Ну добре хоч визнав що не вмієш оцінувати та керувати ризиками, ще й фактом це назвав.
Hotspur: ↑
11.06.2022 13:04
ти вже все свое керування ризиками показав, в мене такий же знайомий дурник на електросамокаті катався, так що успіхів, головне заповіт зроби.
Я показую (хоча мети такої й не мав) тільки що у тебе проблеми з розумінням тестової інформації та параноїдальні фобії (особливо відносно вело).
Ну й з колом спілкування теж проблеми, якщо воно складається з дурників на електросамокатах.
Про мене ж ти знаєш приблизно нічого, а те що й міг би дізнатись, тобі не досяжне через вищезгадані проблеми з читанням.
Але так й бути, трохи підкажу — до твоїх знайомих я не маю жодного відношення, завжди катав крос-кантрі на відповідному байку.
Ну й раптом достукаюсь до твоїх параноїдальних фобій — у країні, де йде війна, рекомендувати скласти заповіт, бо на велі катаєшся, якось тупо й некрасиво. Добре я вже знаю, що ти місцевий клоун, а хтось може й серйозно сприйняти. Та велом відлупцювати. Ну, щоб страшне було
Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
dead_rat: ↑
11.06.2022 15:58
Вчора поверталися затемно, я вперше зацінив нічні покатушки: не жарко, майже нема авто і все виглядає якось по-іншому.
Є така тема.
- спойлер
Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Хоча й у день непогано
- спойлер