Новини
Останні статті і огляди
Флудилка (часть 4)
Куратор теми:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Востаннє редагувалось 30.05.2021 23:24 користувачем Sanьka, всього редагувалось 3 разів.
-
GoToHell
пес Патрон
pixels
Я больше о том, что паркоместо в ЖК стоит как пол квартиры. Хотя там два квадрата отведенных мелом.
А машина среднепаршивая стоит от 15 за свеже-хорошую, до штукаря, которая просто ездит. Вот и стоят толпами.
Подруга в республике. Там вообще парковку ещё не сделали. Ну круто. В файнатауне тоже вдоль дороги колонна.
Кстати. Колонны машин ещё одна вытекающая трабла. Ибо куча мест по городу, где раньше было две полосы, а теперь одна с припаркованными слева и справа
Я больше о том, что паркоместо в ЖК стоит как пол квартиры. Хотя там два квадрата отведенных мелом.
А машина среднепаршивая стоит от 15 за свеже-хорошую, до штукаря, которая просто ездит. Вот и стоят толпами.
Подруга в республике. Там вообще парковку ещё не сделали. Ну круто. В файнатауне тоже вдоль дороги колонна.
Кстати. Колонны машин ещё одна вытекающая трабла. Ибо куча мест по городу, где раньше было две полосы, а теперь одна с припаркованными слева и справа
-
Scoffer
Member
GoToHell
Парковка займає до біса як багато землі, і хоча б з цієї причини не може коштувати дешево: 2,5*5,3=13,25 + місце для під'їзду приблизно стільки ж.
Інша справа що варто було б як у японяків вимагати у власників авто паркомісце або гараж, а інакше по-перше не продадуть машину, а по-друге штрафи, що різко вирішило б всі питання.
Парковка займає до біса як багато землі, і хоча б з цієї причини не може коштувати дешево: 2,5*5,3=13,25 + місце для під'їзду приблизно стільки ж.
Інша справа що варто було б як у японяків вимагати у власників авто паркомісце або гараж, а інакше по-перше не продадуть машину, а по-друге штрафи, що різко вирішило б всі питання.
-
GoToHell
пес Патрон
Scoffer
Вот. И я о том же. Есть у тебя загородный дом - держи квоту на две-четыре машины. Есть паркоместо - держи ещё одну. Ну или год вперёд аренды парковки, например.
Кстати. Платная парковка возле жк почти пустая, да.
На работу когда ездил года три назад был такой расклад. Велик - 50 минут (летом без дождя). Метро + пешком - 60-70 минут. Опаздывал разок взял такси - полтора часа тошнил
Вот. И я о том же. Есть у тебя загородный дом - держи квоту на две-четыре машины. Есть паркоместо - держи ещё одну. Ну или год вперёд аренды парковки, например.
Кстати. Платная парковка возле жк почти пустая, да.
На работу когда ездил года три назад был такой расклад. Велик - 50 минут (летом без дождя). Метро + пешком - 60-70 минут. Опаздывал разок взял такси - полтора часа тошнил
-
Scoffer
Member
GoToHell
Ніяких квот. Хочеш платити за 10 паркомісць - плати
Одна парковка - одна машина. Де саме та парковка буде діло третє, якщо у себе в приватному секторі то це теж норм, з відповідним оформленням. Ринок сам себе відрегулює. В будинки без паркомісць заїдуть ті, кому норм і без машин. А забудовникам для задоволення попиту таки доведеться ці самі паркомісця в нових ЖК якось організувати, інакше тупо не розкуплять хати.
Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
При чому щоб не мутили з парковками в сусідніх містах, у тих же японяків все продумано: парковка має бути в скількохстах там метрів максимум від місця проживання. На пам'ять не скажу точно, але метрів 200 чи щось біля того.
Ніяких квот. Хочеш платити за 10 паркомісць - плати
Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
При чому щоб не мутили з парковками в сусідніх містах, у тих же японяків все продумано: парковка має бути в скількохстах там метрів максимум від місця проживання. На пам'ять не скажу точно, але метрів 200 чи щось біля того.
