Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
Dark-seer
Member
leif
Мне кстаи зашла мышь с дырками, юзаю глориус
Мне кстаи зашла мышь с дырками, юзаю глориус
-
neo89skynet
Member
Я вот тоже юзаю уже пол года дырявую Xtrfy M4, форма удобная, в целом доволен.
-
Hells Angels
Member
leif забавляют иногда приколы, лоджитех 518 с размерами слона и и какой то хайпер дырявый мелкий в руке 18-19см на 10-11см лежат хорошо 
Единственные обзоры которые стоит посмотреть это разборка, глянуть что внутри, как собрано и другие нюансы, а эти советы мышь для средней и большой руки и прочее сразу нафиг, только поход по магазинам и пробовать..
Единственные обзоры которые стоит посмотреть это разборка, глянуть что внутри, как собрано и другие нюансы, а эти советы мышь для средней и большой руки и прочее сразу нафиг, только поход по магазинам и пробовать..
-
leif
Member
треба подивитись чи є у них великі миші в лінійці, цікавий брендDark-seer: ↑ 02.01.2022 12:41глориус
для мене була б маленькаneo89skynet: ↑ 02.01.2022 12:57Xtrfy M4
от з цим теж питання. нерідко про одну і ту саму модель миші, але сусідніх років випуску надходять кардинально протилежні відгуки. в оглядах, до речі, бачив якість збірки відверто гірше ніж у моєї інтелімаус про, яка після покупки вразила мене тим наскільки все щільно підігнано, монолітно відчувається у порівнянні з DA elite, іншими домашніми мишамиHells Angels: ↑ 02.01.2022 13:01как собрано
-
Scoffer
Member

-
pixels
Member
Подивився Монік в розетці, гига орус, 2 мертвих пікселя в центральній частині, дякую, дуже дякую. https://hard.rozetka.com.ua/ua/gigabyte ... _id=283803
Розете 100% це знали і не попередили що це не знижка, а уцінка.
Розете 100% це знали і не попередили що це не знижка, а уцінка.
-
Sanьka
Member
8бит за 20к , серьезно? 
-
pixels
Member
Sanьka
+Фрц... Для Моніка різниці нема по великому рахунку. Да і взагалі .... Цей параметр у мене не в пріоритеті
+Фрц... Для Моніка різниці нема по великому рахунку. Да і взагалі .... Цей параметр у мене не в пріоритеті
-
Sanьka
Member
Так суть в том что за 20к дают хлам, но маркетинг примочки с каждой щели вылезают
-
pixels
Member
Sanьka
Тру 10біт це вже усілякі дізайнерські йдуть. Але, я розумію що там різниці нема. Залежить лише чи Моніка якісний чи ні, якого він рівня. Ну нічого, скоро 10біт тру будуть писати навіть на бляшанці за 5к грн. А може і 12 та 16
Тру 10біт це вже усілякі дізайнерські йдуть. Але, я розумію що там різниці нема. Залежить лише чи Моніка якісний чи ні, якого він рівня. Ну нічого, скоро 10біт тру будуть писати навіть на бляшанці за 5к грн. А може і 12 та 16
-
Sanьka
Member
Это джыгыбыйт мусор , какой тут ещё рівень?
Тока Йямама
Тока Йямама
-
pixels
Member
А мав змоги у знайомого потестить айзо понтовий, він фотографує сам. Але я їх, якоїсь великої різниці не бачив, сирий градієнт теж має чіткі градація, основні кольори таж дають не ідеальний градієнт. В загалі то мон гарний, засвіти мінімальні, черниці колір не сіріє навіть при 50% яскравості, що для ips дуже ок
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Чим мусора? Тим що розетка бракований семл намагається впарити кому зможе?
-
Volodimir
Member
-
Sanьka
Member
Я вообще не про пиксели. Они у всех могут быть.pixels: ↑ 02.01.2022 20:07 Тим що розетка бракований семл намагається впарити кому зможе?
Они ещё живы?Volodimir: ↑ 02.01.2022 22:22SEGA молодцы.
-
Volodimir
Member
Чукча не читатель?Sanьka: ↑ 03.01.2022 08:55Они ещё живы?
-
Sanьka
Member
Вопрос риторический был.
Так как Сега уже ничего сама не может. Разве что скупать другие студии доить старые франшизы.
Так как Сега уже ничего сама не может. Разве что скупать другие студии доить старые франшизы.
-
Scoffer
Member
А виявляється IPS теж вигоряють з часом.
На парі моїх Dell P2416D нещодавно помітив, що там де панель завдань вінди і контури браузера (там де таби і адресна панель) трішки видрізняються тоном на синьому фоні, якщо придивитись. На червоному і зеленому не відрізняються.
Моніторам близько 5 років, не пам'ятаю точно. Врублені ну годин так по 16 на добу на постійній основі.
На парі моїх Dell P2416D нещодавно помітив, що там де панель завдань вінди і контури браузера (там де таби і адресна панель) трішки видрізняються тоном на синьому фоні, якщо придивитись. На червоному і зеленому не відрізняються.
Моніторам близько 5 років, не пам'ятаю точно. Врублені ну годин так по 16 на добу на постійній основі.
-
pixels
Member
То делл. Було таки сами з ним.Scoffer: ↑ 03.01.2022 13:18 А виявляється IPS теж вигоряють з часом.
-
Scoffer
Member
pixels
Dell матриці не робить. Конкретно в цих стоїть AU Optronics. Дуже приємні на зір монітори, тому досі і не замінив. А то купиш якісь 4К 120Гц за купу грошей, а від них очі витікають.
Dell матриці не робить. Конкретно в цих стоїть AU Optronics. Дуже приємні на зір монітори, тому досі і не замінив. А то купиш якісь 4К 120Гц за купу грошей, а від них очі витікають.
-
Sanьka
Member
мусор всякийScoffer: ↑ 03.01.2022 14:04AU Optronics.