Там по ссылке вел за 6к грн. Никак я там карбон не представляю.Hotspur: ↑ 01.01.2022 12:40литье карбона ты как себе представляешь ?
Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
Kronus
Member
-
3-14
Member
Hotspur: ↑ 01.01.2022 12:29или цельная или литая.
А можно пример "цельной или литой" металлической вилки? Вилки амортизированные тоже низя, я так понимаю? Там конструкция мало того что не цельная, так еще шток зачастую "просто" запрессован в корону, как и ноги. В общем, обычный бред сливного балабола из палаты мер и весов
-
Hotspur
Member
как всегда3-14: ↑ 01.01.2022 13:24не удержался.
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
у них конструкция другая и трубы сильно толще. и сварки ног там нет там цельная корона. учим конструкцию3-14: ↑ 01.01.2022 13:24 Вилки амортизированные тоже низя, я так понимаю?
Отправлено спустя 2 минуты 59 секунд:
ты смотри, он что то знает. вот именно потому аммо вилки и сильно мощнее. трубы больше, корона цельная. иногда она и со штоком один цельный компонент. а ноги да впрессованы, в разные части литой короны что очень крепко.3-14: ↑ 01.01.2022 13:24 Там конструкция мало того что не цельная, так еще шток зачастую "просто" запрессован в корону, как и ноги.
Отправлено спустя 34 секунды:
я про конструкцию а не цену аппаратаKronus: ↑ 01.01.2022 12:46Там по ссылке вел за 6к грн. Никак я там карбон не представляю.
-
3-14
Member
Hotspur
Ты давай
Ты давай
А не бла-бла3-14: ↑ 01.01.2022 13:24А можно пример "цельной или литой" металлической вилки?
-
Hotspur
Member
https://www.bike24.com/p250103.html вот такого плана ригидки сильно надежнее.
Отправлено спустя 33 секунды:
Отправлено спустя 33 секунды:
гугл забанил, понимаю. пиши им что бы разбанили3-14: ↑ 01.01.2022 14:06Ты давай
-
3-14
Member
Мастер класс по обсуждению тем на форуме от сливного балабола
- Ляпни на форуме какую-то чушь
- Когда попросят пруфы, вышли вопрошающего в гугл/каталог/школу
- ???
- PROFIT

- Ляпни на форуме какую-то чушь
- Когда попросят пруфы, вышли вопрошающего в гугл/каталог/школу
- ???
- PROFIT
-
Sphinx
Member
Какая отборная дичь, ух. Это чем тебя так торкнуло то?Hotspur: ↑ 01.01.2022 12:29или цельная или литая. сварная вилка, там где 2 ноги отдельно приварены к штоку очень плохая конструкция.
Отправлено спустя 4 минуты 20 секунд:
Ох ляяя.. То есть как минимум куча хромолевых вилок от нормальных производителей - это все какашка, потому что они СВАРНЫЕ???
Давай не будем путать китайскэй шлак из фольгированного картона, сваренного методом трехточечной сварки, сделанного за 2 миски риса, с целью чтоб продать и чтоб оно еще в магазине не развалилось и нормальные вилки (ну, относительно).
-
3-14
Member
Классические вилки, которые уже буквально несколько веков используются на городских велах, так вообще паянные (ужс-ужс).Sphinx: ↑ 01.01.2022 14:45То есть как минимум куча хромолевых вилок от нормальных производителей - это все какашка, потому что они СВАРНЫЕ???
Мне лично не известно ни одной вилки металлической которая была бы "цельная или литая"
И даже для самых дешевых китайских вилок за 10-15 евро, мне не известно каких-то массовых случаев поломок, из-за того, что они сварные. А я ушатанных вилок повидал прилично. С погнутым штоком у короны были, с погнутыми ногами были, с погнутыми и треснутыми ногами были. Все эти случаи после аварий того или иного характера.Sphinx: ↑ 01.01.2022 14:45Давай не будем путать китайскэй шлак из фольгированного картона, сваренного методом трехточечной сварки, сделанного за 2 миски риса, с целью чтоб продать и чтоб оно еще в магазине не развалилось
-
mumu
Member
3-14
Якщо на велосипеді зі зварною вилкою в'їхати в дерево, автомобіль(або райдера зіб'є) чи відкритий люк, через що райдер отримає травми, і при цьому вилка трісне, то винувата звичайно ж вилка.
