Alienware представила Concept Nyx — игровой сервер для дома

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Tesseract
Member

Повідомлення

erazel: 03.01.2022 16:03 Не зовсім зрозумів як буде кілька юзерів. В всіляких geforce now кожен окремий користувач орендує окрему відяху.
Всілякі вмвари теж не вміють розділяти відяху між кількома віртуальними машинами, лише монопольно віддавати якійсь одній. Причому настільки монопольно що сама вмвара не може її використовувати поки ця відяха використовується віртуальною машиною.
Звісно навряд чи аліенвар тупо vmware esxi поставило, але якщо така солідна компанія не змогла толком реалізувати мультидоступ за роки то це напевне дуже важко.
Все вмвар уміє, але відяха повинна бути професійна, з підтримкою віртуалізації. Але насправді тут воно і не потрібно. Бо можна поставити кілька звичайних відях.
Та й сама віртуалізація не потрібна. Достатньо лише навчитись запускати кілька юзерів одночасно, і щоб під кожним працювало 3D прискорення. Це трохи складніше ніж простенькі AMD Link чи GameStream, але цілком можливо.
Salatik
Member

Повідомлення

erazel: 03.01.2022 16:03 Предлагаю обсудить Alienware представила Concept Nyx — игровой сервер для дома

Не зовсім зрозумів як буде кілька юзерів. В всіляких geforce now кожен окремий користувач орендує окрему відяху.
Всілякі вмвари теж не вміють розділяти відяху між кількома віртуальними машинами, лише монопольно віддавати якійсь одній. Причому настільки монопольно що сама вмвара не може її використовувати поки ця відяха використовується віртуальною машиною.
Звісно навряд чи аліенвар тупо vmware esxi поставило, але якщо така солідна компанія не змогла толком реалізувати мультидоступ за роки то це напевне дуже важко.
Соверменные видеокарты Quadro и Tesla умеют виртуаилизроваться на несколько GPU. Умельцы даже на GeForce это делали.
andrew_sc
Member

Повідомлення

Стоить эта штука на 4 пользователя будет как 8 компов. На этом пожалуй все.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Хочется задать вопрос Alienware - ребята вы бредите? Такого уровня безумия по отношению к потребителю я еще не встречал. То есть, если бы данный сервер позиционировался как готовое корпоративное решение для бизнеса, то вопросов не было бы. Но ведь данный сервер создан для игроков-энтузиастов :facepalm:

Хотя, логику появления данного девайса я понимаю. Если есть группа игроков, из допустим одного штата, которые хотят продлить жизнь игре или сервису своими силами, для них сей девайс может быть интересен. Впрочем как еще и миллион других серверов с относительно мощной графической подсистемой.
gehka3
Катярко

Повідомлення

Навангую четырёхсокетку плату, с четырьмя же видяшко уровня 3070 +-, для четырёх пользователей одновремённых - главное в этом ящичке - софт, умеющий работать с этими внутренностями, т.е. аналог четырёх среднеигровых ПК в одном корпусе и прайс на два три умноженным
Learjet
Member

Повідомлення

gehka3: 03.01.2022 19:10 прайс на два три умноженным
Это ж AW. Умножай на 8 :D
Salatik
Member

Повідомлення

gehka3: 03.01.2022 19:10 Навангую четырёхсокетку плату, с четырьмя же видяшко уровня 3070 +-, для четырёх пользователей одновремённых - главное в этом ящичке - софт, умеющий работать с этими внутренностями, т.е. аналог четырёх среднеигровых ПК в одном корпусе и прайс на два три умноженным
Я очень сомневаюсь что там десктопные карточки будут. Скорее какая-нибудь Tesla A40
notnbl4
Member

Повідомлення

gehka3: 03.01.2022 19:10главное в этом ящичке - софт, умеющий работать с этими внутренностями
майнер что-ли? :lol:
Scoffer
Member

Повідомлення

gehka3: 03.01.2022 19:10Навангую четыре односокетные платы, с четырьмя же видяшко уровня 3070 +-, для четырёх пользователей одновремённых
fixed :D

Відправлено через 3 хвилини 40 секунд:
zmax: 03.01.2022 16:54Поставил мощного и гудящего монстра в подвал, а сам играешь на телеке или ноуте в комфорте и без лишнего шума.
Це і зараз можна зробити. Оптичні кабелі HDMI передають на 100+ метрів. USB підсилювачі теж. Буде трішки лагу, але не зрівняти з тим що передати картинку по будь-якому мережевому протоколу зі стисненнями.
https://www.aten.com/global/en/products ... rs/ve7835/
Востаннє редагувалось 03.01.2022 21:47 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
Uliss
Member

