Останні статті і огляди
Новини
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
mumu
Member
дивно, бо практика по таким справам уже майже рік існує, на користь водіїв.
https://thepage.ua/ua/news/diya-v-diyi- ... nya-v-diya
https://sud.ua/ru/news/publication/2233 ... herez-diyu
мабуть, зіграло те, що на вимогу зразу він нічого пред'явити не зміг, що і було зафіксовано при складанні постанови про притягнення до відповідальності. Що правильно.
https://thepage.ua/ua/news/diya-v-diyi- ... nya-v-diya
https://sud.ua/ru/news/publication/2233 ... herez-diyu
мабуть, зіграло те, що на вимогу зразу він нічого пред'явити не зміг, що і було зафіксовано при складанні постанови про притягнення до відповідальності. Що правильно.
-
Paradox1306
Member
-
leif
Member
- в КП2077 щойно додали вбудований бенч в новому патчі
- я виклав свій результат в обговоренні новини
- 5 мінусів, п'ять Карл
це прекрасно, не треба тут всілякі тести викладати, шановним форумчанам так не потрібно і не цікаво, що аж на тобі мінус.
потрібен базар, де люди тільки в новинних обговореннях скаржаться на ціни і дають офігєнні експертні прогнози "як воно буде далі", а решта топіків остаточно порожніють.
Е - ентузіазм
- я виклав свій результат в обговоренні новини
- 5 мінусів, п'ять Карл
це прекрасно, не треба тут всілякі тести викладати, шановним форумчанам так не потрібно і не цікаво, що аж на тобі мінус.
потрібен базар, де люди тільки в новинних обговореннях скаржаться на ціни і дають офігєнні експертні прогнози "як воно буде далі", а решта топіків остаточно порожніють.
Е - ентузіазм
-
Paradox1306
Member
leif
не, в осбуждения люди заходят ныть и больше ничего им не нужно, вышел интел - ныть, дрова нвидиа - ныть, вк дешевеют - ныть, офлайн игру лучше поддерживают чем онлайн сервисы - ныть и тд. круговорот нытья в природе
не, в осбуждения люди заходят ныть и больше ничего им не нужно, вышел интел - ныть, дрова нвидиа - ныть, вк дешевеют - ныть, офлайн игру лучше поддерживают чем онлайн сервисы - ныть и тд. круговорот нытья в природе
-
leif
Member
Егеж, от і я прийшов понити у флудилці як все погано і ентузіазму немаєParadox1306: ↑ 16.02.2022 12:39круговорот нытья в природе
насправді, так просто веселіше/цікавіше, коли всі на форумі щось ковиряють, налаштовують, збирають, перебирають тощо. Тоді це якась спільнота дійсно (як було колись, коли сайт був молодий і гарний). а те, що зараз це скоріше балаган і десь збоку десяток людей, які досі щось крутять в компі, а не тільки експертну експертизу по фондових ринках дають
-
Paradox1306
Member
leif
нз, людей с которыми на форуме можно поговорить хватает, но то больше лс
Отправлено спустя 28 секунд:
вот вопрос, ставлю вин 10, а нету нетворк контролер драйвера, как фиксить это хрень?
нз, людей с которыми на форуме можно поговорить хватает, но то больше лс
Отправлено спустя 28 секунд:
вот вопрос, ставлю вин 10, а нету нетворк контролер драйвера, как фиксить это хрень?
-
Sanьka
Member
У тебя до сих пор бомбит от минусов на форуме? , Карл!!!!leif: ↑ 16.02.2022 12:37- 5 мінусів, п'ять Карл
-
Paradox1306
Member
подсунуть медиатековский драйвер с сайта, чет заметил что 10 в стоковом виде всё что з590 и новее не имеет по дефолту и остаешься ты без драйверов на сеть, что отправляет тебя за еще 1 устройством и флешкой
-
koteyjah
Member
leif
Я вчера тестил на минималках, и на средних - как было 37мин, 70 макс, 50 средних - так и оставалось, выше не ставил, все таки печь1080 и 2к разрешение. Или бенч не тестит, или там разницы нет. Может на выходных посмотрю на предмаксимальных, может там разница будет.
Я вчера тестил на минималках, и на средних - как было 37мин, 70 макс, 50 средних - так и оставалось, выше не ставил, все таки печь1080 и 2к разрешение. Или бенч не тестит, или там разницы нет. Может на выходных посмотрю на предмаксимальных, может там разница будет.
