Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
leif
Member
DuckRider
А що у них є версії які виключно по бездротовому підключенню працюють? Я ніби дивлюсь, до всіх кабель під'єднується як варіант
А що у них є версії які виключно по бездротовому підключенню працюють? Я ніби дивлюсь, до всіх кабель під'єднується як варіант
-
DuckRider
Member
у них есть к8, который по проводу медленней многих по беспроводу... https://www.rtings.com/keyboard/reviews/keychron/k8leif: ↑ 07.01.2022 11:43 DuckRider
-
Dark-seer
Member
нет, есть много других монет которые будут копать, даже 50$ в месяц это хорошая прибыль из воздухаodessitmws: ↑ 07.01.2022 11:09да оно и без поса накроется
-
leif
Member
DuckRider
11ms це повільно? у кого стільки по бездротовому?
взагалі, не знаю, оце 7.7мс проти 11мс у двох сусідніх моделей в лінійці одного виробника це дещо дивно. логічніше буде, якшо у них ~однакова затримка, а різниця це просто огріхи методики вимірювання
взагалі, не знаю, оце 7.7мс проти 11мс у двох сусідніх моделей в лінійці одного виробника це дещо дивно. логічніше буде, якшо у них ~однакова затримка, а різниця це просто огріхи методики вимірювання
-
DuckRider
Member
ничего странного в разнице, такое в мышах сотню раз бывало)leif: ↑ 07.01.2022 12:22 DuckRider
https://www.rtings.com/keyboard/tests/latency
Вот таблица, выбери там latency receiver
-
leif
Member
так за рахунок чого різниця виникає? логічно, що залізо однакове ж там стоїть, нафіга на дві майже однакові клави тягнути різні нутрощі? це банально дорого для виробникаDuckRider: ↑ 07.01.2022 12:27ничего странного в разнице
непогано бездротові клави спрогресували, я і не знавDuckRider: ↑ 07.01.2022 12:27latency receiver
-
DuckRider
Member
Зачастую одинаковое железо оказывается не совсем одинаковым. Где-то экономят на кондерах, где-то разводка поменялась, где-то на контроллере решили сэкономить. В итоге получается, что либо сама рассыпуха и разводка дала задержку, либо вся рассыпуха дала вторичное ложное срабатывание, а чтоб его пофиксить пришлось увеличить в прошивке время подавления дребезга контактовleif: ↑ 07.01.2022 12:31так за рахунок чого різниця виникає? логічно, що залізо однакове ж там стоїть, нафіга на дві майже однакові клави тягнути різні нутрощі? це банально дорого для виробникаDuckRider: ↑ 07.01.2022 12:27ничего странного в разнице
-
leif
Member
між двома роками випуску однієї моделі різниця може бути така ж за логікою. ситуації, коли, умовно кажучи, на заводі залишилось багато комплектухи і контролерів від К6, а замовлення надійшло на К8, і навпаки. не буде ж виробник робити про це окремий пресреліз: зміна latency з ~8ms до 11ms це не той привід, адже мало хто помітить, тим паче буде виміряти за допомогою якихось серйозних методикDuckRider: ↑ 07.01.2022 12:36одинаковое железо оказывается не совсем одинаковым
-
Hells Angels
Member
leif зроби собі хорошу кастомну клаву, якої хватить на довго
-
Dark-seer
Member
успокойтесьleif: ↑ 07.01.2022 10:48щоб спробувати формат
-
DuckRider
Member
Повод может быть любым. Например, у рейзер однажды в заднем проходе зачесалось и в прошивке мыши докинули пару мс задержкиleif: ↑ 07.01.2022 13:19між двома роками випуску однієї моделі різниця може бути така ж за логікою. ситуації, коли, умовно кажучи, на заводі залишилось багато комплектухи і контролерів від К6, а замовлення надійшло на К8, і навпаки. не буде ж виробник робити про це окремий пресреліз: зміна latency з ~8ms до 11ms це не той привід, адже мало хто помітить, тим паче буде виміряти за допомогою якихось серйозних методикDuckRider: ↑ 07.01.2022 12:36одинаковое железо оказывается не совсем одинаковым
-
leif
Member
Hells Angels
Мені не треба надовго, мені цікаво чи буде зручніше на такій клаві у порівнянні з ТКЛ чи ні
Мені не треба надовго, мені цікаво чи буде зручніше на такій клаві у порівнянні з ТКЛ чи ні
-
DuckRider
Member
А вот это сомнительноleif: ↑ 07.01.2022 13:51 Hells Angels
Мені не треба надовго, мені цікаво чи буде зручніше на такій клаві у порівнянні з ТКЛ чи ні![]()
-
leif
Member
DuckRider
не спробую — не дізнаюсь
не спробую — не дізнаюсь
-
Dark-seer
Member
не знаю я в восторге от маленькой клавы
-
DuckRider
Member
Без ф-ок не тяжко?Dark-seer: ↑ 07.01.2022 13:53 не знаю я в восторге от маленькой клавы
-
Dark-seer
Member
ааа, у меня фки естьDuckRider: ↑ 07.01.2022 13:54Без ф-ок не тяжко?
-
7mindfields
Member
На 9400ф? И даром не нуженDark-seer: ↑ 07.01.2022 07:59 Вот с 1660 на 6гб
https://hotline.ua/computer-nastolnye-k ... ?tab=about
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
Так все эти девайсы необходимы в любом случаеФеном Феномыч: ↑ 07.01.2022 07:26 7mindfields
Не забываем про монитор к нему, мышь клава. Ну и разгон на нем такая себе затея.
За 27 > 32гб озу @3800, ссд pcie.3.0, интеграшка +1660, 27" 165грц va, можно скидку на itx сделать, минимум 3000.
Мы же про одноканал 2400?Volodimir: ↑ 06.01.2022 22:35впаянной![]()
Отправлено спустя 4 минуты 15 секунд:
На олх можно от 1500 взять утку, бу правдаleif: ↑ 07.01.2022 11:09якось дорого у порівнянні з KeychronHells Angels: ↑ 07.01.2022 10:58Ducky One 2 Mini
-
DuckRider
Member
Хотлайн меня налюбил. Моноблохи выдал по 20к вместо пк с 1660Dark-seer: ↑ 07.01.2022 07:59 Вот с 1660 на 6гб
https://hotline.ua/computer-nastolnye-k ... ?tab=about
-
7mindfields
Member
Если пользуешься F-ками или комбинациями через фки, то можешь не пробовать - очень неудобно
Отправлено спустя 48 секунд:
Ну так у тебя не 60% значит, а компактная 70/75%, в этом плане одну из самых компактных 75% вортексгир рейс 3 просто аннигилирует 60% даки раз два мини при практически тех же габаритах, но цена конечно поболее будет