І якщо даунхіл катати на байку для ком'юта чи поїздок по парку, і він при цьому зламається, то звичайно ж погана конструкція байка. Мануал читати - то для слабаків і сильно розумних.
Якщо на велосипеді зі зварною вилкою в'їхати в дерево, автомобіль(або райдера зіб'є) чи відкритий люк, через що райдер отримає травми, і при цьому вилка трісне, то винувата звичайно ж вилка.
І якщо даунхіл катати на байку для ком'юта чи поїздок по парку, і він при цьому зламається, то звичайно ж погана конструкція байка. Мануал читати - то для слабаків і сильно розумних.
-
Hotspur
Member
нет они не все какашка, есть что выезжают на качестве исполнения но литые трубы сильно лучшеSphinx: ↑ 01.01.2022 14:45Ох ляяя.. То есть как минимум куча хромолевых вилок от нормальных производителей - это все какашка, потому что они СВАРНЫЕ???
Давай не будем путать китайскэй шлак из фольгированного картона, сваренного методом трехточечной сварки, сделанного за 2 миски риса, с целью чтоб продать и чтоб оно еще в магазине не развалилось и нормальные вилки (ну, относительно).
-
leif
Member
- спойлер
- leif: ↑ 19.03.2021 16:58У мене от яка історія трапилася пару років тому, коли їхав зі своїм другом на велосипедах за каталогами шимано.
цей друг трохи раніше не послухав мене, повівся на маркетинг і замість православного мтб на 26" колесах, купив хом'ячиний гравійник трек з дропбаром, isospeed спереду + ззаду, на системі Sram NX. ну і контакти на нього встановив як воно заведено серед хом'яків. так от, їдемо з ним по Києву, під'їжджаємо до світлофору, а на узбіччі, де нам треба почекати зелене світло — з одного боку яма, в якій кожен день у джипів колеса відпадають, а трохи правіше від ями — суха трава. я кричу "ВАЛЄРЧІК, СТІЙ!!!! ТАМ СУХА ТРАВА", друг не почув мене одразу, повертає голову в мій бік щоб розчути, але невдало — вивертає собі шию (клятий дропбар!), при цьому вже заїжджає в суху траву — перемикач, звичайно ж, одразу розлітається на запчастини. Валєра панікує, втрачає керування і намагається відстібнутись зі своїх контактів. звичайно ж, ламає собі праву ногу в трьох місцях (типова ситуація з контактами). ліву ногу відстібнути взагалі не може, смикає-смикає і в цей момент рама його треку не витримує і тріскається там де іsospeed (а я казав йому, що ця технологія небезпечна для життя!) і велосипед взагалі весь розлітається.
Слава Богу, Валєра вижив, відновився і одразу після того купив собі бюджетний але непоганий двопідвіс за 7к баксів по знижці, на якому спокійно собі катається по нашому асфальту, навіть заїжджав в суху траву і ніколи більше не має ніяких пригод
-
Hotspur
Member
Трубы можно изготовлять и литьём. Материал заливают либо в форму с центральным стержнем, либо в быстро вращающуюся пустотелую форму (центробежное литьё). https://ru.wikipedia.org/wiki/Труба_(изделие)#Литьё . я тебе серьезно говорю гугл полезен3-14: ↑ 01.01.2022 13:24А можно пример "цельной или литой" металлической вилки?
-
mumu
Member
leif
треба закріпити цей пост в топіку
треба закріпити цей пост в топіку
-
3-14
Member
Саме так. У мене взагалі горить від того як продавани-маркетологи в ютубі та корисні ідіоти на форумах перетворили велосипед із банального засобу для переміщення дупи від пункту А до пункту Б або лайтової розваги на виключно предмет культу і поклоніння, де без 1-2к баксів на старті і дивитись нема на що.mumu: ↑ 01.01.2022 15:03Якщо даунхіл катати на байку для ком'юта чи поїздок по парку, і він при цьому зламається, то звичайно ж погана конструкція байка.
