамонтів на ОЛХ)))feniks_tm: ↑ 19.06.2022 14:37 Hotspur
-
feniks_tm
Member
Та у них і передзамовлення на 4090 можна зробити за півціниn+gibat[]r: ↑ 19.06.2022 16:12Та є, у зеків-работяг що скамлять мамонтів на ОЛХ)))feniks_tm: ↑ 19.06.2022 14:37 Hotspur
-
Hotspur
Member
успіхів їм не купуйfeniks_tm: ↑ 19.06.2022 14:37Все б нічого, але більшість продають їх дорожче, чим нові в магазинах. Думав гляну собі 3080 у нас)) В магазах від 32, на лоху за 32 навіть нема варіантів))
-
Kane-M
Member
Зеки-работяги обычно делают цену "выгодней", для заманивания "не мамонтов".n+gibat[]r: ↑ 19.06.2022 16:12 Та є, у зеків-работяг що скамлять мамонтів на ОЛХ)))
Тут скорее пытаются спихнуть умайненный хлам пока цены не упали.
-
Crossbow
Member
ахаха. я не шахтер и никогда этим не страдал, а подобные заявы меня улыбают
https://forklog.com/prezident-salvadora ... -bitkoina/
- спойлер
-
Феном Феномыч
Member
Crossbow
Модно выдыхать? Ему то точно не очки беспокоиться. Остальным не точно
Модно выдыхать? Ему то точно не очки беспокоиться. Остальным не точно
-
ShamilFox
Member
Економіка Сальвадору не страждає від курсу, казали вониCrossbow: ↑ 19.06.2022 18:07 ахаха. я не шахтер и никогда этим не страдал, а подобные заявы меня улыбают
- спойлер
-
Omelya
Member
Скажу як перекуп машин: ізза війни та ізза нульової розтаможки ціни на машини попадали конкретно. Наприклад пассат б5 стояв до війни нормальний десь 5000, щас 3500+-. Або опель астра Н. До війни самий низ ринка 4500. Щас 2800-3000.Kane-M: ↑ 19.06.2022 16:05 fastneed
В чому суть - а є такі люди,що в паралельній реальності і луплять ціни як до війни, в надії, що війна скоро закінчиться, що розтаможку 1 липня відмінять(може - ще вр не голосувала).тость люди думають, що житимуть як раніше...уви так не буде - з машинами точно.
На рахунок відюх - не знаю. Якщо курс скакане до 50к уе,то зному ціна буде огого на відюхи.
Короче щас МММайнери вижидають...а от якщо курс 20 000 +- протримається з місяць,от тоді начнуть скидувать. Я от представляю що буде якщо курс стане 10000...
-
ackstarvinta
Member
20/1100, відеокартами встигли закупитись?)
-
Fen1xz
Member
Я даже не знаю что хуже, майнер или перекуп машин. Из-за майнера страдает только рынок видях, что не суперкритично, а из-за перекупов у нас в стране и продают 20-летние вёдра по 5000 долларов.Omelya: ↑ 19.06.2022 21:59 Скажу як перекуп машин: ізза війни та ізза нульової розтаможки ціни на машини попадали конкретно. Наприклад пассат б5 стояв до війни нормальний десь 5000
-
Darkwatch
Junior
Знайшов Asus Dual RTX 3060 за 17600 в нормальному магазині. З одного боку можна продати свою 1660 TI, докласти й купити. З іншого боку - через півроку буде 4060. Яка мабуть буде на рівні 3070. Але невідомо по якій ціні...
-
Kirakishou
Member
Darkwatch
MSRP RTX 3060 $329, а її продають за $565. RTX 3060 це взагалі бюджетний варіант, він повинен коштувати тисяч десять максимум, а краще вісім. Я буду чекати саме таких цін, мені моєї 1660Ті ще надовго вистачить. Так, хочеться грати в ту єдину гру, в яку я граю, не в 2к на ультра чи 4к на середніх, а в 4к на ультра. Але якось майже два роки граю в 2к і норм, так що почекаю. Це не ситуація, коли взагалі немає відеокарти.
Fen1xz
Видеокарты устаревают быстрее, чем автомобили. Новый автомобиль из салона спокойно работает 10 лет без каких-либо поломок вообще, спустя 10 лет он все так же будет везти вас с такой же скоростью. Но за эти десять лет сменится не одно поколение видеокарт. И даже новая видеокарта, которая просто лежала в коробке все эти 10 лет, уже не будет по производительности на одном уровне с новой видеокартой. И, в отличие от рынка автомобилей, преобладающее большинство видеокарт на вторичном рынке это карты после майнеров. Это как если бы вообще все б/у автомобили были бы после таксистов. Не говоря уже про неадекватные цены на видеокарты. Где вы видели, чтобы автомобиль был в два-три раза дороже только потому, что на нем можно таксовать и зарабатывать деньги?
MSRP RTX 3060 $329, а її продають за $565. RTX 3060 це взагалі бюджетний варіант, він повинен коштувати тисяч десять максимум, а краще вісім. Я буду чекати саме таких цін, мені моєї 1660Ті ще надовго вистачить. Так, хочеться грати в ту єдину гру, в яку я граю, не в 2к на ультра чи 4к на середніх, а в 4к на ультра. Але якось майже два роки граю в 2к і норм, так що почекаю. Це не ситуація, коли взагалі немає відеокарти.
Fen1xz
Видеокарты устаревают быстрее, чем автомобили. Новый автомобиль из салона спокойно работает 10 лет без каких-либо поломок вообще, спустя 10 лет он все так же будет везти вас с такой же скоростью. Но за эти десять лет сменится не одно поколение видеокарт. И даже новая видеокарта, которая просто лежала в коробке все эти 10 лет, уже не будет по производительности на одном уровне с новой видеокартой. И, в отличие от рынка автомобилей, преобладающее большинство видеокарт на вторичном рынке это карты после майнеров. Это как если бы вообще все б/у автомобили были бы после таксистов. Не говоря уже про неадекватные цены на видеокарты. Где вы видели, чтобы автомобиль был в два-три раза дороже только потому, что на нем можно таксовать и зарабатывать деньги?
-
yupi
Member
Darkwatch
Ждать можно вечно. Если нужна другая производительность, то берём. Не нужна? Ждём дальше
Ждать можно вечно. Если нужна другая производительность, то берём. Не нужна? Ждём дальше