-
Patruletz
Member
26 этажей вгору, и десяток под землюScoffer: ↑ 29.12.2021 00:44А забудовникам для задоволення попиту таки доведеться ці самі паркомісця в нових ЖК якось організувати, інакше тупо не розкуплять хати.
-
Scoffer
Member
Patruletz
Та хоч би і так.
Та хоч би і так.
-
pixels
Member
Це буде майдан...
Якщо двір дозволяє запакувати на відведених місцях авто - все ок я рахую, як у мене, 99% машин стоять на місцях, нічого на порушуючи та не заважають перехожим. Але якщо беспредел коїться у дворі, а рахую повинна працювати поліція та евакуатори, штрафи та інші покарання.
Відправлено через 19 хвилин 40 секунд:
я іноді дивлюсь як в Києві паркуються взагалі - це ж мільйони до бюджету, можна на пустому місцю казну наповнити. А що маємо, якось припаркувався зо оперним театром паралельно дорозі, там паркомати, ну ок, підходжу заплатити - а він на працює((
Відправлено через 2 хвилини 55 секунд:
поліція срала на парковку, навіть під знаком заборони стоять всі, комі не лінь і всім байдуже. В перехрестях стають, хіба що якщо на трамвайній колії станеш, може і хтось відреагує, або пасажири тобі допоможуть
Якщо двір дозволяє запакувати на відведених місцях авто - все ок я рахую, як у мене, 99% машин стоять на місцях, нічого на порушуючи та не заважають перехожим. Але якщо беспредел коїться у дворі, а рахую повинна працювати поліція та евакуатори, штрафи та інші покарання.
Відправлено через 19 хвилин 40 секунд:
я іноді дивлюсь як в Києві паркуються взагалі - це ж мільйони до бюджету, можна на пустому місцю казну наповнити. А що маємо, якось припаркувався зо оперним театром паралельно дорозі, там паркомати, ну ок, підходжу заплатити - а він на працює((
Відправлено через 2 хвилини 55 секунд:
поліція срала на парковку, навіть під знаком заборони стоять всі, комі не лінь і всім байдуже. В перехрестях стають, хіба що якщо на трамвайній колії станеш, може і хтось відреагує, або пасажири тобі допоможуть
-
UzVN
Junior
Парковки это боль, особенно в новых жк. Как то меня позабавил один случай, когда с женой искали 2-шку, стали рассматривать всякие жк, и во одном риэлторша на мой вопрос о количестве рассчитанных паркомест сказала что их аж целых 25 на дом (в доме если что 180 квартир), и на серьезных щах мне доказывала что вот они построят многоуровневую парковку ( на 300 авто) и все будет прекрасно, а томов в том жк уже построено было около 7. И эта проблема везде, пока людей еще мало заселилось то вроде и норм, пройти можно и запарковаться не проблема а вот лет так 3-4, если приезжаешь после 8 вечера домой то еще минут так 30 блуждаешь по массиву в поисках места))) а цены на паркинг это вообще за гранью понимания. В старой квартире в доме был подземный паркинг, при цене однушки в 45кк убитых енотов застройщик хотел 20 кусок 2*2 метра...... В итоге их все переделали под магазины)
-
Sanьka
Member
Хде?Dark-seer: ↑ 28.12.2021 21:33водосрачик
Кто то из смертных позволил себе даже на мгновении усомнится в величии кастом СВО?
-
DuckRider
Member
А что на этот счет строительные нормы говорят? Что кто-то построил за взятку на не подходящем клочке земли, а потом рядом родилась парковка?GoToHell: ↑ 29.12.2021 00:31 pixels
-
Scoffer
Member
DuckRider
Нічого не кажуть. І, саме смішне, що і не повинні.
Якщо ти не хочеш їздити на власному авто, то з якого переляку маєш оплачувати будівництво і утримання парковки? Щоб сусіду було приємно?
Ні, це неправильний підхід. Правильний - заставити платити тих, хто цією конкретною інфраструктурою і користується.
Якщо ти не хочеш їздити на власному авто, то з якого переляку маєш оплачувати будівництво і утримання парковки? Щоб сусіду було приємно?
Ні, це неправильний підхід. Правильний - заставити платити тих, хто цією конкретною інфраструктурою і користується.
