при поганих дорогах, повністю згоденodessitmws: ↑ 25.05.2022 10:44 так что мтб вполне универсальный вел
Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
odessitmws
Member
как может быть речь идти про универсальность и тут же добавлять для плохих?)Hotspur: ↑ 25.05.2022 11:13при поганих дорогах
нет речь именно про универсальность, с харда можно слепить и монстркрос\гревел для аэродинамики, а можно и дх поехать
-
Hotspur
Member
в Україні немає гарних доріг крім пари автотрас де на веліку їздити неможнаodessitmws: ↑ 25.05.2022 11:40как может быть речь идти про универсальность и тут же добавлять для плохих?)
Отправлено спустя 1 минуту 16 секунд:
монстркросс так, гревел з певних рам також.odessitmws: ↑ 25.05.2022 11:40с харда можно слепить и монстркрос\гревел для аэродинамики
Отправлено спустя 43 секунды:
ні. ДХ ти не поїдешodessitmws: ↑ 25.05.2022 11:40можно и дх поехать
-
odessitmws
Member
вопрос в комфортеHotspur: ↑ 25.05.2022 13:10ні. ДХ ти не поїдеш
вон как прыгают
или вот самая длинная дх
-
Hotspur
Member
ось чому не треба купляти шоссери в Україні, таких велодоріжок в країні 0. Їздити немає де взагалі
Отправлено спустя 49 секунд:
Отправлено спустя 49 секунд:
не пости мені спортсменів. особисто ти ДХ не проїдеш. І думаю ніхто в цій теміodessitmws: ↑ 25.05.2022 13:49вопрос в комфорте
-
Alligator
Member
Ну при хорошем разгоне можно, правда не целикомHotspur: ↑ 25.05.2022 18:22не пости мені спортсменів. особисто ти ДХ не проїдеш. І думаю ніхто в цій темі
-
odessitmws
Member
ну и толку шоссеру от такой велодорожки где нельзя нормально вкручивать? то люди, то повороты на пятачке... рекорды по средухе явно не поставитьHotspur: ↑ 25.05.2022 18:22ось чому не треба купляти шоссери в Україні, таких велодоріжок в країні 0. Їздити немає де взагалі
та ездить то можно, просто вместо того что бы концентрироваться на вкручивании нужно тормозить\объезжать\на ноги вставать и потратится на прочные ободаHotspur: ↑ 25.05.2022 18:22Їздити немає де взагалі
даже если 90% дороги приличные то остальные 10% будут радовать периодическими ударами
-
dead_rat
Member
odessitmws
А доріжки під шоссер гарні.
Я ретельно передивився, де ти знайшов там різкі повороти?то люди, то повороты на пятачке.
А доріжки під шоссер гарні.
-
odessitmws
Member
dead_rat
-
dead_rat
Member
odessitmws
Я подивився це відео ретельно, жодного різкого повороту. Лише в кінці у горах там вузеньки стежки, але то вже не доріжка.
Я подивився це відео ретельно, жодного різкого повороту. Лише в кінці у горах там вузеньки стежки, але то вже не доріжка.
-
odessitmws
Member
ну тайм коды выше кинул, я все не смотрел, прокрутил как раз на те моменты простоdead_rat: ↑ 25.05.2022 22:37Я подивився це відео дуже ретельно, жодного різкого повороту
-
dead_rat
Member
odessitmws
Перший це абсолютно легенький і не різкий, а другий це забор щоб геніі на швидкості не вилітали на проїзжу частину.
Звичайно, вони не розраховані щоб на швидкості 50 кмч на електромопеді ганяти
Перший це абсолютно легенький і не різкий, а другий це забор щоб геніі на швидкості не вилітали на проїзжу частину.
Звичайно, вони не розраховані щоб на швидкості 50 кмч на електромопеді ганяти
-
Hotspur
Member
угу. і в нас їх немає. взагаліdead_rat: ↑ 25.05.2022 21:27А доріжки під шоссер гарні.
-
dead_rat
Member
Hotspur
Це червоне покриття - агінь. Воно ніби прорезинене і на ньому топове зчеплення. Каєф.
Це червоне покриття - агінь. Воно ніби прорезинене і на ньому топове зчеплення. Каєф.
