Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
_clawfinger_
Member

Повідомлення

WalkMan
угу тільки репутація страждає. :)
WalkMan
Member

Повідомлення

_clawfinger_
в тебе хоч якісь статуси є, з «прогресом». У мене один раз посилка відправлена морем, там ≈50 днів, взагалі тишина була, а ж поки контейнер не пройшов митницю в Одесі. Поїзд хоч і не швидкий, але хоча б прогнозований.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

WalkMan
я отримав усі відправлення через нову пошту всього 4 було, всі вже на руках. Ось це остання містом, бо там акумулятори вони повітрям не літають, тільки по землі, от й мандрують. А так згоден, що хоч якийсь статус є, але прогрес реально як у равликів. 8 днів з Бресту до Польщі, хоча Україна взагалі поряд!!! Вони ще 8 днів до української митниці будуть мандрувати, потім ще 14 днів буде митниця "розмитнювати".... :horror: :facepalm:
torny
Member

Повідомлення

_clawfinger_, про акумулятори не зовсім так. Літають вони літаками.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

torny
тут писали що ні, тільки поїздами, або кораблями.

Я дивився у всіх продавців акумуляторами нема можливості обрати службу доставки, щоб спихнути на нову пошту. Було б швидше ніж містом.
WalkMan
Member

Повідомлення

_clawfinger_
я ж тобі навіть відповідав, що китайці повітрям доставляють

Відправлено через 20 секунд:
viewtopic.php?p=3122447#p3122447
torny
Member

Повідомлення

_clawfinger_, писали, хто не знає. Це властиво деяким людям. "Якщо я чогось не бачу, цього не існує"
Я вже багато років регулярно отримую як товари з ліпошками, так і самі акуми ліпо з токовіддачею до 70С. Летять через Францію та Німеччину.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Ясно.
Їдуть 16 аккумуляторів 18650 для павербанка. Корпус приїхав, давно вже, а от акумулятори в дорозі. :gigi:
Судячи з трекінгу міста, то їдуть поїздом. Трекінг я показував, нічого не змінилося. 28 грудня в Польщі трекнулися, з того часу тиша.
wow_w
Member

Повідомлення

https://sprotyv.info/photo/v-kitajskom- ... sti-i-foto
Згоріло 20 тонн вантажу Cainiao Smart Logistics Network, я так розумію це все посилки з алішки
zmax
Member

Повідомлення

wow_w
Это же РФ.
У меня сегодня закончился срок доставки одной из посылок, которую до этого продавец уже продлял на 2 недели. Мист "рулит"!
Hum
Member

Повідомлення

А через какие страны едет товар с алиэкспресс в Украину?
zmax
Member

Повідомлення

Почти всегда через Прибалтику, в трекинге обозначение Riga, Lv. Самолетом в Ригу, а потом уже машинами по Европе. Один раз была Германия в трекинге. Речь о регулярной доставке самолетами, поездами иначе.
Hum
Member

Повідомлення

zmax
Я просто знаю, что между РФ и КНР в последние годы сильно развилась логистика. Не может ли товар сначала попадать в РФ, а затем какими-то путями в Украину?
Sachem
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 07.01.2022 15:46Я дивився у всіх продавців акумуляторами нема можливості обрати службу доставки,
Как у кого с выбором способа доставки?
У меня уже с полгода... не помню точно, но выбора способа доставки с Али нет совсем, то есть мышкой кликаеш, а список не разворачивается.
zmax
Member

Повідомлення

Hum
не, через РФ только поездом аккумы видимо ездят. Самолетом в РФ нет смысла.
Sachem: 08.01.2022 17:00Как у кого с выбором способа доставки?
ali standart shipping почти всегда
_clawfinger_
Member

Повідомлення

Sachem: 08.01.2022 17:00 Как у кого с выбором способа доставки?
У меня уже с полгода... не помню точно, но выбора способа доставки с Али нет совсем, то есть мышкой кликаеш, а список не разворачивается.
Якщо продавець дає вибір служби доставки, то я обираю, зазвичай обираю службу алі й вказую відділення нової пошти що ближче до мене, цей метод працює без проблем. Тільки у даному випадку не було вибору, особливо з безкоштовною службою доставки.
Я так розумію, що мені було б дешевше замовити на амазоні, та обрати доставку кораблем, було б швидше й дешевше. У багатьох випадків вже амазон дешевше, ніж алі, навіть з доставкою через посередника. Поки що не у всіх, але все ж. Ну а якщо буде й швидше, то на алі не буде сенсу, тим паче що но амазоні присутні більшість великих китайських продавців.
yupi
Member

Повідомлення

Hum: 08.01.2022 16:52 zmax
Я просто знаю, что между РФ и КНР в последние годы сильно развилась логистика. Не может ли товар сначала попадать в РФ, а затем какими-то путями в Украину?
Через РФ только поездами едет, авиа в Украину нет, а вот через Латвию, Литву, Польшу, Германию легко
phobosse
Member

Повідомлення

Sachem: 08.01.2022 17:00У меня уже с полгода... не помню точно, но выбора способа доставки с Али нет совсем, то есть мышкой кликаеш, а список не разворачивается.
тоже самое, но когда товар уже в корзине, там можно изменить на любой доступный способ.
УСВ
Member

Повідомлення

али выдала мне возвращение платежа при споре
будет ли реакция продаца какаято ? или может молча проглотить ? решене обязательно к исполнению ? или продаван может отморозится и не возвращать ? ему какаоето порицание будет ? илиему пофиг и решение необязательно к исполнению?
LiquidStorm
Member

Повідомлення

УСВ: 12.01.2022 21:09 али выдала мне возвращение платежа при споре
будет ли реакция продаца какаято ?
вряд ли
УСВ: 12.01.2022 21:09или может молча проглотить ?
99.9%
УСВ: 12.01.2022 21:09решене обязательно к исполнению ?
100%
УСВ: 12.01.2022 21:09или продаван может отморозится и не возвращать ? ему какаоето порицание будет ? илиему пофиг и решение необязательно к исполнению?
деньги до завершения сделки - у али, а не у продавана, так что он может только матернуться в серцах, не более.
Відповісти