Останні статті і огляди
Новини
Авиация и космические технологии
-
Clay Allison
Member
В этой теме предлагаю обсуждать самолёты, вертолёты, космические аппараты и т. п.
ЗАПРЕЩЕНО системы вооружений, ракеты/снаряды/тощо
ЗАПРЕЩЕНО системы вооружений, ракеты/снаряды/тощо
-
movi
Member
Хрень собачья))Scoffer: ↑ 06.02.2022 14:11Старлінк ніколи не окупиться клієнтами де навіть наземні провода місцеві провайдери обломались вести, а значить у нього зовсім інший бізнес-план.
Просто кто то хочет не напрягаться и сорвать куш. Поэтому на улицу с двухэтажками всякие киевстары домолинки и прочие зажравшиеся конторки не тянут свои шнурки. Им проще заволочь в многоэтажку еще один конец конкурируя с еще с пятью такими же лайно-едами. Будут тянуть и демпинговать ценами. Но ни один не посчитает что вот есть улица длиной в километр, на которой одна сторона сплошь двух-этажная и у людей нет никакого интернета кроме мобилок или всратого вай-фая от какого то Васяна со скоростью 2- мб...Мотивировка - нам не выгодно)) Понимаешь? Они могут продавать услугу даже дороже чем с многоэтажками и люди будут согласны! о нет! Не выгодно. Будут резать провода конкурентам, драться за бабульку пенсионерку но не идут туда где есть люди согласные на все.
И все это было бы весьма убедительно, (кто мы что бы знать все тонкости подсчетов прибыли)) вот только есть одно Но! На фоне этих скыглынь про нивыгадна один такой себе пров тупо согласен тащить к вам прямо в квартиру (причем даже не спрашивая - Будут ли остальные жильцы тоже подключатся? - А вот лучше бы вы сами пару домов опросили и сказали нам, ага, может они согласны, то вот тогда мы бы возможно рассмотрели ит.д.) и не что нибудь - а оптику! Да, вот так, оптику. Да что улица с двух-этажками - он вообще работает по частному сектору!! Наверное себе в убыток
Відправлено через 4 хвилини 40 секунд:
Ой, ..ля, да заткнись уже. Даже не в такой огромной стране как Испания есть АДСЛ. Не надо тыкать всякую хрень оторванную от реальности. У нас тоже есть 4 почти везде - вот только чуть поезд отошел от станции и кукарекай до следующей без интернета. Кого ты лечишь?! картинки мне суешь, людей послшай которые там живут а не звезди.Scoffer: ↑ 06.02.2022 14:26Там все давно і щільно покрито 4G/5G. В твоїх коментах на хабрі сидять такі ж диванні фантасти як і ти
-
Scoffer
Member
movi
Так працює лише в зажопінськах. В нормальних платеспроможних місцях все давно покрито провайдерами. У мене в напівдохле село де півтори хати на вулиці, 70 км від одного великого міста і 120 від іншого вже оптику провели.
Так працює лише в зажопінськах. В нормальних платеспроможних місцях все давно покрито провайдерами. У мене в напівдохле село де півтори хати на вулиці, 70 км від одного великого міста і 120 від іншого вже оптику провели.
-
mumu
Member
Scoffer
тим не менше, канадці і американці купляють. І їм подобається якість зв'язку і прайс за 100 баксів в місяць і скільки там обладнання коштує. А в нас за 100 баксів в селах тягнуть оптику і за 10 баксів абонплати отримуєш стабільний доступ до інтернету з норм швидкістю. Тому до нас старлінку малоперспективно заходити
тим не менше, канадці і американці купляють. І їм подобається якість зв'язку і прайс за 100 баксів в місяць і скільки там обладнання коштує. А в нас за 100 баксів в селах тягнуть оптику і за 10 баксів абонплати отримуєш стабільний доступ до інтернету з норм швидкістю. Тому до нас старлінку малоперспективно заходити
-
Scoffer
Member
Тому, що в твоїй Іспанії провід нікому не всрався. Народ зараз на 146% з ноутами і мобільниками на з'ємних хатах де власники не схвалюють дірки від стаціонарних провайдерів, а контракти підписуються на роки вперед. Часто на довше ніж жити на тій хаті збираєшся. Мозок вруби вже нарешті.movi: ↑ 06.02.2022 14:40есть АДСЛ
Відправлено через 56 секунд:
mumu
Це бета-ціни, для затравки, так би мовити. Щоб вийти на окупаємість їх з часом підвищать.