-
leif
Member
власне запустив один раз після оновлення до 1.5, а після вашого посту ось прогнав на різних пресетах без rtx: цікавий бенчмаркkoteyjah: ↑ 17.02.2022 10:35бенч не тестит
-
DuckRider
Member
Нечего в современном пк крутить кроме водыleif: ↑ 16.02.2022 12:46Егеж, от і я прийшов понити у флудилці як все погано і ентузіазму немаєParadox1306: ↑ 16.02.2022 12:39круговорот нытья в природе
насправді, так просто веселіше/цікавіше, коли всі на форумі щось ковиряють, налаштовують, збирають, перебирають тощо. Тоді це якась спільнота дійсно (як було колись, коли сайт був молодий і гарний). а те, що зараз це скоріше балаган і десь збоку десяток людей, які досі щось крутять в компі, а не тільки експертну експертизу по фондових ринках дають
-
leif
Member
все вирішилось банальним вимкненням gsync інколи забуваю, що бенчі його не люблятьleif: ↑ 17.02.2022 14:00цікавий бенчмарк
я не згоденDuckRider: ↑ 17.02.2022 14:28Нечего в современном пк крутить кроме воды
-
DuckRider
Member
Приведи примерleif: ↑ 17.02.2022 14:32все вирішилось банальним вимкненням gsync інколи забуваю, що бенчі його не люблятьleif: ↑ 17.02.2022 14:00цікавий бенчмаркя не згоденDuckRider: ↑ 17.02.2022 14:28Нечего в современном пк крутить кроме воды
-
Scoffer
Member
педаліDuckRider: ↑ 17.02.2022 14:40Приведи пример
-
Paradox1306
Member
DuckRider
оперативка, цп, кастом самого корпуса, клавы
оперативка, цп, кастом самого корпуса, клавы
-
DuckRider
Member
Что оперативка и цп?
Разгон озу в коме с выхода бдая
Цп не пинается
Кастом корпуса - гвно из колхоза, хуже по качеству и виду почти любого китайца
-
leif
Member
ну ти ж знаєш, що окрім всіх експериментів власне з конфігами заліза, мої системи ретельно тюнінговані, бенчені, результати викладені багато разів і я в цьому бачу і сенс і профіт і отримав вагон задоволення поки це все зробив. відкрий будь-який західний великий форум чи редіт, там чимало людей ковиряють таймінги, PBO, даунвольт амперів тощо, звідки я власне і взяв більшу частину інфи необхідної для своїх розваг. у нас теж такі люди є, але це ж три з половиною людини на весь форум.
а з водою історія це трохи про інше ніж trial and error класичного оверклокінгу\даунклокінгу\тюнінгу. вода це в першу чергу уважний підбір компонентів, розрахунок потрібної потужності СО для бажаного рівня тиші, вправність і акуратність в їх встановленні, естетичний аспект і т.д.
а з водою історія це трохи про інше ніж trial and error класичного оверклокінгу\даунклокінгу\тюнінгу. вода це в першу чергу уважний підбір компонентів, розрахунок потрібної потужності СО для бажаного рівня тиші, вправність і акуратність в їх встановленні, естетичний аспект і т.д.
-
Paradox1306
Member
DuckRider
мой цп пинается и очень хорошо, оперативка тоже себя хоро чувствует
вот, на форуме человек себе кастом стол-корпус сделал, красота
-
DuckRider
Member
Райзен 2600?Paradox1306: ↑ 17.02.2022 14:52 DuckRider
Отправлено спустя 2 минуты 5 секунд:
Немножко дорого стало брать 12900к и амперы. А те кто берут - биос видели один раз в жизниleif: ↑ 17.02.2022 14:51 ну ти ж знаєш, що окрім всіх експериментів власне з конфігами заліза, мої системи ретельно тюнінговані, бенчені, результати викладені багато разів і я в цьому бачу і сенс і профіт і отримав вагон задоволення поки це все зробив. відкрий будь-який західний великий форум чи редіт, там чимало людей ковиряють таймінги, PBO, даунвольт амперів тощо, звідки я власне і взяв більшу частину інфи необхідної для своїх розваг. у нас теж такі люди є, але це ж три з половиною людини на весь форум.
-
Paradox1306
Member
DuckRider
10900к
10900к