Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
pixels
Member
На лыжу не женить!
Все в них ок. КЕ не всі бачать. До речі на делах з КЕ взагалі швах.
Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Sanьka
Ильямама - ще те сміття
Відправлено через 6 хвилин 52 секунди:
Мій профільний лж мон усім гарний, ні яких витікань очей та КЕ. Єдине, 60гц та глоу ефект. Голуб - можна звикнути, якщо під кутом не дивитись багато.
Завтра подивлюсь в розетці https://hard.rozetka.com.ua/ua/lg_27gp8 ... _id=283803
В цілому, якщо матриця ок, візьму. Все рівно засвітка е на всіх монах , а при 7-10% яскравості про неї можна забуте.
Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Sanьka
Ильямама - ще те сміття
Відправлено через 6 хвилин 52 секунди:
Мій профільний лж мон усім гарний, ні яких витікань очей та КЕ. Єдине, 60гц та глоу ефект. Голуб - можна звикнути, якщо під кутом не дивитись багато.
Завтра подивлюсь в розетці https://hard.rozetka.com.ua/ua/lg_27gp8 ... _id=283803
В цілому, якщо матриця ок, візьму. Все рівно засвітка е на всіх монах , а при 7-10% яскравості про неї можна забуте.
Востаннє редагувалось 03.01.2022 17:05 користувачем pixels, всього редагувалось 1 раз.
-
Sanьka
Member
ты хоть такое в теме моников не скажи, а то у кого то приступ будетpixels: ↑ 03.01.2022 16:55Ильямама - ще те сміття
Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
сколько людей, столько и мнений.pixels: ↑ 03.01.2022 17:02На лыжу не женить! Все в них ок.
Лучше всего на тему моников сказал Тихон
-
pixels
Member
Sanьka
Скажу це про твій кулед
Відправлено через 7 хвилин 27 секунд:
Я так скажу зі свого досвіду. Якщо матриця гарна в моніку , то 5-7% при 60-70 контрасту це найкращій варіант, якщо в кімнаті обл на раб місці приглушине світло. Це зменшує засвіти до мінімуму. До речі, в мене настільна лампа за моніком стоїть, та яскравість 3%. Вдень 25% ставлю якщо працюю.
Скажу це про твій кулед
Відправлено через 7 хвилин 27 секунд:
Я так скажу зі свого досвіду. Якщо матриця гарна в моніку , то 5-7% при 60-70 контрасту це найкращій варіант, якщо в кімнаті обл на раб місці приглушине світло. Це зменшує засвіти до мінімуму. До речі, в мене настільна лампа за моніком стоїть, та яскравість 3%. Вдень 25% ставлю якщо працюю.
-
odessitmws
Member
не все ва являются кьюдедамиpixels: ↑ 03.01.2022 17:06твій кулед
-
pixels
Member
При високих значеннях яскравості усі недоліки будуть видні, я вже не скажу про чорний колір на ips
-
odessitmws
Member
прошлому ипс и 0% не помогало, а вот на нынешнем с яркостью до 4% так отражение освещения на матрице больше чем паразитная засветка, на оледе та же беда вроде черный абсолютный, но отражение света то естьpixels: ↑ 03.01.2022 17:15При високих значеннях яскравості усі недоліки будуть видні, я вже не скажу про чорний колір на ips
-
pixels
Member
odessitmws
От це вирішується вдалим плануванням робочого місця. В мене олед висіть навпроти точкових світильників, і поки їх не вимкнеш дивитись нереально. Ну про це всі кажуть, яскравості на оледах небагато тож для досягнення найкращої якості, світло в кімнаті повинно бути помірним. Я робим, наприклад, світло за тв вбудовано в інсталяцію
От це вирішується вдалим плануванням робочого місця. В мене олед висіть навпроти точкових світильників, і поки їх не вимкнеш дивитись нереально. Ну про це всі кажуть, яскравості на оледах небагато тож для досягнення найкращої якості, світло в кімнаті повинно бути помірним. Я робим, наприклад, світло за тв вбудовано в інсталяцію
- спойлер
-
DuckRider
Member
Ну любой адекватный человек понимает, что ставить монитор напротив окна - плохая идея. Аналогично со светильником. Сижу на 0 яркостиpixels: ↑ 03.01.2022 17:32 odessitmws
- спойлер
- IMG_20220103_173109.jpg
-
odessitmws
Member
так то у меня тоже лампа за монитором стоитpixels: ↑ 03.01.2022 17:32В мене олед висіть навпроти точкових світильників, і поки їх не вимкнеш дивитись нереально.
-
Sanьka
Member
Печально что условно за 1-1.5к уе можно взять отличную матрицу на ТВ, но за эти деньги в мониторе будет все ещё хлам, добротно приправленный маркетингом вроде 320гц, РГБ, гаминг про .
Почему в Моники наотрез отказываются давать норм матрицы, а если и дают то они стоят по 2к+ уе , мне не понятно.