Востаннє редагувалось 06.02.2022 14:46 користувачем Scoffer, всього редагувалось 2 разів.
-
movi
Member
Кстати это одна из причин почему у нас против них так развит проводной - у них телефонная сеть была развита гораздо более нашей, поэтому на нее хорошо легла технология АДСЛ. У нас же городской телефон всегда был дефицитом еще с Совка даже не в частном секторе. Про сельскую местность и говорить нечего. Один телефон в сильради и то сомневаюсь.
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
нет, это тебе надо уже заткнуться и не позориться))Scoffer: ↑ 06.02.2022 14:45Мозок вруби вже нарешті.
Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
Хватит уже нести свой бред. уже сейчас есть от Старлинка предложения гораздо дороже за более высокую цену. Ты видимо не знаешь, иначе верескотив бы шо 100 баксов то не правда!!Scoffer: ↑ 06.02.2022 14:45Це бета-ціни, для затравки, так би мовити.
-
Scoffer
Member
movi
Може це тобі краще звалити з теми, в котрій ти ні в зуб ногою?) Оно йди на хабр, пиши захоплені відгуки.
Я за освітою радіофізик. Радіозв'язок - моя тема. Мене навіть в НАНУ за фахом намагались хантити.
Може це тобі краще звалити з теми, в котрій ти ні в зуб ногою?) Оно йди на хабр, пиши захоплені відгуки.
Я за освітою радіофізик. Радіозв'язок - моя тема. Мене навіть в НАНУ за фахом намагались хантити.
-
movi
Member
но дырку от городского на котором и есть тот АДСЛ они схвалюютьScoffer: ↑ 06.02.2022 14:45власники не схвалюють дірки від стаціонарних провайдерів
Відправлено через 1 хвилину 59 секунд:
за фахом ты тупой балабол, вот это у тебя получается. На хабр ты конечно не пойдешь - там тебе быстро укажут пробелы в информированности. поэтому резвишься тут.Scoffer: ↑ 06.02.2022 14:51Я за освітою радіофізик. Радіозв'язок - моя тема. Мене навіть в НАНУ за фахом намагались хантити.
Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Может ты еще и доктор в медицине? Судя по твоим тупым высерам в ковидной теме, а, физик?
-
Scoffer
Member
movi
Важко тупим по життю бути правда?
Відправлено через 8 хвилин 29 секунд:
Важко тупим по життю бути правда?
Відправлено через 8 хвилин 29 секунд:
Коментатори чомусь думають, що в місцях з переповненими мобільниками супутник не перетвориться на такий же Там ледве 200 тисяч клієнтів замість десятків мійльонів, і вже просадки. Що взагалі-то очікувано._clawfinger_: ↑ 05.02.2022 17:30Також варто почитати коментарі під матеріалом.
-
movi
Member
Судя по тебе то не дуже. Баран бараном.Scoffer: ↑ 06.02.2022 15:00Важко тупим по життю бути правда?
Я вот не знаю что ты писало во времена когда Маск только строил свои многоразовые, но судя по состоянию твоей тупорылости писало ты ровно то же, что и на Хоботе рогозинские поцриоты)) Не взлетит, куда ему, если бы было выгодно то мы бы уже сами давно, аферист еще не ответил за Пай-Пел и т.д.