Повідомлення

Input_Lag: 03.01.2022 17:22 Скоро мы все уйдем в облака.
я уже вещаю с облаков так сказать. не все так плохо как кажется поначалу, но ряд ограничений подбешивает конкретно, конечно. такие нюансы выползают, о существовании которых и знать не знал до того как начал пользоваться облаками.
benderOS
Member

Повідомлення

Scoffer: 03.01.2022 21:35
zmax: 03.01.2022 16:54Поставил мощного и гудящего монстра в подвал, а сам играешь на телеке или ноуте в комфорте и без лишнего шума.
Це і зараз можна зробити. Оптичні кабелі HDMI передають на 100+ метрів. USB підсилювачі теж. Буде трішки лагу, але не зрівняти з тим що передати картинку по будь-якому мережевому протоколу зі стисненнями.
Ишь че удумал, по hdmi еще что б и качество с такого сервака было!
Производитель сказал "жрать облачный гейминг в ютуб 720р качестве по WiFi онли" - потребитель ответил "есть". А вот эти все свои high fidelity оставьте себе, на 10 лет вперед - вывалить потом как никогда не виданный amazing just works.
zmax
Member

Повідомлення

Scoffer: 03.01.2022 21:35Це і зараз можна зробити. Оптичні кабелі HDMI передають на 100+ метрів. USB підсилювачі теж.
и как это мне позволит поиграть на ноуте? Это немного из другой оперы и стоить наверное будет как колесо от боинга. Я исхожу из того предположения, что сервисы облачного гейминга уже через обычный интернет гоняют, а значит в домашней локалке такое сделать точно можно . Вопрос только в софте
ДядяСаша
Member

Повідомлення

А шо, ідея має право на життя, такий собі франчайзинг. Це просто железяка, завантажуйте туди софт gf nov чи stadia, хто перший скористається можливістю той захопить найбільшу аудиторію.
Ідея в тому, щоб мінімізувати затримки та збільшити швидкість мережі. Наприклад: є багато клієнтів які хотіли б скористатися відповідним сервісом та навіть готові платити, але в умовному Пупянську слабо розвинені комп'ютерні мережі. Тут Укртелеком :lol: ставить сервак gfn в цьому місті. :super:
Та звісно ж хмарні компанії навряд чи будуть користуватися представленим апаратом. Хоча все може бути на місцевому рівні.
Востаннє редагувалось 03.01.2022 22:06 користувачем ДядяСаша, всього редагувалось 1 раз.
Scoffer
Member

Повідомлення

zmax
Ти замовляв ноут або телек. Телек підходить :D Конкретно атен дорого, але це типу топчик в своєму сегменті, можна і в рази подешевше знайти.
Хмарний геймінг рекомендую для початку спробувати, благо недорого на місяць. Може виявитись, що відчуття зовсім не ті, котрі обіцяють в рекламних буклетах.
Alligator
Member

Повідомлення

Они создали подобие домашней трансляции стима? :gigi:
Scoffer
Member

Повідомлення

Alligator
Ага, воно.
zmax
Member

Повідомлення

Scoffer: 03.01.2022 22:06Ти замовляв ноут або телек. Телек підходить
меня интересует софтовая реализация. Я году так в 17 майнил и перепробовал небольшое количество программ удаленного управления. Все они были не идеальны и играть или даже смотреть видео через них было невозможно. Я этому и удивляюсь, странно что еще никто не выпустил софтину заточенную под такой облачный гейминг на дому.
Scoffer
Member

Повідомлення

zmax
Стім же. Я й забув про нього. Але путнього нічого і не буде тому, що 48 гігабіт відеопотоку з останньої спеки HDMI не дуже гарно влізає в гігабітну домашню мережу.
Власне, 5 гігабіт з першої спеки родом з 2002го року теж не дуже влізає :D
Востаннє редагувалось 03.01.2022 22:30 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
Creature4O
Member

Повідомлення

У вас нет денег чтоб купить 3090ти? Не беда, у нас есть игровой сервер, который в 4 раза лучше :jump:
спойлер
и дороже :banan:
Alligator
Member

Повідомлення

zmax: 03.01.2022 22:13
Scoffer: 03.01.2022 22:06Ти замовляв ноут або телек. Телек підходить
меня интересует софтовая реализация. Я году так в 17 майнил и перепробовал небольшое количество программ удаленного управления. Все они были не идеальны и играть или даже смотреть видео через них было невозможно. Я этому и удивляюсь, странно что еще никто не выпустил софтину заточенную под такой облачный гейминг на дому.
В стиме Remote Play для FullHD выдает плавную и хорошую картинку, правда все прелести заканчиваются в момент когда пытаешься играть в онлайн.
Відповісти