Флудилка (часть 4)

Куратор теми: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
leif
Member

Повідомлення

Volodimir: 15.01.2022 13:17Вкус и рядом не стоял с кофе из кофеен
а кава власне там точно така сама була? :) бо якщо там якесь палево закуповують (в офісах, судячи з усього не рідкість) то гарну каву з нього не звариш ніяк

Відправлено через 1 хвилину :
Volodimir: 15.01.2022 13:17Пока новая и из ремонта только была - все было более-менее, но после нескольких месяцев опять фигня
знову ж таки, в офісах ніхто за ними не доглядає, каву нормально не купують, вода невідомо яка і т.д. це нерелевантно, на мій погляд. треба вважати на досвід уважного домашнього юзера
GoToHell
пес Патрон

Повідомлення

На работе уже 11 лет пашет saeco, чистили раз пять, один раз с полным разбором. Кнопки стали отваливаться. К кофе претензий никаких
Scoffer
Member

Повідомлення

leif: 15.01.2022 13:12цим я і обходився останні років 15
Тоді переходь на новий рівень
спойлер
Зображення
Зображення
:D
Volodimir
Member

Повідомлення

ЮЗают эту кофеварку как дома, заливают чистую воду и т.п. Сама конструкция у них такая - одноразовая.
Sanьka
Member

Повідомлення

говорят что все домашние кофеварки - гівно. Окромя может быть самых топовых.
Норм проф кофеварки, на которых бабки зарабатывают. Но и они требуют ухода, правда там это окупается с лихвой.
Volodimir
Member

Повідомлення

Вот канал вроде как соображающего человека на тему быттехники

Отправлено спустя 5 минут 32 секунды:
Sanьka: 15.01.2022 14:07говорят что все домашние кофеварки - гівно. Окромя может быть самых топовых.
Это так и есть, и топовые тоже несут неправильный мед.

Отправлено спустя 53 секунды:
Не кофеварки, кофемашины. С кофеварками можно жить.
leif
Member

Повідомлення

надходять різні думки та оцінки, як і завжди з цього приводу, це я вже раз мабуть 5й подивився на ці кавомашини, попередні всі підходи не завершувались покупками, але інтерес залишався. коротше кажучи, настав час спробувати і розібратись самому, якщо вже лайно то так тому і бути, напишу тут свій чесний і незаангажований юзєр ікспірієнс як про TR1950X :lol:
Hum
Member

Повідомлення

Sanьka: 15.01.2022 14:07 говорят что все домашние кофеварки - гівно. Окромя может быть самых топовых.
Норм проф кофеварки, на которых бабки зарабатывают. Но и они требуют ухода, правда там это окупается с лихвой.
Нормальные потому, что бабки на них зарабатывают :laugh:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Scoffer: 15.01.2022 14:03Тоді переходь на новий рівень
можешь использовать старый советский утюг, и не надо греть постоянно песок :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
Sanьka: 15.01.2022 14:07говорят что все домашние кофеварки - гівно.
для дому кофеварка такое себе, проще что то минимальное.. гейзерная или в турке прямо.
Scoffer
Member

Повідомлення

Hells Angels
Особисто на мій смак, різниця в пісках або просто на плиті десь на рівні похибки вимірювання. Але кавомани створджують що я ніфіга не шарю :laugh:

Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
В принципі так воно і є. Кава мені здається сильно переоціненим напоєм, щоб стільки з нею возитись.
7mindfields
Member

Повідомлення

Scoffer: 15.01.2022 15:06 Hells Angels
Особисто на мій смак, різниця в пісках або просто на плиті десь на рівні похибки вимірювання. Але кавомани створджують що я ніфіга не шарю :laugh:

Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
В принципі так воно і є. Кава мені здається сильно переоціненим напоєм, щоб стільки з нею возитись.
Песок тоже с позолотой должен быть? по стопам аудиофилов
Scoffer
Member

Повідомлення

7mindfields
Ну, дехто пісок підсолює :D
Volodimir
Member

Повідомлення

Песок - в идеале с Арракиса, со спайсом. На крайний случай - из ОАЭ.
Hells Angels
Member

Повідомлення

Scoffer у меня гейзерная на 2 чашки.. просто, дешево и без гемора в обслуживании :)

представляю тех людей с этой приблудой у кого есть коты, дорогущий лоток :lol:
Hum
Member

Повідомлення

Hells Angels
Потом кофе даже лучше становится :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

Hells Angels
Лоток з підігрівом :D
WakeMe
Member

Повідомлення

leif: 15.01.2022 14:31настав час спробувати і розібратись самому
Очень много от кофе самого ещё зависит. У меня дома при заваривании в чашке или через воронку с фильтром, кофе вкуснее получается чем во всех кофетериях, где я пил его. Отчасти потому там кофе дешман всякий сыпят в кофемашины, грн по 200-300 за кг. А я моносорт по 800 :dontknow:
Hum
Member

Повідомлення

Scoffer
Сначала кофе зверушки выкакали, а потом котик сверху полирнул. Напиток богов :rotate:
leif
Member

Повідомлення

WakeMe: 15.01.2022 15:26Очень много от кофе самого ещё зависит
саме так, все починається з самого матеріалу, потім вже йдуть методи як ти його хочеш готувати, дивишся що з цього виходить. принаймні я так бачу, тому і відгуки "у нас в офісі така" (вони зазвичай негативні всі) не враховую особливо, на противагу їм домашні юзери інакше трохи оцінюють. але, в свою чергу, треба робити поправку на нездатність більшості людей критикувати те що вони купили :laugh: тому виходить, що по відгуках, як і завжди, фіг складеш повноцінну думку, єдиний вихід — ризикнути і купити, що я і зробив.
Sanьka
Member

Повідомлення

Пейте чай, не морочте голову.
Закрито