А сейчас все засунули в зад свои языки. И ты кстати тоже можешь последовать их примеру
Відправлено через 7 хвилин 54 секунди:
Тупой опять подменяет - откуда в частном секторе и в местах с малой плотностью "купа мобилок" ?!! Физика за освитою це не бентежыть По друге - никто не отменял модернизацию спутников, это не те стационары на ГЦО, смена предполагается каждые 5 лет.Scoffer: ↑ 06.02.2022 15:08Коментатори чомусь думають, що в місцях з переповненими мобільниками супутник не перетвориться на такий ж
Відправлено через 4 хвилини 44 секунди:
Ладно, что-то утомил физик своей тупорылостью. Молчал бы про освиту и не дискредитировал собой ВО. А то видал уже кликуш-докторов наук, противников ГМО, с такими же тупорогими аргументам как в нашем случае.
-
Scoffer
Member
movi
Пояснюю останный раз для максимально тупих:
1. Приватний сектор в євроамериках покритий 4/5G вже кілька років як. Розплющ очі і подивись мапу покриття. У азіатів так взагалі іншого інету окрім мобільного практично не водиться. З ниттям про ADSL можна було оперувати 5 років тому, а не зараз.
2. Старлінк працює в парі з місцевими базовими станціями. Без місцевих базових станцій не працює. Зовсім не працює, ніяк. Тому не дивлячись на значне сузір'я на орбіті, цього інету немає ні над індусами, ні над кацапами, ні над китайцями. Тупо не дозволили побудувати БС.
3. БС будуть ставитись виключно там де будуть знаходитись для неї клієнти в радіусі дії, а не посеред тайги.
4. СпейсХ глибоко дотаційна контора, котра свої прибутки ні разу не показувала. За чужі гроші можна хоч сторазові ракети замутити. Нехай спочатку вийдуть на IPO і стануть публічною компанією, а там побачимо наскільки вигідні багаторазові запуски. Нагадую, бабоси на розробку другої моделі ракети і космокоробля до неї спейсх по якійсь дуже загадковій причині отримала від НАСА одразу після того як на першому запуску рвонула перша ракета. Тобто у них не було жодної діючої ракети, але конкурс на доставку товарів на МСК з відповідним фінансуванням вони вже виграли.
Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
Все, що робить останніми роками Маск - це розводняк для лохів. В цьому плані він майстер, тут просто перед ним знімаю шляпу.
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Особливо з собачою криптовалютою
Відправлено через 6 хвилин 53 секунди:
Вони навіть штати на даний момент не покривають. А з Канади взагалі малесенький густонаселений шматочок. Для повного покриття одних лише Штатів планується збудувати СОТНІ базових станцій.
Пояснюю останный раз для максимально тупих:
1. Приватний сектор в євроамериках покритий 4/5G вже кілька років як. Розплющ очі і подивись мапу покриття. У азіатів так взагалі іншого інету окрім мобільного практично не водиться. З ниттям про ADSL можна було оперувати 5 років тому, а не зараз.
2. Старлінк працює в парі з місцевими базовими станціями. Без місцевих базових станцій не працює. Зовсім не працює, ніяк. Тому не дивлячись на значне сузір'я на орбіті, цього інету немає ні над індусами, ні над кацапами, ні над китайцями. Тупо не дозволили побудувати БС.
3. БС будуть ставитись виключно там де будуть знаходитись для неї клієнти в радіусі дії, а не посеред тайги.
4. СпейсХ глибоко дотаційна контора, котра свої прибутки ні разу не показувала. За чужі гроші можна хоч сторазові ракети замутити. Нехай спочатку вийдуть на IPO і стануть публічною компанією, а там побачимо наскільки вигідні багаторазові запуски. Нагадую, бабоси на розробку другої моделі ракети і космокоробля до неї спейсх по якійсь дуже загадковій причині отримала від НАСА одразу після того як на першому запуску рвонула перша ракета. Тобто у них не було жодної діючої ракети, але конкурс на доставку товарів на МСК з відповідним фінансуванням вони вже виграли.
Відправлено через 7 хвилин 18 секунд:
Все, що робить останніми роками Маск - це розводняк для лохів. В цьому плані він майстер, тут просто перед ним знімаю шляпу.
