Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
murzik
Member

Повідомлення

щось багато хочуть, але економія на доставці і вже дабл https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/velo ... M51gT.html
боя кщо цей, то доставка під 1к + переобладнання на дабл 1-2к. https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/meri ... Nwlrx.html

не знаю чому, але хочу змінити GT на інший з меншою рамою. якщо GT продам за 14.5-15к, то невелика доплата вийде
dead_rat
Member

Повідомлення

murzik: 16.01.2022 14:28переобладнання на дабл 1-2к
:lol:
1-2к баксов чтоли? Новая манетка, перекидка и звёзды и работа за 2к гривен?

Хотя зачем, наоборот же все фапают на сингл
Востаннє редагувалось 16.01.2022 14:30 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
murzik
Member

Повідомлення

murzik: 16.01.2022 13:55 вже говорили, забув. щоб з сінгл на дабл - потрібно міняти каретку, шатуни? чи лише зірки, перекидка, манетка?
Отправлено спустя 28 секунд:
dead_rat: 16.01.2022 14:30
murzik: 16.01.2022 14:28переобладнання на дабл 1-2к
:lol:
1-2к баксов чтоли? Новая манетка, перекидка и звёзды и работа за 2к гривен?
шатуни і каретку не потрібно?
dead_rat
Member

Повідомлення

murzik: 16.01.2022 14:30шатуни і каретку не потрібно?
Возможно, но я не уверен.
murzik
Member

Повідомлення

dead_rat
ну от і 2к :D + доставка, ітого 21500.
Востаннє редагувалось 16.01.2022 14:42 користувачем murzik, всього редагувалось 1 раз.
odessitmws
Member

Повідомлення

dead_rat: 16.01.2022 14:20а с другой жалуетесь что хребет не железный и болит от таких приколов…
нет, болела у меня 5ая точка, а были бы заметные удары я бы разумеется встал, опять же хотелось проверить новый вел на ощущения в равных условиях с 2х подвесом на дубовой передней вилке (задняя подвеска мягкая была) вышло кажись даже лучше в плане комфорта, а в плане скорости так вообще космос (на мягкий аморт который при педалировании аж раскачивало и не очень удачную планетарку в 7ск по кпд вкупе с 20кг весом уходило очень много энергии
murzik
Member

Повідомлення

odessitmws
щоб задниця звикла до сідла, потрібно трохи часу і катати частіше
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 16.01.2022 14:25На ногах и амортизируешь и управляешь лучше.
+

Отправлено спустя 3 минуты 16 секунд:
dead_rat: 16.01.2022 14:25А наезд на кирпич или бревно сидя в седле это кайф, ощущения будто все позвонки разом хотели улететь через затылок
истории из жизни. полет в дерево минус шлем и месяц палец в гипсе. история 2 три месяца в гипсе, ребра, рука, недолет 1 метр прямо в сосну. МТБ в принципе опасная штука

Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
murzik: 16.01.2022 14:28щось багато хочуть, але економія на доставці і вже дабл
оно такое же как твой GT
dead_rat
Member

Повідомлення

odessitmws: 16.01.2022 14:40болела у меня 5ая точка
1. Велошорты с памперсом
2. Подбор подходящего седла и настройка посадки
3. Катание для привыкания, со временем ноги становятся сильнее и на них переходит больше нагрузки, а пятая точка разгружается.

И будет успех :)
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
да, тільки рама менше
і вилка "маніту air" - краще ж за сантур air?
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 16.01.2022 14:54да, тільки рама менше
вынос у себя поменяй и все. зачем менять одно на такое же ? я серьезно

Отправлено спустя 51 секунду:
murzik: 16.01.2022 14:54і вилка "маніту air" - краще ж за сантур air?
маркхор бюджетная вилка с 30 ногами. у меня 32. сейчас норма 34. оно где то одинаково на той Мериде и твоем ГТ. поменяй вынос я задал вопрос ты б.... даже свой вынос не знаешь в размере но хочешь вел менять
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 16.01.2022 14:59вынос у себя поменяй и все.
Вполне решение на сезон.

Я так «уменьшил» свой первый шоссер, пока не сумел его выгодно продать.
mumu
Member

Повідомлення

murzik,
пограйся з налаштуванням вилки, з тиском в колесах. Твій велосипед має нормально і комфортно їхати. Може тобі він просто чомусь не подобається, типу колір не той або тобі прям кросс подобається і все на тому, тому суб'єктивно страждаєш.

о, Капущак ссилався на відео gcn як мтб не їде. ось воно. взагалі не їде:

:gigi:
WalkMan
Member

Повідомлення

mumu
якийсь тест покришок, а ни типу велосипеда
odessitmws
Member

Повідомлення

Хмм мне казалось что разницы наката промы насыпь нету, но решил тут качнуть новое колесо и оно 7минут крутилось :-/ (не раскручивал просто 1движение на сантиметров 30)
На настроенной не пережатой насыпи такого даже близко не было...
Ну и банально удобно не нужно думать за настройку(особенно доставляет если при затягивании оси пережимаются конуса) смазку +1лишний пыльник в самом проме
Так что если вел дорогой то промы по умолчанию должны быть имхо как минимум по причине технологичности
Hotspur
Member

Повідомлення

odessitmws: 18.01.2022 11:35Хмм мне казалось что разницы наката промы насыпь нету, но решил тут качнуть новое колесо и оно 7минут крутилось
разницы и нет :) . Вася Капущак даже видео делал
Telcontar
Member

Повідомлення

Брат зараз обирає гравійник для покатушок по місту і періодичних виїздів за місто. Який варіант на вашу думку кращий?
leif
Member

Повідомлення

Telcontar
хм... непростий вибір. 'народний топчік за свої гроші' vs 'базова модель А-бренду' vs 'щось середнє між ними', я би взяв мабуть MARIN. топстоун імхо вартує брати якщо акцент в першу чергу на швидкість на асфальті, геометрія більш агресивна у порівнянні з маріном та циклоном
Telcontar
Member

Повідомлення

leif: 18.01.2022 15:45 Telcontar
хм... непростий вибір. 'народний топчік за свої гроші' vs 'базова модель А-бренду' vs 'щось середнє між ними', я би взяв мабуть MARIN. топстоун імхо вартує брати якщо акцент в першу чергу на швидкість на асфальті, геометрія більш агресивна у порівнянні з маріном та циклоном
Дякую :beer:
Ще йому підкинули як варіант: А також пропонують оформити передзамовлення на Merida Silex 300 на травень :insane:
Востаннє редагувалось 18.01.2022 15:55 користувачем Telcontar, всього редагувалось 1 раз.
3-14
Member

Повідомлення

За обвісом той циклон найкращий, але який же він потворний :rip: Таке відчуття що раму просто з МТБ якогось забрали
Відповісти