Уявімо якийсь умовний Вася захотів купити велосипед щоб у себе 2-3 км до роботи доїзжати або на вихідних по парку кілька годин поматрасити. Приходить він на форум, а йому там, "турней/альтус/алівіо фігня", "треба двопідвіс", "не нижче деора", "виключно осі, виключно буст". Він іде, дивиться ціну усього цього і думає, що краще купити БУ дізельок з Європи. Ціна така-ж буде.
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Я все еще жду ссылку на цельнолитую вилку.Hotspur: ↑ 01.01.2022 15:09я тебе серьезно говорю гугл полезен
-
l-m
Member
leif, майже повірив, але

leif: ↑ 19.03.2021 16:58 їхав зі своїм другом на велосипедах за каталогами шимано.
здалось що цей момент вигадкаleif: ↑ 19.03.2021 16:58на системі Sram NX.
мені здається навіть дешевше)3-14: ↑ 01.01.2022 15:18 краще купити БУ дізельок з Європи. Ціна така-ж буде.
-
mumu
Member
може здатись, що я цей канал піарю, але це реальний веломеханік, який інколи влучно оглядає народні велосипеди і неграмотно пише, тому в пошуку його відоси загуглити може хіба що такий же неграмотний
ЗІ: о, він вже виправив, бо було CROSSER HORD в заголовку, і в описі ляпи
ЗІ: о, він вже виправив, бо було CROSSER HORD в заголовку, і в описі ляпи
-
dead_rat
Member
В рамах? Да ладно!Hotspur: ↑ 01.01.2022 12:43в шоссе давно карбон
Отправлено спустя 52 секунды:
Я требую литую стальную раму! Весом 40 кг3-14: ↑ 01.01.2022 13:24А можно пример "цельной или литой" металлической вилки?
Отправлено спустя 5 минут 25 секунд:
Ну не интересно сидеть на форуме и обсуждать китайское Г, равно как и Шимано турней.3-14: ↑ 01.01.2022 15:18Саме так. У мене взагалі горить від того як продавани-маркетологи в ютубі та корисні ідіоти на форумах перетворили велосипед із банального засобу для переміщення дупи від пункту А до пункту Б або лайтової розваги на виключно предмет культу
Кому нужен такой вел - идет в магаз и берет первое, что подойдёт по размеру за 200, ну макс 400 баксов. И оно ездит.
Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Сегодня катнули по тёплой, считай жаркой погоде +12!!
Домашний трейнер рулит - смог на 3% подъем залететь на 33 кмч
-
murzik
Member
так і не дочекався я знижки на касету alivio HG 400 12-36. декілька разів робив замовлення по 670-720 грн, але вже не було в наявності.
Отправлено спустя 6 минут 18 секунд:
п.с: куплю б-у памперс
з манібеком
Отправлено спустя 2 минуты 22 секунды:
який маяк спереду купити? бо у ліхтарі у мене стробоскоп, то не годиться.
Отправлено спустя 6 минут 18 секунд:
п.с: куплю б-у памперс
Отправлено спустя 2 минуты 22 секунды:
який маяк спереду купити? бо у ліхтарі у мене стробоскоп, то не годиться.
-
dead_rat
Member
Купи китайский фонарь с отдельной батареей.murzik: ↑ 01.01.2022 19:02який маяк спереду купити?
У меня вроде такой https://www.amazon.de/-/en/Double-bicyc ... 80&sr=8-36
Хватает чтоб ночью ездить
Отправлено спустя 29 секунд:
Да купи ты уже человеческие велошорты, наконецmurzik: ↑ 01.01.2022 19:02п.с: куплю б-у памперс
Отправлено спустя 3 минуты 30 секунд:
Поигрался в конструктор.
У меня было две кассеты: 105 на 11-28 на станке и Ultegra на 11-30 на велике.
Я их пересортировал, сменив большие звёзды, теперь у меня Ult05 и 1egra
Как же классно, когда всё взаимозаменяемо!
-
Hotspur
Member
обычный фонарь Конвой S2+murzik: ↑ 01.01.2022 19:02який маяк спереду купити? бо у ліхтарі у мене стробоскоп, то не годиться.