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
Особливо з собачою криптовалютою
Відправлено через 6 хвилин 53 секунди:
Вони навіть штати на даний момент не покривають. А з Канади взагалі малесенький густонаселений шматочок. Для повного покриття одних лише Штатів планується збудувати СОТНІ базових станцій.
-
_clawfinger_
Member
Якщо просадки будуть з 500 до 100 мб, це не так критично, ніж сидіти на 300кб й немати ніякої альтернативи. Той же Джефрі пише, що сестра живе від нього за 70міль, інтернет 300кб й альтернативи нема. Він не пише що за інтернет, але не здивуюсь що це й є той же 4G. Стостовно бідних людей. В мене язик не повертається назвати людину бідною, яка готова заплатити 35К баксів що протягнути провід, який треба закопувати, бо нема стовпів. Тож для них Старлінк це реальний вихід з ситуації. Це з коментарів під статею Джефрі.Scoffer: ↑ 06.02.2022 15:08Коментатори чомусь думають, що в місцях з переповненими мобільниками супутник не перетвориться на такий же Там ледве 200 тисяч клієнтів замість десятків мійльонів, і вже просадки. Що взагалі-то очікувано.
А стосовно 4G в наших реаліях. У мене в якості резервного каналу лайфселл, й коли пропадає світло в районі, всі переходять на мобільний інтернет, швидкість в районі 200-400кб, мені для роботи вистачає, тож не парюсь.
Якось заради цікавості вирішив потестувати мобільний інтернет коли він перевантажений. На віхд 8мб, на вихід 2мб. Як на мене то досить непогано, от тільки коли мережа перевантажена отримуємо 400кб.
Ну а стоосовно Старлінку, час покаже що й як.
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
Ситуація з супутником рівно однакова як і з мобільним інетом. Поки там ніхто не сидить - все добре. Як тільки клієнтів набралася достатня кількість - починає тупити.
Спектр не резиновий. Немає принципової різниці в тому піде канал через супутник, або напряму з БС до клієнта. Сумарна пропусна спроможність залишається однаковою.
Це тільки проводами можна кожному протягнути і не заважати один одному.
Ситуація з супутником рівно однакова як і з мобільним інетом. Поки там ніхто не сидить - все добре. Як тільки клієнтів набралася достатня кількість - починає тупити.
Спектр не резиновий. Немає принципової різниці в тому піде канал через супутник, або напряму з БС до клієнта. Сумарна пропусна спроможність залишається однаковою.
Це тільки проводами можна кожному протягнути і не заважати один одному.
-
_clawfinger_
Member
Scoffer
Я думаю що Маск все таки щось придумає й все буде норм. Він везучий.
Он Тесла нарешті вперше показала прибуток, а то була постійно збитковою компанією.
Я думаю що Маск все таки щось придумає й все буде норм. Він везучий.
Он Тесла нарешті вперше показала прибуток, а то була постійно збитковою компанією.
-
_nic
Member
ну да Илон это рептилойд, которому просто нужно добраться любой ценой до своего запасного корабля, припаркованного на Марсе
-
Kronus
Member
Одним из назначений того спутника называли контроль за вырубкой лесов.
Один из сотрудников был в Карпатах и рассказывал, что лес пилят прямо возле курортов посреди дня.
И это, значит, они не видят. Надо со спутника посмотреть.
Один из сотрудников был в Карпатах и рассказывал, что лес пилят прямо возле курортов посреди дня.
И это, значит, они не видят. Надо со спутника посмотреть.
-
movi
Member
инфа от живущих там вызывает больше доверия чем твой бред.Scoffer: ↑ 06.02.2022 16:10 Приватний сектор в євроамериках покритий 4/5G вже кілька років я
звучит как каминг-аут от тебя. Типичный прокацапский наратив.Scoffer: ↑ 06.02.2022 16:10Все, що робить останніми роками Маск - це розводняк для лохів. В цьому плані він майстер, тут просто перед ним знімаю шляпу.
