Флудилка (часть 4)

Куратор теми: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрито
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
pixels
Member

Повідомлення

На лыжу не женить! :nunu: Все в них ок. КЕ не всі бачать. До речі на делах з КЕ взагалі швах.

Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Sanьka
Ильямама - ще те сміття

Відправлено через 6 хвилин 52 секунди:
Мій профільний лж мон усім гарний, ні яких витікань очей та КЕ. Єдине, 60гц та глоу ефект. Голуб - можна звикнути, якщо під кутом не дивитись багато.
Завтра подивлюсь в розетці https://hard.rozetka.com.ua/ua/lg_27gp8 ... _id=283803

В цілому, якщо матриця ок, візьму. Все рівно засвітка е на всіх монах , а при 7-10% яскравості про неї можна забуте.
Востаннє редагувалось 03.01.2022 17:05 користувачем pixels, всього редагувалось 1 раз.
Sanьka
Member

Повідомлення

pixels: 03.01.2022 16:55Ильямама - ще те сміття
ты хоть такое в теме моников не скажи, а то у кого то приступ будет :laugh:

Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
pixels: 03.01.2022 17:02На лыжу не женить! Все в них ок.
сколько людей, столько и мнений.

Лучше всего на тему моников сказал Тихон
pixels
Member

Повідомлення

Sanьka
Скажу це про твій кулед :gigi:

Відправлено через 7 хвилин 27 секунд:
Я так скажу зі свого досвіду. Якщо матриця гарна в моніку , то 5-7% при 60-70 контрасту це найкращій варіант, якщо в кімнаті обл на раб місці приглушине світло. Це зменшує засвіти до мінімуму. До речі, в мене настільна лампа за моніком стоїть, та яскравість 3%. Вдень 25% ставлю якщо працюю.
odessitmws
Member

Повідомлення

pixels: 03.01.2022 17:06твій кулед
не все ва являются кьюдедами :-/
pixels
Member

Повідомлення

При високих значеннях яскравості усі недоліки будуть видні, я вже не скажу про чорний колір на ips
odessitmws
Member

Повідомлення

pixels: 03.01.2022 17:15При високих значеннях яскравості усі недоліки будуть видні, я вже не скажу про чорний колір на ips
прошлому ипс и 0% не помогало, а вот на нынешнем с яркостью до 4% так отражение освещения на матрице больше чем паразитная засветка, на оледе та же беда вроде черный абсолютный, но отражение света то есть
pixels
Member

Повідомлення

odessitmws
От це вирішується вдалим плануванням робочого місця. В мене олед висіть навпроти точкових світильників, і поки їх не вимкнеш дивитись нереально. Ну про це всі кажуть, яскравості на оледах небагато тож для досягнення найкращої якості, світло в кімнаті повинно бути помірним. Я робим, наприклад, світло за тв вбудовано в інсталяцію
спойлер
IMG_20220103_173109.jpg
DuckRider
Member

Повідомлення

pixels: 03.01.2022 17:32 odessitmws
От це вирішується вдалим плануванням робочого місця. В мене олед висіть навпроти точкових світильників, і поки їх не вимкнеш дивитись нереально. Ну про це всі кажуть, яскравості на оледах небагато тож для досягнення найкращої якості, світло в кімнаті повинно бути помірним. Я робим, наприклад, світло за тв вбудовано в інсталяцію
спойлер
IMG_20220103_173109.jpg
Ну любой адекватный человек понимает, что ставить монитор напротив окна - плохая идея. Аналогично со светильником. Сижу на 0 яркости
odessitmws
Member

Повідомлення

pixels: 03.01.2022 17:32В мене олед висіть навпроти точкових світильників, і поки їх не вимкнеш дивитись нереально.
так то у меня тоже лампа за монитором стоит
Sanьka
Member

Повідомлення

Печально что условно за 1-1.5к уе можно взять отличную матрицу на ТВ, но за эти деньги в мониторе будет все ещё хлам, добротно приправленный маркетингом вроде 320гц, РГБ, гаминг про .

Почему в Моники наотрез отказываются давать норм матрицы, а если и дают то они стоят по 2к+ уе , мне не понятно.
DuckRider
Member

Повідомлення

Вот когда разберешься что такое норм матрицы, а не ва-каша с откликом х3 от ипс, то скажешь нам :beer:
Sanьka
Member

Повідомлення

:lol: опять секта 1мс негодует
Бегом за ТН матрицами. Ультрагаминг.
Востаннє редагувалось 03.01.2022 18:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
DuckRider
Member

Повідомлення

Sanьka: 03.01.2022 18:22 :lol: опять секта 1мс негодует
Ты по факту не играешь в пк игры. Лежать в 3 метрах от экрана с гейпадом можно и в 30фпс
Sanьka
Member

Повідомлення

Если ты о ТВ, то там у меня как раз шикарная матрица. Блевотным ИПС до нее тянуть и тянуть. Лучше только Олед. Если не брать во внимание выгорание оледов.

В Монике обычный дешман хлам, как и в 99% моников. Из плюсов - цена, так как нет РГБ гаминг 320гц маркетинга.
Ну ещё радиус 1600 зашёл. Кривизна незначительная, не напрягает.
Востаннє редагувалось 03.01.2022 18:28 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
DuckRider
Member

Повідомлення

Потом окажется, что эта шикарная матрица даже не близко находится от реальной картинки и отклик у неё х5 от среднего монитора, так ещё и гостингом серит :gigi:
Знаем, проходили
Sanьka
Member

Повідомлення

Реальная картинка это такая без черного цвета, с серым? :laugh:
Может ты просто не видел телеков старших серий ?
Знаем таких теоретиков, проходили :gigi:
Там ТН наше все.
Scoffer
Member

Повідомлення

яма років 5-7 тому робила прикольні ВА з ногою серед недорогих моніторів, норм відносно тогочасних пропозицій, можна було брати
а потім на ринок вийшли самси з 390ю моделлю (тою, що пряма, а не крива) на PLS і поховали всі гівна, що продавались на ринку

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
а далі я перестав займатись закупівельними контрактами, і тепер не знаю що нині модно в офіси з недорогого :D

Відправлено через 4 хвилини 58 секунд:
і ви не уявляєте яке гівно випускає лижа в тому сегменті
я як вибив людям ями з самсами замість лиж, мене мало не на руках носити почали
воно реально аж очі виїдає, дивишся кілька хвилин і вже голова болить

Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:
А була ще прикольна тема з якоюсь топовою 32" лижою, модель не пам'ятаю: на вінді норм, але як тільки втикаєш шнурок в мак або лінух, то все, приїхали. Кольори наче під кислотою і ніяк не виправлається. Так і не зрозуміли що це за херомантія і здали назад.
pixels
Member

Повідомлення

років 8 назад, коли я ще в офісах працював, багато надивився лайна самсунгівського та дешевого деловского, де чистий зелений колір виглядав ось так наче на ньому яскравість буде +150% та з ефектом сатурації. І, до речі, в дешевому сегменті, тільки лж видавали більш-менш збалансовані кольори.
Scoffer
Member

Повідомлення

pixels
в дешевому сегменті на баланс кольорів начхати, мозок не плавить і на тому спасибі
і от конкретно в цьому пункті з лижою тотальні проблеми

Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
а 8 років тому монітори в масі ще були з ламповою підсвіткою, косяки почались при переводі на світлодіоди
pixels
Member

Повідомлення

Scoffer
Ну може й так, але що було, та як відклалося в моєї пам'яті я написав
Закрито