-
DuckRider
Member
А ты их смотрел?Scoffer: ↑ 29.12.2021 10:01 DuckRider
https://dbn.co.ua/publ/rozrakhunok_park ... 34-1-0-862
Всегда парковочные места расчитывали при застройке. При чем тут строительство парковки, если речь о том, что она у дома должна по дефолту быть, ибо по нормам её не может не быть
-
mumu
Member
там не 2х2 метра, а загалом на 1 автомобіль йде 15 квадратних метрів.UzVN: ↑ 29.12.2021 08:03хотел 20 кусок 2*2 метра.....
+багато будинків в Києві, особливо лівий берег, побудовані на грунтах з високим рівнем грунтових вод, відповідно якщо забудовник робить нормальну гідроізоляцію, квадратний метр паркомісця йому може дорожче по собівартості бути ніж житловий квадратний метр. І в підземних ще є вимоги по відведенню газів і т.д., що також робить такий паркінг дорожчим від надземного
-
Scoffer
Member
DuckRider
Я не дуже слідкую за цими нормами. Раніше там були лише "гостьові місця".
І в цілому нормувати кількість паркомісць на кількість квартир це максимально калічний підхід, котрий і призводить до того, що ми бачимо. Ці дві величини потрібно роз'єднати, і будувати/продавати окремо згідно з попитом.
І в цілому нормувати кількість паркомісць на кількість квартир це максимально калічний підхід, котрий і призводить до того, що ми бачимо. Ці дві величини потрібно роз'єднати, і будувати/продавати окремо згідно з попитом.
-
DuckRider
Member
Этот подход обеспечивает хотя бы минимальным количеством мест. Если б его небыло, то человеники строили вообще б без мест, ибо так дешевлеScoffer: ↑ 29.12.2021 10:15 DuckRider
-
Scoffer
Member
DuckRider
Нічого подібного. Забудовникам абсолютно пофігу що саме тобі продавати, квартиру або паркомісце. Вони свій відсоток все одно знімуть.
Головне створити попит на ці самі парковки, заборонами і безбожними штрафами звісно. Все як в демократіях
Нічого подібного. Забудовникам абсолютно пофігу що саме тобі продавати, квартиру або паркомісце. Вони свій відсоток все одно знімуть.
Головне створити попит на ці самі парковки, заборонами і безбожними штрафами звісно. Все як в демократіях
-
DuckRider
Member
Если продавать дом без паркомест и рядом платную парковку возвести, то спрос сам рождаетсяScoffer: ↑ 29.12.2021 10:24 DuckRider
Головне створити попит на ці самі парковки, заборонами і безбожними штрафами звісно. Все як в демократіях![]()
-
Scoffer
Member
DuckRider
Так а я про що? Саме так і треба.
А там де без паркомісць обов'язково поорудувати евакуаторами. Після того як пару раз заберуть машину зі штрафного майданчика бажано так кілометрах в 100 від міста плюс оплатитять штраф, різко захочеться або позбавитись від корита, або переїхати на стоянку.
А там де без паркомісць обов'язково поорудувати евакуаторами. Після того як пару раз заберуть машину зі штрафного майданчика бажано так кілометрах в 100 від міста плюс оплатитять штраф, різко захочеться або позбавитись від корита, або переїхати на стоянку.
-
DuckRider
Member
А по-моему, нужно ломать ноги застройщикам и всем, кто подписал разрешение на человейник, где свою жоповозку никто не может поставить.Scoffer: ↑ 29.12.2021 10:41 DuckRider
Это как если б у больницы или тц мест небыло, а ты крутись как хочешь
-
Scoffer
Member
DuckRider
Я не згоден. Купа людей не хоче власний автомобіль. Це тупо не справедливо заставляти їх оплачувати будівництво парковок. А у когось на одну сім'ю по 5 машин, котрі чомусь стоять на землі, котру оплатили інші.
Кому треба, той і платить.
Я не згоден. Купа людей не хоче власний автомобіль. Це тупо не справедливо заставляти їх оплачувати будівництво парковок. А у когось на одну сім'ю по 5 машин, котрі чомусь стоять на землі, котру оплатили інші.
Кому треба, той і платить.