Почему в Моники наотрез отказываются давать норм матрицы, а если и дают то они стоят по 2к+ уе , мне не понятно.
-
DuckRider
Member
Вот когда разберешься что такое норм матрицы, а не ва-каша с откликом х3 от ипс, то скажешь нам 
-
DuckRider
Member
Ты по факту не играешь в пк игры. Лежать в 3 метрах от экрана с гейпадом можно и в 30фпс
-
Sanьka
Member
Если ты о ТВ, то там у меня как раз шикарная матрица. Блевотным ИПС до нее тянуть и тянуть. Лучше только Олед. Если не брать во внимание выгорание оледов.
В Монике обычный дешман хлам, как и в 99% моников. Из плюсов - цена, так как нет РГБ гаминг 320гц маркетинга.
Ну ещё радиус 1600 зашёл. Кривизна незначительная, не напрягает.
В Монике обычный дешман хлам, как и в 99% моников. Из плюсов - цена, так как нет РГБ гаминг 320гц маркетинга.
Ну ещё радиус 1600 зашёл. Кривизна незначительная, не напрягает.
Востаннє редагувалось 03.01.2022 18:28 користувачем Sanьka, всього редагувалось 1 раз.
-
DuckRider
Member
Потом окажется, что эта шикарная матрица даже не близко находится от реальной картинки и отклик у неё х5 от среднего монитора, так ещё и гостингом серит 
Знаем, проходили
Знаем, проходили
-
Sanьka
Member
Реальная картинка это такая без черного цвета, с серым? 
Может ты просто не видел телеков старших серий ?
Знаем таких теоретиков, проходили
Там ТН наше все.
Может ты просто не видел телеков старших серий ?
Знаем таких теоретиков, проходили
Там ТН наше все.
-
Scoffer
Member
яма років 5-7 тому робила прикольні ВА з ногою серед недорогих моніторів, норм відносно тогочасних пропозицій, можна було брати
а потім на ринок вийшли самси з 390ю моделлю (тою, що пряма, а не крива) на PLS і поховали всі гівна, що продавались на ринку
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
а далі я перестав займатись закупівельними контрактами, і тепер не знаю що нині модно в офіси з недорогого
Відправлено через 4 хвилини 58 секунд:
і ви не уявляєте яке гівно випускає лижа в тому сегменті
я як вибив людям ями з самсами замість лиж, мене мало не на руках носити почали
воно реально аж очі виїдає, дивишся кілька хвилин і вже голова болить
Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:
А була ще прикольна тема з якоюсь топовою 32" лижою, модель не пам'ятаю: на вінді норм, але як тільки втикаєш шнурок в мак або лінух, то все, приїхали. Кольори наче під кислотою і ніяк не виправлається. Так і не зрозуміли що це за херомантія і здали назад.
а потім на ринок вийшли самси з 390ю моделлю (тою, що пряма, а не крива) на PLS і поховали всі гівна, що продавались на ринку
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
а далі я перестав займатись закупівельними контрактами, і тепер не знаю що нині модно в офіси з недорогого
Відправлено через 4 хвилини 58 секунд:
і ви не уявляєте яке гівно випускає лижа в тому сегменті
я як вибив людям ями з самсами замість лиж, мене мало не на руках носити почали
воно реально аж очі виїдає, дивишся кілька хвилин і вже голова болить
Відправлено через 5 хвилин 20 секунд:
А була ще прикольна тема з якоюсь топовою 32" лижою, модель не пам'ятаю: на вінді норм, але як тільки втикаєш шнурок в мак або лінух, то все, приїхали. Кольори наче під кислотою і ніяк не виправлається. Так і не зрозуміли що це за херомантія і здали назад.
-
pixels
Member
років 8 назад, коли я ще в офісах працював, багато надивився лайна самсунгівського та дешевого деловского, де чистий зелений колір виглядав ось так наче на ньому яскравість буде +150% та з ефектом сатурації. І, до речі, в дешевому сегменті, тільки лж видавали більш-менш збалансовані кольори.
-
Scoffer
Member
pixels
в дешевому сегменті на баланс кольорів начхати, мозок не плавить і на тому спасибі
і от конкретно в цьому пункті з лижою тотальні проблеми
Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
а 8 років тому монітори в масі ще були з ламповою підсвіткою, косяки почались при переводі на світлодіоди
в дешевому сегменті на баланс кольорів начхати, мозок не плавить і на тому спасибі
і от конкретно в цьому пункті з лижою тотальні проблеми
Відправлено через 1 хвилину 58 секунд:
а 8 років тому монітори в масі ще були з ламповою підсвіткою, косяки почались при переводі на світлодіоди
-
pixels
Member
Scoffer
Ну може й так, але що було, та як відклалося в моєї пам'яті я написав
Ну може й так, але що було, та як відклалося в моєї пам'яті я написав