Alligator
Правильна аналогія.
Баланс звісно потрібен, про що тут балакати, але як у геймерському ПК краще по максимуму вкладатись у відяху, так й в МТБ у вилку.
Hotspur: ↑
23.05.2022 23:09
l-m: ↑
23.05.2022 22:51Коротше, хто має розуміння, що у МТБ головне вилка, а не ХТ (фу *ля) по колу, той знайде варіанти.
колеса. вилка без нормальних коліс то дурниці. рама - ну хардтейл важко спаскудити, то підвіс просто

, так що головне колеса, потім рама потім вилка
Не згоден.
Проблема дешевих (та й деяких дорогих) коліс — це надійність.
А на якість їзди кардинально більше впливають покришки. Купуєш з топовим компаундом, ставиш (обов'язково) безкамерно — все, у тебе колеса які нормально їдуть
Кажу як людина у якої були колеса стокові безкоштовні, нормальні алю ZTR, топові алю DT за $1000+, та зараз карбон/DT240/CX-Ray.
Ну от якщо поставити якийсь жах типу Швальбе Марафонів, то так, краще вже ригідку, але з нормальними покрами
А так вилка всьому голова
А підвіс — це про ашани чи що? Зараз навіть китай-карбон норм, хто за останні років 5 робив паскудний підвіс? Я щось таких не знаю, Спеш їде, Трек їде, Скот їде, Орбея їде, Меріда їде, навіть Джаянт їде, про що взагалі мова, хто це там паскудить?!
Відправлено через 6 хвилин 45 секунд:
dead_rat
Я вже натякав, ХТ серед пацанів не в пошані) По красоті це XX1/X01 Eagle, можна AXS. А якщо вже шиману любите, то хоча б ХТR 12-шв.