-
Alligator
Member
Так ось звідки у германців тренування по 200+ км з середньою 30+dead_rat: ↑ 25.05.2022 23:12 Hotspur
-
Hotspur
Member
я все одно так не проїдуAlligator: ↑ 26.05.2022 16:25Так ось звідки у германців тренування по 200+ км з середньою 30+
-
l-m
Member
Можливість катати з меншим тиском, краще щеплення, краще згладжує мілкі нерівності, менший опір котінню (кращий накат по-народному).murzik: ↑ 24.05.2022 09:23 Що дає безкамерка окрім надійності в дорозі? Зекономити 300 грам?
Які там швидкості на асфальті? Ти ж на Київщині, ні? Тут цікаві спуски з поворотами мало того що у дефіциті, так ще й дуже короткі всі.murzik: ↑ 24.05.2022 10:03 так в тому й проблема, що я кайфую на асфальті, від швидкості.
Швидкості на асфальті, то тільки на мото з максималкою 200+
odessitmws: ↑ 25.05.2022 19:13 ну и толку шоссеру от такой велодорожки где нельзя нормально вкручивать? то люди, то повороты на пятачке... рекорды по средухе явно не поставить
Щоб концентруватись тупо на вкручувані є станок. А так-то, в чому прикол кататись без поворотів, гальмувань та прискорень? Ще скажи без підйомів та спусків, а то ж вони теж середню псуютьodessitmws: ↑ 25.05.2022 19:13 та ездить то можно, просто вместо того что бы концентрироваться на вкручивании нужно тормозить\объезжать\на ноги вставать и потратится на прочные обода
Відправлено через 3 хвилини 48 секунд:
Тут тільки витривалість та досвід потрібен, щоб 6.6 годин крутити. А загалом на шосері по рівнині середня 30 це доволі легко, всі хто хоч якось тренуються їздять швидше. В Україні. Та навіть, якщо нити про не такий асфальт, то дівчата їздять на МТБ з середньою 25+ маршрут де половина ґрунтів, половина асфальту.Hotspur: ↑ 26.05.2022 16:31я все одно так не проїдуAlligator: ↑ 26.05.2022 16:25Так ось звідки у германців тренування по 200+ км з середньою 30+![]()
-
odessitmws
Member
спроси у dead_rat он как раз катает по идеальном асфальту на межгородеl-m: ↑ 26.05.2022 18:13А так-то, в чому прикол кататись без поворотів, гальмувань та прискорень?
как бы да шосейникам нужна максималка по средней если едут одни и на показатели, зачем им подъемы и встречный ветер? это вносит путаницу в определении альфа самцаl-m: ↑ 26.05.2022 18:13Ще скажи без підйомів та спусків, а то ж вони теж середню псують
ну смотреть в стенку так себе удовольствие видимоl-m: ↑ 26.05.2022 18:13Щоб концентруватись тупо на вкручувані є станок.
ща тебе тут расскажут что что это очень серьезные показателиl-m: ↑ 26.05.2022 18:13А загалом на шосері по рівнині середня 30 це доволі легко
дак там вообще судя по знакам на земле вообще 20 максималка очень увлекательная скорость для шоссераdead_rat: ↑ 25.05.2022 22:44Звичайно, вони не розраховані щоб на швидкості 50 кмч на електромопеді ганяти
Востаннє редагувалось 26.05.2022 19:15 користувачем odessitmws, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
я таких пару знаю але вони аматорські спортсменки а не просто катаютьl-m: ↑ 26.05.2022 18:13 дівчата їздять на МТБ з середньою 25+ маршрут де половина ґрунтів, половина асфальту.
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
дивлячись яка дистанція асфальт і вітер. загалом якщо не 5-7 км то ні, не легкоl-m: ↑ 26.05.2022 18:13А загалом на шосері по рівнині середня 30 це доволі легко
-
dead_rat
Member
Ні, в нас таких доріжок майже немаAlligator: ↑ 26.05.2022 16:25Так ось звідки у германців тренування по 200+ км з середньою 30+dead_rat: ↑ 25.05.2022 23:12 Hotspur
Це червоне покриття - агінь. Воно ніби прорезинене і на ньому топове зчеплення. Каєф.![]()
Отправлено спустя 3 минуты 46 секунд:
odessitmws
Будь ласка, не перенось свої поняття на менекак бы да шосейникам нужна максималка по средней если едут одни и на показатели, зачем им подъемы и встречный ветер? это вносит путаницу в определении альфа самца
Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
l-m
Бранденбург плаский, що маємо то маємо. Тому по можливості ізжу ще кудись.А так-то, в чому прикол кататись без поворотів, гальмувань та прискорень?