-
УСВ
Member
КОСМИЧЕСКИЕ нЬЮ-ВАСЮКИ....
Глава Государственного космического агентства Украины Владимир Тафтай заявил о новом проекте строительства украинского космодрома: на этот раз его решили обустроить на морской плавучей платформе.
Слова чиновника цитирует «Суспильное».
По словам Тафтая, реализовать проект планируют до 2027 года, а его общий бюджет составит около 4,8 миллиарда гривен.
«Это довольно небольшая стоимость, мы используем те технологические звенья, инфраструктуру, которую имеют украинские предприятия», — пояснил Тафтай.
По его словам, основной задачей космодрома станет запуск лёгких ракет для вывода на околоземную орбиту космических спутников.
Напомним, ранее губернатор Одесской области Сергей Гриневецкий сообщил, что на границе Одесской и Николаевской областей нашли подходящую площадку для строительства космодрома на суше. Судя по новой концепции, озвученной Тафтаем, этой площадке суждено остаться без применения.
----------------------------------------------------------
и идиоту понтно что очередной распил бабла...
Глава Государственного космического агентства Украины Владимир Тафтай заявил о новом проекте строительства украинского космодрома: на этот раз его решили обустроить на морской плавучей платформе.
Слова чиновника цитирует «Суспильное».
По словам Тафтая, реализовать проект планируют до 2027 года, а его общий бюджет составит около 4,8 миллиарда гривен.
«Это довольно небольшая стоимость, мы используем те технологические звенья, инфраструктуру, которую имеют украинские предприятия», — пояснил Тафтай.
По его словам, основной задачей космодрома станет запуск лёгких ракет для вывода на околоземную орбиту космических спутников.
Напомним, ранее губернатор Одесской области Сергей Гриневецкий сообщил, что на границе Одесской и Николаевской областей нашли подходящую площадку для строительства космодрома на суше. Судя по новой концепции, озвученной Тафтаем, этой площадке суждено остаться без применения.
----------------------------------------------------------
и идиоту понтно что очередной распил бабла...
-
Scoffer
Member
УСВ
У нас абсолютно не підходяще географічне положення для наземного космодрому. Перша ступінь падає десь за тищу-півтори кілометрів, друга практично вдвічі далі.
Просити Казахстан на зони падіння? Таке собі. Недешеве задоволення буде. Плюс в силу високої широти страждатиме вантажопідйомність.
Єдині нормальні варіанти це морський і повітряний старти.
Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
Ну і не треба забувати, що ракета з наземного космодрому в сторону Казахстану частину дороги летітиме над кацапстаном, що м'яко кажучи, неможливо в нинішній ситуації.
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
Та і взагалі у нас навколо щільнозаселені території в яку сторону не плюнь.
У нас абсолютно не підходяще географічне положення для наземного космодрому. Перша ступінь падає десь за тищу-півтори кілометрів, друга практично вдвічі далі.
Просити Казахстан на зони падіння? Таке собі. Недешеве задоволення буде. Плюс в силу високої широти страждатиме вантажопідйомність.
Єдині нормальні варіанти це морський і повітряний старти.
Відправлено через 5 хвилин 9 секунд:
Ну і не треба забувати, що ракета з наземного космодрому в сторону Казахстану частину дороги летітиме над кацапстаном, що м'яко кажучи, неможливо в нинішній ситуації.
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
Та і взагалі у нас навколо щільнозаселені території в яку сторону не плюнь.
-
УСВ
Member
ты меня за лоха совсем уж недержи.. знаю я все это.. на нашим ураппоциротам главное бабло распилить которое вымутят на это делоScoffer: ↑ 08.02.2022 00:41 УСВ
-
tablestikus
Member
Scoffer
Від Ужгороду до Луганська - 1240км. Гарна терріторія для утилізації перших ступіней)
Від Ужгороду до Луганська - 1240км. Гарна терріторія для утилізації перших ступіней)