Останні статті і огляди
Новини
Мегарозпродаж в Epic Games Store та Borderlands 3 у подарунок
-
MuDOZ
Member
Пропоную обговорити Мегарозпродаж в Epic Games Store та Borderlands 3 у подарунок
Я бляха минулого тижня Борду 3 купив в стімі
Я бляха минулого тижня Борду 3 купив в стімі
-
vevini6180
Junior
...
-
Rex
Member
Можете повернути, якщо награли не більше 2-х годин.Я бляха минулого тижня Борду 3 купив в стімі
-
MuDOZ
Member
Ну я її точно купував щоб не гратиRex: ↑ 19.05.2022 19:33Можете повернути, якщо награли не більше 2-х годин.Я бляха минулого тижня Борду 3 купив в стімі
-
Rex
Member
MuDOZ
Ну у мене буває таке, що я купую гру на розпродажі, коли цікава ціна, а граю через пів-року, наприклад. Тому і написав.
Ну у мене буває таке, що я купую гру на розпродажі, коли цікава ціна, а граю через пів-року, наприклад. Тому і написав.
-
MuDOZ
Member
Ну в мене так більша половина бібліотеки в стімі, але не з БордоюRex: ↑ 19.05.2022 19:35 MuDOZ
-
utbrock
Member
Оце так подарунок!
Нарешті можна зіграти її в кооперативі
Нарешті можна зіграти її в кооперативі
-
romawrq
Junior
А шо порадите купити для мого ПК (i7 3770, RTX 2060 Super) і це все добро на Windows 7
Я дивлюся на Horizon Complete Edition.
Шо ще є з цікавого, на вашу думку?
І наскільки проблема може бути з моею систему на 7й Вінді?)
Дякую!
Дякую!
-
Alligator
Member
Ви так кажете начебто гру можно активувати тільки зараз і тільки на цьому ПКromawrq: ↑ 19.05.2022 20:03 А шо порадите купити для мого ПК (i7 3770, RTX 2060 Super) і це все добро на Windows 7
Дякую!
Якщо проблеми будуть то Windows 10 встановіть, а щодо гри... Це порт на ПК, виглядає розкішно коли відеокарта дозволяє, але через відсутню можливість розпочати грати на ПК та продовжити з ноуту в командировці (пропонує з початку, нема синхронізації збереження) забив на неї, мабуть колись пройду.
-
TheDmytrius
Member
Те відчуття, коли комп залишився вдома
-
romawrq
Junior
Ви так кажете начебто гру можно активувати тільки зараз і тільки на цьому ПК
Якщо проблеми будуть то Windows 10 встановіть, а щодо гри... Це порт на ПК, виглядає розкішно коли відеокарта дозволяє, але через відсутню можливість розпочати грати на ПК та продовжити з ноуту в командировці (пропонує з початку, нема синхронізації збереження) забив на неї, мабуть колись пройду.
[/quote]
Сталося в моему житті так, що саме ігри я не купував в Стімі/Оріджині чи ще в чомусь. От реально - не купував і все.
По суті, зараз буде перша моя покупка, тому може трохи дивні питання поставив)
"Це порт на ПК" - соррі, але я не зрозумів трохи. Це назва гри, чи коментар до Horizon ?)
-
Huanantop
Member
Очень советую хеви рейн/детройт (Дэвид Кейдж гений,но бэйонд 2 солс не всем посоветую)Ну и классика рдр 2/сайберпунк - топ. .Если фанат детективов шерлок хорлмс краймс энд панишмент или парт ван (дэвилс дотер не советую)romawrq: ↑ 19.05.2022 20:03 А шо порадите купити для мого ПК (i7 3770, RTX 2060 Super) і це все добро на Windows 7
Дякую!
-
Devijack
Member
Так что стоит что бы поиграть или такое же Г как прошлые части?
-
Skiff93
Member
Єлдарік купи - я на 200 годин залип. Просто нереальні ліки від сьогоднішньої реальності. Але якщо раніше Соулс серію не грав - спочатку буде важкувато. Кума так і підсадив, йому чомусь Відьмак 3 краще втретє бігати...romawrq: ↑ 19.05.2022 20:03 А шо порадите купити для мого ПК (i7 3770, RTX 2060 Super) і це все добро на Windows 7
Дякую!
-
termit214
Junior
Если прошлые части для вас г.., то точно не стоит.Devijack: ↑ 19.05.2022 21:03 Так что стоит что бы поиграть или такое же Г как прошлые части?
-
Grinnie Jax
Member
romawrq
Герои 3
Герои 3
-
Alligator
Member
Це повноцінна гра, просто першечергово розроблювалась для консолі.romawrq: ↑ 19.05.2022 20:33 Сталося в моему житті так, що саме ігри я не купував в Стімі/Оріджині чи ще в чомусь. От реально - не купував і все.
По суті, зараз буде перша моя покупка, тому може трохи дивні питання поставив)
"Це порт на ПК" - соррі, але я не зрозумів трохи. Це назва гри, чи коментар до Horizon ?)
-
konb999
Member
Не правда,- я в хорайзон поочередно играл дома на системнике и на работе на ноуте и все нормально синхронизировалось через облако. В стиме правда.Alligator: ↑ 19.05.2022 20:24Ви так кажете начебто гру можно активувати тільки зараз і тільки на цьому ПКromawrq: ↑ 19.05.2022 20:03 А шо порадите купити для мого ПК (i7 3770, RTX 2060 Super) і це все добро на Windows 7
Дякую!
-
afhpwnd
Member
Лучше давите косынку на ультра пресете графики в 4к или сапера.Devijack: ↑ 19.05.2022 21:03 Так что стоит что бы поиграть или такое же Г как прошлые части?
-
white_noise
Member
Доречі, сьомі герої зараз на розпродажі в Епіків (-75 % - 172,25 грн. (замість 689 грн.))